Colofon

Dutchbloggies.nl is een website van Couteweb

Uitgever: Qproxy
Hoofdredactie: Techcube
Webredactie: Clicjump
Marketing: Specloud
Advertentieverkoop: Mailcheddar

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door print-outs, kopieën, of op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.

Webmaster:

Bij Webton vind je alles onder 1 dak!

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die zo goed als volledig voor het online gedeelte van jouw bedrijf kan zorgen? Die online marketing producten voor jou ontwikkelt waarmee je meer omzet kunt generen? Dan is Webton hét full-service marketing bureau dat je zoekt! Het enthousiaste en ervaren team van Webton neemt graag het ontwerpen en realiseren van jouw website onder zijn hoede. Daarnaast kunnen wij ook jouw online marketing strategie oprichten, begeleiden en voortzetten. Je leest hier meer over onze full-service!

Website ontwerpen en bouwen

Jouw website is het online visitekaartje van jouw bedrijf. Daarom is het erg belangrijk dat de website goed in elkaar zit en er ook nog eens mooi uitziet. Een goed ogende website komt immers professioneler en betrouwbare over op potentiële klanten. Wij zijn erin gespecialiseerd om het design van de website helemaal in de huisstijl van jouw bedrijf te bouwen. Daarnaast houden wij bij het bouwen van een website ook rekening met de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de website.

Zoekmachinemarketing

Nadat een website is gebouwd, wil je natuurlijk dat de website wordt bezocht. Om meer bezoekers naar jouw website te trekken, is het belangrijk om goed vindbaar te zijn in zoekmachines zoals Google. Wil jij graag dat jouw website hoge posities haalt in de zoekresultaten van Google? Laat dit dan aan de SEO-specialisten van Webton over. Zij weten namelijk precies wat zij moeten doen om een goede zoekmachine marketing strategie op te zetten én uit te voeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het plaatsen van advertenties in Google en het schrijven van zoekmachine vriendelijke teksten voor op jouw website. Dit alles doen zij natuurlijk in goed overleg met jou.

Content Marketing

Het is belangrijk dat de inhoud van jouw website regelmatig verandert. Gebeurt dit niet? Dan lijkt het alsof een website niet meer actief is en zal hij minder hoog scoren in Google. Dat is natuurlijk zonde!

Een heel goede manier om regelmatig jouw website van nieuwe inhoud te voorzien, is Content Marketing. Met Content Marketing bedoelen wij het regelmatig vullen van jouw website met relevante, goed geschreven artikelen. Helaas hebben veel ondernemers geen tijd om dit zelf te doen. In dat geval kun je de Content Marketing van jouw website aan onze ervaren Content Marketeers overlaten. Onze professionele tekstschrijvers zorgen er niet alleen voor dat er met regelmaat een kwalitatief goed artikel wordt geschreven, maar kunnen de artikelen zelfs ook op jouw website plaatsen. Hierdoor heb je er zelf geen omkijken naar!