Een skateboard op zijn verlanglijstje

Een skateboard op zijn verlanglijstje

Mijn neefje is echt een buitenkind. Hij is altijd vrolijk en speelt graag met al zijn vriendjes en vriendinnetjes. Hij begrijpt niet waarom zijn leeftijdsgenoten zoveel spelen met de computer of andere spelcomputers. Hij gaat liever voetballen of andere dingen doen buiten. Voor een kind van deze tijd is hij dus een opvallende verschijning maar ik vind het geweldig. Het plezier wat hij altijd heeft dat herken ik van mezelf. Ik was vroeger ook altijd buiten, hoe koud het ook was. Mijn moeder moest me echt naar binnen schoppen als het begon te vriezen in de winter.  Ik vind het mooi dat mijn neefje zo veel op me lijkt. Voor zijn verjaardag had hij maar één ding op zijn verlanglijstje staan, een skateboard.

Het skateboard voor mijn neefje

Het is niet gek dat hij dus iets vraagt voor zijn verjaardag waarmee hij buiten kan spelen. Je maakt hem hier dolgelukkig mee en ik vond het superleuk om dit voor hem te kopen. Een skateboard vind ik altijd heel stoer bij jongens. Dus ik ging op zoek naar een kleurrijk en opvallend exemplaar. Op de website van wheels 4 kids zag ik een aantal opvallende collecties die helemaal bij hem passen. Een energiek en vrolijk kind als mijn neef verdient natuurlijk wel een kleurrijk opvallend exemplaar.

Maak een kind blij 

Elk kind is anders en maak je dan ook blij met een ander cadeau. Maar mijn neefje is dus een echt buiten kind, hij geniet daar enorm van. Voetballen, rennen of fietsen vindt hij heerlijk om te doen. Andere kinderen moet je echt dwingen om buiten te spelen, bij hem is dat juist andersom. Met veel moeite gaat hij eens binnen spelen. Een skateboard is dan ook super leuk voor hem en daar gaat hij veel plezier aan beleven. Dit is super leuk speelgoed waar je kinderen echt blij mee maakt. Waarom wil je dit voor je kind aanschaffen:

 • Voor kinderen is het goed om buiten te spelen.
 • Door het juiste speelgoed aan te schaffen maak je het buitenspelen een stuk interessanter en leuker.
 • Dit is een geweldig stuk speelgoed wat leuk is voor jongens en voor meisjes.
 • Een skateboard besturen vraagt wat van je lichaam.
 • Kinderen moeten genoeg bewegen en een skateboard is hier een prachtig middel voor.
 • Het is goed voor de motorische ontwikkeling van kinderen om op deze manier het lichaam te gebruiken.
 • Een skateboard met een opvallend design is superleuk om mee te spelen.
 • Het zal andere kinderen ook uitdagen om samen te spelen met je kind.
 • Want wie wilt er nu niet gebruik van maken.

Vind je het misschien een beetje spannend om je kind op een skateboard te laten spelen? Er zijn altijd nog knie en arm beschermers die je om kan doen. En wil je het helemaal veilig doen laat je kind dan ook nog een helm dragen. Kinderen spelen graag met fietsen, rolschaatsen en ander speelgoed om mee te bewegen. Als je het niet zelf in huis hebt zal je kind er elders wel mee spelen. Door dit aan te schaffen kan je kind er op een veilige manier mee leren omgaan. Het enige wat er op het verlanglijstje van mijn neefje stond was een nieuw skateboard. Hij is een zeer beweeglijk kind die graag buiten speelt. Dat is bijzonder voor kinderen van deze tijd. Ik heb dit dan ook met veel plezier voor hem gekocht. Hij gebruikt hem elke dag als het kan. Wil je ook een kind blij maken? Lees meer op de website: https://www.wheelz4kids.com/nl/boards/skateboard.

Posted by admin in Kinderen en Speelgoed
Profiteer gelijk van een subsidie voor een groen dak

Profiteer gelijk van een subsidie voor een groen dak

Profiteer gelijk van een subsidie voor een groen dakEen groen dak is de toekomst. Middels een groen dak wordt er gewerkt aan een beter leefklimaat. Veel gemeenten stimuleren dit middels een subsidie groen dak, waarbij u veel geld kunt besparen. Een subsidie voor een groen dak kan een behoorlijk financieel voordeel met zich meebrengen. Simpel Sedum kan u hier alles over vertellen. Daarnaast kunt u bij ons ook alle benodigdheden aanschaffen om in aanmerking te komen voor een subsidie voor een groen dak. Wij leggen u graag uit wat wij kunnen betekenen in uw zoektocht naar een beter leefklimaat en een betere hemelwaterafvoer in druk bebouwde gebieden en grote steden.

