Wilt u zich gaan verdiepen in smartphone fotografie?

Al lange tijd had ik een nieuwe telefoon die naar het schijnt een goede camera had. Ik maakte wel eens foto’s met mijn telefoon, maar wanneer ik goede foto’s wilde maken schakelde ik toch over op mijn camera. Alleen in sommige gevallen vind ik het dus te veel moeite om mijn hele camera mee te dragen, dus kan ik op bijzondere momenten het moment soms niet vast leggen. Dan denk ik ‘had ik maar een goede camera’. Die heb ik, zeggen mensen, maar ik weet gewoon niet goed hoe ik mooie foto’s met mijn telefoon kan maken. Nu vertelde een vriendin mij laatst dat er online goede smartphone fotografie cursussen worden gegeven. Hier had ik wel oor naar, want dan had ik in deze periode tenminste wat te doen. Mijn vriendin wilde dan ook wel met mij mee doen, dus het zou ook nog eens een leuk iets voor ons tweeën zijn. Ik besloot op het internet te gaan kijken naar websites waar ze deze smartphone fotografie workshops aanboden. Al snel kwam ik tijdens het zoeken op de website schnek-fotografie.nl . op deze website zag ik al direct in de menubalk een knop met smartphone fotografie. Ik klikte hier op en hier stond een overzicht van de verschillende workshops die ze aanboden. De workshops konden in kleine groepjes in de praktijk, of zelfs individueel via de telefoon. Goed dat het bedrijf dit op deze manier aanbood in verband met corona. Wij wilden echter wel praktijk les hebben, omdat er in deze tijd al zo veel via het internet is dat wij het contact met mensen een beetje missen. De website gaf veel informatie over de smartphone fotografie in kleine groepen. Deze zouden bestaan uit een inleiding en een praktijksessie. Tijdens de praktijk sessie zouden we belangrijke punten oefenen die te maken hadden met foto’s maken met onze telefoon. Ze zouden op deze manier goed persoonlijk kunnen begeleiden. De website claimde dat je ook met je telefoon schitterende foto’s kan maken, als ik maar zou weten waar ik op moest letten en welke instellingen van mijn telefoon ik kon gebruiken. De website gaf aan dat ze praktische handvatten zouden bieden om sprekende fotos te maken. Precies waar ik dus op zoek naar was!

Wil jij leren omgaan met smartphone fotografie? Dat leer je met deze website!

De workshop smartphone fotografie sprak mij dus heel erg aan. Gelukkig viel de prijs van deze cursus ook heel erg mee! Ik besloot de gok dus te wagen en mij samen met mijn vriendin aan te melden voor een cursus smartphone fotografie. Op deze manier zou ik altijd een device bij de hand hebben om goede foto’s te maken en was ik niet meer afhankelijk van mijn grote camera

informatieve cursus van een leuke leraar!

De smartphone fotografie cursus viel zeker in de smaak en wij kunnen de website dan ook aanraden om de volgende redenen:

  • De website biedt veel verschillende cursussen
  • De smartphone fotografie cursus was zeer informatief en werd gegeven door een leraar met veel kennis
  • De cursussen zijn gunstig geprijsd!

Wilt u ook beter leren omgaan met de camera op uw telefoon? Kijk dan zeker eens op deze website voor een cursus smartphone fotografie!