AED wandkasten plaatsen in mijn bedrijf

AED wandkasten plaatsen in mijn bedrijfAfgelopen paar maanden hebben we een aantal grote veranderingen gehad in mijn bedrijf. Ik ben de eigenaar van een inkooporganisatie en we hebben besloten dat we een aantal veranderingen wilden doorvoeren. Voorheen had ik een aantal inkopers werken op ons kantoor, maar de distributie en de opslag van de goederen lieten we door een ander bedrijf doen. De afgelopen jaren was dit een goede keuze, want we konden op deze manier kosten besparen en ons richten op de inkoop en verkoop van de producten. Met een klein team was het gemakkelijk om alles te managen en ik kon goed overzicht houden. Met een aantal medewerkers hadden we een halfjaar geleden opnieuw naar de situatie gekeken en het bleek dat we nu beter konden investeren in een distributiecentrum voor de opslag en verzending van de goederen. We zijn de laatste paar jaar snel gegroeid en het is nu financieel haalbaar om de distributie zelf te doen. De verwachtingen zijn dat we de aankomende jaren blijven doorgroeien. We konden in de buurt een magazijn huren en hebben diverse ervaren mensen aangenomen om dit te regelen. We moesten veel dingen regelen waar we van te voren geen ervaring mee hadden. Hopelijk leren we de aankomende jaren veel en zal blijken dat dit een goede beslissing was. Een van de dingen waar we van te voren niet aan gedacht hadden was AED wandkasten plaatsen. Het magazijn is erg groot en we vinden de veiligheid erg belangrijk. We kunnen niet alle ongelukken en problemen voorkomen, maar AED wandkasten plaatsen zou helpen met de veiligheid van het personeel. We hebben besloten om niet alleen AED wandkasten te plaatsen in het magazijn, maar ook op het kantoor. Voorheen hadden we dit niet, maar we vonden het een verstandige aankoop.

AED wandkasten betellen bij AED Webshop  

We zochten online naar een bedrijf waar we AED defibrillatoren en AED wandkasten konden bestellen. We vonden verschillende bedrijven die de apparaten en de wandkasten verkochten. Voor onze keuze keken wij naar prijs en veiligheid. Een van de bedrijven die ons een goede keuze leek was AED Webshop. Dit bedrijf richt zich op AED apparatuur en heeft veel kennis van de apparaten. Op de website aed-webshop zagen we dat hier de AED wandkasten goedkoop waren. We vroegen advies aan het bedrijf over welke kasten en apparaten we het beste konden kopen. We werden erg goed geholpen door een van de medewerkers van dit bedrijf en kregen goed advies. De defibrillatoren zijn niet goedkoop en we willen niet dat ze gestolen worden, maar we willen wel dat het personeel gemakkelijk bij de apparaten kan. We besloten om wandkasten aan te schaffen met een alarm, maar zonder pincode. Zodoende zullen we het merken als een defibrillator meegenomen zal worden, maar kan iedereen alsnog gemakkelijk bij het apparaat. We waren erg blij met dit advies en besloten om hier de AED wandkasten en de defibrillatoren te bestellen. De volgende dat zouden de apparaten al geleverd worden en het verzenden was gratis.

Een veilig gevoel

We zijn blij dat we de AED wandkasten en defibrillatoren hebben aangeschaft. Het geeft een veilig gevoel en de veiligheid van ons personeel is erg belangrijk. We hopen dat we de defibrillatoren niet hoeven te gebruiken, maar als het wel nodig is, dan hebben wij het apparatuur. Wij kunnen AED Webshop aanraden voor de aankoop van AED wandkasten en defibrillatoren.

  • We konden hier de wandkasten en apparaten goedkoop kopen
  • We kregen goed advies van een van de medewerkers
  • Het is goed om de defibrillatoren te hebben in geval van nood