Een subsidie voor een groen dak heeft grote voordelen

Een subsidie voor een groen dak aanvragen is in sommige gemeenten mogelijk. Niet iedere gemeente hanteert echter dezelfde voorwaarden voor subsidie voor een groen dak aanvragen. Over het algemeen wordt dit groene dak, bijvoorbeeld met sedumplanten, aan te leggen. Dit komt door de volgende voordelen:

 • De aanschafprijs kan tot 50 procent reduceren
 • U kunt uw groene investering op termijn terugverdienen
 • U werkt mee aan een beter leefklimaat
 • Een betere hemelwaterafvoer in druk bebouwde gebieden

Het is echter wel verstandig om vooraf te informeren naar de voorwaarden van uw gemeente, zodat u gericht bij ons een offerte aan kunt vragen voor een subsidie van een groen dak. In de ene gemeente moet er bijvoorbeeld een bepaalt aantal vierkante meters aan begroeiing zijn of dat het dak een wortelwerende laag moet hebben. Ook aan de helling van schuine daken zijn soms voorwaarden verbonden bij de aanvraag subsidie van een groen dak en het soort riolering waarop een pand is aangesloten. Als u overweegt om een groen dak aan te laten leggen met sedum dakbedekking, kunt u in aanmerking komen voor een regeling. Wij kunnen hierbij altijd adviseren en met een vrijblijvende offerte voor een subsidie voor een groen dak komen als deze van toepassing is in uw gebied. Als u van plan bent om te investeren in groene dakbedekking, kunt u er dus vanuit gaan dat u dit op termijn terug kunt verdienen. U profiteert dan niet alleen van de aantrekkelijke subsidie, maar ook een mooi groen uitziend dak waar u nog jaren plezier van heeft. Dit doen wij allemaal om een beter leefklimaat te stimuleren en hiermee de wereld groener te maken.

Alleen maar praktijkervaring

Simpel Sedum is uw adres voor het aanvragen van de subsidie voor een groen dak. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een groot assortiment sedum, waardoor u uw omgeving groener kunt maken. Wij zijn vernieuwend en denken altijd in oplossing. Dit doen wij niet vanuit boeken en historie, maar door eigen opgedane ervaringen in de praktijk. Wij vinden ons leefklimaat belangrijk. Daarom willen wij stimuleren dat iedereen op de weinige vierkante meters in Nederland hun eigen omgeving groener maken en daarmee meewerken aan een beter leefklimaat. De bebouwing en bestrating is nodig om te leven, te wonen en te werken, maar dat we hier ook verandering in kunnen brengen door samen te werken. Dit brengt een hoop uitdagingen met zich mee, die wij graag met beide handen aanpakken. U kunt sedum namelijk eenvoudig inpassen in de bestaande leef-, woon- en werkomgeving, zoals bijvoorbeeld daken van schuurtjes, platte en schuine daken, overkappingen en dakterrassen. Daarnaast kunt u sedum ook gebruiken als onderbeplanting van bloemborders of de stukken aarde waar u normaal niets mee doet. Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden of heeft u vragen omtrent de subsidieaanvraag? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.simpelsedum.nl/.

Posted by admin in Creatief en Decoratief
AED wandkasten plaatsen in mijn bedrijf

AED wandkasten plaatsen in mijn bedrijf

AED wandkasten plaatsen in mijn bedrijfAfgelopen paar maanden hebben we een aantal grote veranderingen gehad in mijn bedrijf. Ik ben de eigenaar van een inkooporganisatie en we hebben besloten dat we een aantal veranderingen wilden doorvoeren. Voorheen had ik een aantal inkopers werken op ons kantoor, maar de distributie en de opslag van de goederen lieten we door een ander bedrijf doen. De afgelopen jaren was dit een goede keuze, want we konden op deze manier kosten besparen en ons richten op de inkoop en verkoop van de producten. Met een klein team was het gemakkelijk om alles te managen en ik kon goed overzicht houden. Met een aantal medewerkers hadden we een halfjaar geleden opnieuw naar de situatie gekeken en het bleek dat we nu beter konden investeren in een distributiecentrum voor de opslag en verzending van de goederen. We zijn de laatste paar jaar snel gegroeid en het is nu financieel haalbaar om de distributie zelf te doen. De verwachtingen zijn dat we de aankomende jaren blijven doorgroeien. We konden in de buurt een magazijn huren en hebben diverse ervaren mensen aangenomen om dit te regelen. We moesten veel dingen regelen waar we van te voren geen ervaring mee hadden. Hopelijk leren we de aankomende jaren veel en zal blijken dat dit een goede beslissing was. Een van de dingen waar we van te voren niet aan gedacht hadden was AED wandkasten plaatsen. Het magazijn is erg groot en we vinden de veiligheid erg belangrijk. We kunnen niet alle ongelukken en problemen voorkomen, maar AED wandkasten plaatsen zou helpen met de veiligheid van het personeel. We hebben besloten om niet alleen AED wandkasten te plaatsen in het magazijn, maar ook op het kantoor. Voorheen hadden we dit niet, maar we vonden het een verstandige aankoop.

AED wandkasten betellen bij AED Webshop  

We zochten online naar een bedrijf waar we AED defibrillatoren en AED wandkasten konden bestellen. We vonden verschillende bedrijven die de apparaten en de wandkasten verkochten. Voor onze keuze keken wij naar prijs en veiligheid. Een van de bedrijven die ons een goede keuze leek was AED Webshop. Dit bedrijf richt zich op AED apparatuur en heeft veel kennis van de apparaten. Op de website aed-webshop zagen we dat hier de AED wandkasten goedkoop waren. We vroegen advies aan het bedrijf over welke kasten en apparaten we het beste konden kopen. We werden erg goed geholpen door een van de medewerkers van dit bedrijf en kregen goed advies. De defibrillatoren zijn niet goedkoop en we willen niet dat ze gestolen worden, maar we willen wel dat het personeel gemakkelijk bij de apparaten kan. We besloten om wandkasten aan te schaffen met een alarm, maar zonder pincode. Zodoende zullen we het merken als een defibrillator meegenomen zal worden, maar kan iedereen alsnog gemakkelijk bij het apparaat. We waren erg blij met dit advies en besloten om hier de AED wandkasten en de defibrillatoren te bestellen. De volgende dat zouden de apparaten al geleverd worden en het verzenden was gratis.

Een veilig gevoel

We zijn blij dat we de AED wandkasten en defibrillatoren hebben aangeschaft. Het geeft een veilig gevoel en de veiligheid van ons personeel is erg belangrijk. We hopen dat we de defibrillatoren niet hoeven te gebruiken, maar als het wel nodig is, dan hebben wij het apparatuur. Wij kunnen AED Webshop aanraden voor de aankoop van AED wandkasten en defibrillatoren.

 • We konden hier de wandkasten en apparaten goedkoop kopen
 • We kregen goed advies van een van de medewerkers
 • Het is goed om de defibrillatoren te hebben in geval van nood
Posted by admin in Mens en Gezondheid
In een kluis kun je niet inbreken!

In een kluis kun je niet inbreken!

Drie jaar geleden is er bij ons ingebroken. We wonen aan de rand van een klein dorpje, op een boerderij. Je kunt via de schuur in het huis komen, maar de schuur heeft een stevige deur die ’s avonds altijd op slot gaat. Die dag was de deur ook op slot, maar de deur die je het huis in leidt deed ik in die tijd nog niet op slot. Ik vond dat niet nodig, omdat we dus een goede schuurdeur hadden. Sinds die avond doe ik alles op slot. De schuurdeur was opengebroken met een breekijzer. De inbrekers konden vanaf daar dus gewoon het huis binnenlopen. Om de een of andere reden is de hond niet aangeslagen. Mijn kinderen hadden die avond wel wat gehoord, maar die dachten dat ik nog wakker was en aan het rondlopen was. Mijn vrouw en ik lagen diep in slaap. Toen ik de volgende ochtend naar beneden ging om koffie te zetten zag ik gelijk dat het mis was. Sommige lades stonden open, de tv was weg en de tablet van mijn zoon die hij voor school nodig heeft lag niet meer op de oplader. Ik maakte mijn vrouw en de kinderen wakker, ik was erg geschrokken. Mijn vrouw was de hele dag stil. Later kwamen we erachter dat er nog meer spullen weg waren, maar we hadden vooral moeite met het feit dat er iemand in ons huis geweest is terwijl we aan het slapen waren. Ze hadden nog veel meer schade kunnen aanrichten. Gelukkig zijn we er inmiddels redelijk overheen gekomen. Destijds leek het ons een goed idee om een kluis te kopen, zodat we onze meest waardevolle spullen konden opbergen. Toch is er in de tussentijd geen kluis gekomen, het leven ging verder en het idee van een kluis kwam verder op de achtergrond. Niet zo lang geleden is mijn vader echter overleden, en hij heeft aan ieder van ons een brief geschreven. Mijn kinderen mogen de brief pas openmaken wanneer ze achttien zijn. Hoewel zulke dingen waarschijnlijk niet meegenomen worden door inbrekers, wilde ik spullen met emotionele waarde voor de zekerheid ook opbergen. Alles kan gebeuren, misschien hebben we ook wel een keer brand. Het werd tijd om een kluis te kopen, om waardevolle spullen tegen brand en inbrekers te beschermen.

De perfecte kluis voor ons

Ik besloot op internet op zoek te gaan naar een kluis. Ik kwam deze website tegen allesveilig. Ik besloot uiteindelijk een kluis via deze website te kopen omdat:  

 • Ik kon kiezen tussen verscheidene kluizen die je beschermen tegen brand en inbrekers.
 • Relatief gezien zijn de kluizen erg betaalbaar.
 • Alle kluizen zijn van hoge kwaliteit.

We hebben gekozen voor de brandveilige kluis, omdat we ondanks het feit dat er bij ons ingebroken is banger zijn voor brand. Het heeft wat gekost, maar het gevoel van opluchting dat het ons heeft opgeleverd is het meer dan waard.

Een veilig gevoel

Mijn vrouw en ik voelen ons een stuk beter, wetende dat onze waardevolle spullen veilig zijn mocht er nog eens iets gebeuren. Onze kluis staat goed verstopt, zodat onze kinderen er niet bij kunnen, en we hebben een goede code gevonden die mijn vrouw en ik niet zullen vergeten. Ik raad mensen die dezelfde angsten hebben die wij hadden aan om ook een kluis te kopen. Iedereen heeft zich waarschijnlijk wel eens zorgen gemaakt over het kwijtraken van waardevolle spullen, deze aankoop kan je van dat gevoel afhelpen. allesveilig.nl is een goede plek om een te kopen. 

Posted by admin in Beveiliging en Bewaking
Outdoor Unlimited voor uw personeelsfeest in Twente!

Outdoor Unlimited voor uw personeelsfeest in Twente!

Outdoor Unlimited voor uw personeelsfeest in Twente!Na een periode van hard werken is een personeelsfeest voor alle medewerkers wel op zijn plaats. Een personeelsfeest geeft vaak een stukje waardering voor alle inzet van de medewerkers. Daar halen medewerkers dan weer grotendeels motivatie uit. Waardering is voor iedereen prettig en draagt bij aan een enthousiaste en prettige werksfeer. Daarnaast hebben medewerkers tijdens een personeelsfeest de tijd om contact te maken met elkaar. Op de werkvloer is namelijk vaak gebrek aan tijd. Een personeelsfeest maakt medewerkers op de werkvloer veel socialer! Daarnaast zorgt een personeelsfeest voor verbinding en versterking van het team. Een personeelsfeest is ook een stukje teambuilding  en zal bijdragen aan de effectiviteit van het team. De organisatie van z’n personeelsfeest vraagt erg veel en wat ga je dan doen? Het moet natuurlijk voor alle medewerkers een geslaagd feest worden. Outdoor Unlimited kan je helpen om een onvergetelijk personeelsfeest te verzorgen. Zij nemen de planning volledig uit handen en hebben veel te bieden op het gebied van een personeelsfeest in Twente. Het is geen enkel probleem uit welke branche het bedrijf komt, Outdoor Unlimited heeft voor iedereen mogelijkheden!

Arrangementen voor personeelsfeest in Twente

Outdoor Unlimited kan voor uw bedrijf een volledige casino avond organiseren. Het geluk staat daarbij hoog in het vaandel! De medewerkers leren gedurende dit personeelsfeest in Twente de basisvaardigheden van verschillende spellen zoals:

 • Poker.
 • Blackjack.
 • Roulette.

De medewerkers kunnen tijdens deze avond onderling met en tegen elkaar spelen. Het is deels competitief, maar op een prettige en gezellige manier. De winst gaat natuurlijk naar de spelers die het snelst en het beste leren! Een andere mogelijkheid voor een personeelsfeest in Twente is het CSI moordspel. De medewerkers worden hierbij opgedeeld in groepen. De groepen moeten op een zo snel mogelijke manier een moordzaak oplossen! Om daar onderzoek naar te doen krijgt ieder team speciale hulpmiddelen en tips. De samenwerking van de medewerkers onderling is erg belangrijk tijdens dit spel! Het bedrijf kan ook nog kiezen voor het spel ‘De Jongens tegen de Meisjes’ tijdens personeelsfeest in Twente, ook wel bekend van tv. Middels deze hilarische quiz worden beide geslachten uitgedaagd om tegen elkaar te strijden. Plezier is gegarandeerd tijdens dit personeelsfeest in Twente. Wil je als bedrijf een keer helemaal iets anders tijdens personeelsfeest in Twente? Kies dan voor het Maffe Maffia programma! Ook hierbij worden de medewerkers opgedeeld in groepen. Iedere groep zal langs de douane moeten komen, maar hierbij is wel divers smokkelwaar inbegrepen! Wie van de medewerkers is creatief genoeg om de douane te omzeilen? En wie wordt hopeloos gesnapt? Alle bovenstaande arrangementen worden volledig aangepast op het aantal medewerkers. Je kunt ook gebruik maken van horeca aanbiedingen om de medewerkers eens lekker te verwennen. Kies bijvoorbeeld voor een drankarrangement of een lekker hapje. De mogelijkheden tot uitgebreid tapas eten en een buffet naar keuze zijn ook nog een optie. De prijzen zijn uiteenlopend, maar je kunt het zo duur maken zoals je zelf wil!

Meer informatie

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een personeelsfeest in Twente? Kijk dan op de website via outdoorunlimited.nl. Er wordt op de website veel informatie verstrekt over de verschillende activiteiten. Je kunt daar de verschillende activiteiten eens rustig doorlezen en kijken wat een passend aanbod kan zijn. Via de website kun je ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Hierin kun je aangeven wat je voorkeuren zijn betreft activiteit en andere mogelijkheden voor een personeelsfeest in Twente. Wil je eerst nog meer informatie? Neem dan contact op. Dit kan telefonisch via 06-43766658 of per mail via info@outdoorunlimited.nl.

Posted by admin in Vrije tijd en Hobby
De beste it recruitment

De beste it recruitment

Ben jij op zoek naar een bedrijf wat jou kan helpen met jouw it recruitment? Dan ben je hiervoor aan het juiste adres bij het bedrijf Aatop ICT. Hier vinden ze het zeer belangrijk om jou op de juiste wijze te helpen met jouw it recruitment. Ze zijn hier zeer gespecialiseerd in:

 • Werven
 • Selecteren

Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van it recruitment weten ze bij het bedrijf Aatop ICT als geen ander hoe dit allemaal in zijn werk gaat. Het is dan ook niet gek dat er al veel andere bedrijven je zijn voorgegaan in het maken van de keuze om met dit bedrijf op dit gebied samen te werken. Wanneer het aankomt op jouw it recruitment wil je natuurlijk dat dit op de juiste manier wordt aangepakt en daar zullen ze bij dit bedrijf zeker voor zorgen. Op de website https://www.aatop-ict.nl/ kun je hier een hoop meer informatie over vinden en we kunnen je absoluut aanraden om hier eens een kijkje te gaan nemen. Je vindt hier niet alleen hoe ze bij dit bedrijf voor jou aan de slag kunnen gaan, maar bijvoorbeeld ook wat hun instelling op dit gebied is. Op die manier kun jij echt beslissen of dit de juiste keuze voor jou is.

Meer weten over it recruitment

Wil jij nu graag meer weten over it recruitment? Dan kun je daarvoor natuurlijk naar de website https://www.aatop-ict.nl/it-recruitment/ toekomen. Maar veel bedrijven vinden het eigenlijk nog veel fijner om hierover ook persoonlijk contact op te kunnen nemen. Dat vinden de medewerkers van het bedrijf Aatop ICT uiteraard geen enkel probleem. Samen met jou kunnen ze gaan kijken naar de verschillende mogelijkheden die er allemaal zijn en hoe zij jou het beste kunnen helpen op het gebied van it recruitment. Bij dit bedrijf begrijpen ze als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste persoon te vinden op dit gebied. Tenslotte is het voor veel bedrijven in de huidige tijd het geval dat er veel gaande is op dit gebied. Als de it afdeling binnen jouw bedrijf niet goed op orde is, dan merk je dit al snel op ieder vlak en dat is natuurlijk niet waar je op zit te wachten. Daarom is het slim om de it recruitment over te laten aan iemand die hier ook echt verstand van heeft. Kom daarom vandaag nog een kijkje nemen op de website.

Vertrouw op de ruime ervaring

Wanneer jij een eigen bedrijf hebt, dan heb je natuurlijk een hoop kennis over de producten en/of diensten die jij aanbiedt. Op andere gebieden kan dit net iets anders zijn. En daarom kan het heel erg slim zijn om dit soort dingen over te laten aan een bedrijf wat hier wel verstand van heeft. Neem nu bijvoorbeeld jouw it recruitment. Weet jij waar je precies naar op zoek bent op dit gebied? De kans is groot dat je deze vraag zojuist ontkennend beantwoord hebt, maar dat is natuurlijk eigenlijk niet wat je wilt. Daarom is het slim om een bedrijf hiervoor te benaderen dat jou hier op de perfecte wijze bij kan helpen. En voor jouw it recruitment is dat bij Aatop ICT zeker geval. Neem daarom vandaag nog contact op met de medewerkers van dit bedrijf en zij nemen graag de verschillende mogelijkheden met je door. Het is absoluut niet gek om hulp te vragen van de experts op dit gebied. Alleen dan weet je zeker dat het allemaal op de juiste manier wordt aangepakt.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Ben je op zoek naar een zelfstandige interim jurist?

Ben je op zoek naar een zelfstandige interim jurist?

Voor mijn marketingbureau werken we met veel verschillende klanten. We voeren grote campagnes uit en ons werk bevindt grotendeels plaats op het internet. Ik had de laatste tijd steeds meer vragen over de contracten die we hadden afgesloten. Ik vind het belangrijk dat we goed omgaan met de klachten van klanten. Ik vroeg me af wanneer we wel aansprakelijk zijn als bedrijf en wanneer juist niet. Ik heb hier dus echt geen verstand van en bedacht me dat het goed was om een interim jurist in te schakelen die ons met de juridische zaken kon ondersteunen. Het is fijn als je zeker weet dat alles op de juiste manier is geregeld. In ons team was nog geen interim jurist dus ik vroeg me dan ook af wat dan de beste oplossing was. Ik zag het niet zitten om een nieuwe collega in te werken want daar hadden we dus geen personeel voor. Er moest dus een zelfstandige, professionele interim jurist komen die meteen aan de slag kon gaan.

Deze interim jurist hoef je niet in te werken

Ik vroeg me af of het mogelijk was. Een interim jurist aannemen die ik niet hoef in te werken. Dit klinkt behoorlijk onwaarschijnlijk maar ik vind een uitdaging alleen maar leuk. Ik sprak erover met andere ondernemers en die wezen me op de website van T&P Legal. Hier ontdekte ik dat ik een professionele interim jurist kan inschakelen die meteen aan de slag gaat. Omdat die precies weet wat hij moet doen. Dat was precies waar ik naar op zoek was.

Een professionele jurist die meteen aan de slag gaat

Het is heel prettig om zeker te weten dat je alles goed hebt geregeld. Als marketingbureau zijn we grotendeels actief op het internet, we doen verschillende campagnes voor onze klanten. Op sociale media zijn we ook heel actief. Als er ergens een fout wordt gemaakt moet ik er voor zorgen dat er op papier staat wie daarvoor verantwoordelijk is. Het leek me dan ook noodzakelijk om dit allemaal te laten uitzoeken. In ons team is er niemand met de juiste juridische kennis. Het is dan wel noodzakelijk om hier iemand voor in te schakelen. Deze jurist heeft al onze contracten nagelopen en belangrijke zaken op papier gezet. De aansprakelijkheid willen we natuurlijk zo goed mogelijk uitsluiten om vervelende situaties te voorkomen. Hierdoor staat nu alles nu goed op papier en is alles duidelijk voor ons bedrijf en voor de klanten. Waarom wil je een interim jurist inschakelen:

 • Schakel juridische kennis in
 • Bescherm je bedrijf door een interim jurist in te schakelen
 • Laat al je contracten nalopen door de jurist
 • Ontdek waar je aansprakelijk voor bent
 • Laat deze jurist alle belangrijke zaken op papier zetten
 • De interim jurist bespaart je veel geld
 • Voorkom onnodige problemen door alles op papier te zetten

Voor mijn marketingbureau vind ik het belangrijk dat we alles volgends de wet en regelgeving doen. Dit verandert natuurlijk voortdurend en ik heb hier geen kaas van gegeten. Ik denk dat het beter is om iemand in te schakelen die hier wel verstand van heeft dan het zelf te gaan uitzoeken. Omdat we nog niemand in ons team hadden die zich bezig hield met juridisch vraagstukken kon ik deze jurist niet laten  inwerken. Ik was op zoek naar een zelfstandige interim jurist die zijn werk meteen kon gaan uitvoeren. Bij T&P Legal hebben ze me hier goed bij geholpen en de nieuwe jurist ging een week later al aan de slag. Wil je meer weten neem dan een kijkje op: https://www.tplegal.nl/interim.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Horecabeveiliging voor de zaterdagavond

Horecabeveiliging voor de zaterdagavond

Ik werk altijd met veel plezier. Ik heb al jaren mijn eigen café en het is elke avond weer een goot feest. De vaste klanten komen elke dag een drankje bij me drinken. En dat is natuurlijk heel fijn. Maar op zaterdagavond dan is het stampvol. Dat is voor mij natuurlijk heel prettig want hier draaien de zaken dan goed. Maar het levert ook wat problemen op. Mijn klanten drinken een paar borrels te veel, het is druk dus mensen staan dicht op elkaar. Bij een vervelende opmerking of beweging krijgen mensen als snel een woordenwisseling. Na een woordenwisseling kan ik mijn klanten vaak wel tot reden brengen. Maar als klanten agressief worden en naar elkaar gaan uithalen dan sta ik met de handen in het haar. Ik kan en wil er absoluut niet tussenspringen maar mijn café door deze klanten laten vernielen zie ik ook niet zitten. Dus wat is dan het alternatief? Met andere eigenaren van horeca ondernemingen uit de straat zijn we rond de tafel gegaan. We hebben toen een mooie oplossing gevonden omdat we hier allemaal mee te maken hebben. Met elkaar hebben we elke vrijdag en zaterdag avond horecabeveiliging ingeschakeld zodat die dit soort incidenten kunnen voorkomen.

Horeca beveiliging voor als het nodig is

Er loopt nu dus horecabeveiliging door de straat. Als ik merk dat de sfeer gaat omslaan of zie dat bepaalde klanten te veel hebben gedronken en anderen klanten lastig vallen dan bel ik even. De horecabeveiliging komt me dan ondersteunen en samen zorgen we er dan voor dat vervelende klanten gemoedelijk het café verlaten. Door op tijd aan de bel te trekken kan ik veel vervelende situaties voorkomen. Maar het is hard nodig dat deze beveiliging er is want alleen kan ik het niet. Ik kan niet een café runnen, voor mijn klanten en personeel zorgen en daarnaast ook nog dit soort incidenten voorkomen. Ik ben dus heel dankbaar dat we horecabeveiliging hebben ingeschakeld.

Beveiliging om de avond rustig te laten verlopen

Als je eigenaar bent van een kroeg, café of club heb je er helaas mee te maken. Agressie komt overal voor, vooral als mensen onder invloed zijn van alcohol dan lopen de irritaties snel op. Dit kan omdat mensen worden lastiggevallen of dit kan zijn door een woordenwisseling. Wat de reden ook is, horecabeveiliging help ondernemers in de horeca om dit soort incidenten voor te zijn. Waarom moet je horecabeveiliging inschakelen:

 • Je hebt het druk genoeg met het binnen halen van je klanten en het bedienen van al je klanten.
 • Vooral in het weekend is het ongelofelijk druk, je hebt echt geen tijd om mensen uit elkaar te halen.
 • Voor je eigen veiligheid is het beter om niet te hoeven ingrijpen bij een vervelend incident.
 • Je maakt de werkomgeving ook een stuk veiliger voor je personeel als je horecabeveiliging inschakelt. 
 • Jij doet waar jij goed in bent en horecabeveiliging doet waar zij goed in zijn.
 • Dit is een ideale combinatie die goed werkt.
 • R-abeveiliging

Elke zaterdag avond ging het weer mis. Aan het einde van de avond hadden klanten genoeg gedronken en begonnen de ruzies. Een ruzie of woordenwisseling is nog te sussen maar als klanten met elkaar op de vuist gaan dan loopt het pas echt uit de hand. Als eigenaar van mijn eigen café wil ik dat de zaterdag avond prettig verloopt. Daarom heb ik met meerdere eigenaren de hulp ingeschakeld van r&a beveiliging Hierdoor zijn er altijd horecabeveiliging die we kunnen oproepen als we hulp nodig hebben.  r-abeveiliging.nl.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Bij ons kunt u voordelig een waterpijp slang kopen

Bij ons kunt u voordelig een waterpijp slang kopen

De laatste jaren zijn er steeds meer mensen in Nederland die de waterpijp ontdekt hebben. Het is een goed alternatief voor de sigaret omdat u met een waterpijp veel langer toe kunt. U hoeft op een avond enkel een shisha te bestellen en u kunt de hele avond heerlijk genieten van tal van smaken. Een van de dingen die u nodig heeft wanneer u een dergelijk rokertje wilt nuttigen, is een goede slang. Als u als ondernemer op zoek bent naar mogelijkheden voor een waterpijp slang kopen dan kunt u bij ons terecht. Als ondernemer die waterpijpen aanbiedt, moet u namelijk voor iedere klant een waterpijp slang kopen. Het is niet hygiënisch om voor iedereen dezelfde slang te gebruiken. Vandaar dat het altijd goed is om te weten waar u een goede waterpijp slang kopen kunt. Wij nodigen u van harte uit om een keer naar onze site te komen kijken om te zien welke mogelijkheden wij allemaal te bieden hebben. Wij hebben een ruime keus beschikbaar wanneer het gaat over een waterpijp slang kopen en wij hopen dat u van ons aanbod gebruik wilt maken. Wij kunnen u ook altijd van advies voorzien over welke slang het meest geschikt is voor uw situatie. Wij hebben namelijk vele soorten slangen in ons aanbod en u kunt daardoor kiezen voor een goedkope versie, maar ook de duurdere behoren tot de mogelijkheden. Kijk daarom even op Waterpijp-Kolen om te zien waar uw voorkeur naar uitgaat. Als u uw waterpijp slang kopen komt via onze site, dan kunt u er zeker van zijn dat wij uw bestelling al heel snel zullen toesturen. Doorgaans verwerken wij namelijk dezelfde dag nog alle orders en doen wij uw pakketje dezelfde dag nog op de post. Wij zien uw bestelling daarom graag tegemoet.

Een waterpijp slang kopen kunt u het beste bij ons doen

Als u bij ons een waterpijp slang kopen komt, kunt u er zeker van zijn dat u kwaliteit in huis haalt. Je ziet namelijk vaak dat aanbieders slangen verkopen die niet goed zijn. De slang is niet luchtdicht waardoor u niet goed kunt inhaleren, of de slang is heel stug waardoor u deze niet gemakkelijk kunt gebruiken. Dit is allemaal uitermate vervelend en vandaar dat het goed is bij ons een waterpijp slang kopen te komen. Wij zorgen er altijd voor dat wij kwaliteit in ons aanbod opnemen. Datzelfde geldt niet alleen in het geval u bij ons een waterpijp slang kopen komt, maar ook wanneer u op zoek bent naar andere mogelijkheden. Wij zorgen er altijd voor dat u voor een lage prijs een goed product in huis haalt. Het maakt hierbij niet uit of u kooltjes zoekt of dat u voor de waterpijp zelf gaat. Wij zorgen dat u een goede aankoop doet. Kom daarom snel even bekijken welke producten wij momenteel in ons aanbod hebben. Wij hebben ook altijd leuke aanbiedingen lopen waar u heel erg van kunt profiteren. Wij hopen u daarom snel op Waterpijp-Kolen.nl te mogen ontvangen.

Wij hebben ook heerlijke smaken te koop

Een waterpijp roken kan niet zonder heerlijke smaak. Vandaar dat wij u ook graag willen uitnodigen om ons uitgebreide assortiment te bekijken. Wij hebben de smaken appel, aardbei, bosvruchten en vele andere heerlijke smaken. Kortom:

 • bij ons koopt u alles voor de waterpijp
 • wij verwerken uw order nog dezelfde dag
 • bij ons kunt u regelmatig profiteren van goede aanbiedingen

Heeft u nog vragen? Zoekt u iets bijzonders? Dan hopen wij snel een keer iets van u te mogen horen.

Posted by admin in Ondernemers en Particulieren
De beste webdesign Noord Holland

De beste webdesign Noord Holland

Wil je graag een geweldige website laten maken? Dan kun je er natuurlijk voor kiezen om dit zelf te doen. Tegenwoordig zijn er zoveel opties op dit gebied dat menig ondernemer hiervoor kiest. Toch is dit niet altijd de meest verstandige keuze. Door zelf aan de slag te gaan op dit gebied is de kans groot dat je je website niet optimaliseert en dat kan er uiteindelijk voor zorgen dat je er niet de beste resultaten mee behaalt. Wil je er zeker van zijn dat dit voor jou wel het geval is? Dan raden we je aan om hiervoor eens een kijkje te nemen op de website van het bedrijf Anthony Designs. Hier bieden ze verschillende diensten op dit gebied aan:

 • Webdesign
 • Website onderhoud
 • Webhosting

Van webdesign Noord Holland tot webhosting, en ook voor website onderhoud ben je hier absoluut aan het juiste adres. Als jij begrijpt dat het een goede keuze is om het bouwen van een website aan een professional over te laten dan zit je hiervoor bij Anthony Designs goed. Op de website anthonydesigns.nl kun je hier een hoop informatie over vinden en het is zeker een goed idee om hier eens naar te kijken. Dit zal je een goed idee geven van wat er nu allemaal mogelijk is en hoe dit bedrijf jou kan helpen met jouw webdesign Noord Holland.

Kies voor een goed webdesign Noord Holland

Heb jij al een tijdje je eigen website, maar behaal je hiermee niet de doelen die jij in eerste instantie voor ogen had? Dan kan ook hier met het webdesign Noord Holland verandering in gebracht worden. Bij Anthony Designs kunnen ze een kijkje nemen op jouw website om te zien wat er nu wel en niet goed werkt. Door te kiezen voor een samenwerking met dit bedrijf kun jij ervoor zorgen dat je wel de doelstellingen behaalt die jij je op dit punt gesteld hebt. In een tijd waarin de meeste mensen een groot gedeelte van hun tijd online doorbrengen is het uiteraard zeer belangrijk dat jouw website goed functioneert en dat jouw potentiële klanten hier op een optimale wijze gebruik van kunnen maken. Wanneer dit niet het geval is, dan zul je daar inderdaad de consequenties van merken. Dankzij het webdesign Noord Holland kun jij de website laten ontwikkelen die werkt voor jou en je bedrijf.

Op een zeer korte termijn

Wanneer jij hebt besloten om gebruik te maken van de diensten die ze op het gebied van webdesign Noord Holland aanbieden, dan wil je natuurlijk niet dat het weken of misschien zelfs maanden duurt voordat je eindelijk het eindresultaat kunt bekijken. Je wilt hier uiteraard op een veel kortere termijn al van kunnen genieten. Dit begrijpen ze bij Anthony Designs maar al te goed. Wanneer je hier kiest voor het webdesign Noord Holland dan wordt alles snel in actie gezet. Dat betekent dat jij op een zeer korte termijn al gebruik kunt gaan maken van jouw nieuwe website. Dit is dan ook een zeer goede reden om te kiezen voor webdesign Noord Holland. Als je hier eerst graag wat meer over wilt weten, dan kun je hiervoor het beste terecht op de website van dit bedrijf. Hier vind je alle informatie die je op dit gebied nodig hebt. Heb jij aanvullende vragen aan de hand van de informatie die je hier hebt gevonden? Neem dan simpelweg eens contact op met een van de medewerkers van het bedrijf. Zij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden die zij jou op het gebied van webdesign Noord Holland kunnen aanbieden.

Lees meer…

Posted by admin in Marketing en Promotiemateriaal
Ik kocht hier heel goede rasperry behuizing

Ik kocht hier heel goede rasperry behuizing

Ik ben voor mijn werk altijd op zoek naar materialen die ik kan gebruiken om mijn verlichtingsapparatuur te installeren. Ik heb namelijk een bedrijf dat led verlichting aanbrengt en vandaar dat ik altijd op zoek ben naar aanbieders van hoogwaardige onderdelen. Een tijdje geleden moest ik op zoek naar rasperry behuizing. Dit is altijd een hels karwei omdat de kwaliteit van de gemiddelde rasperry behuizing heel erg slecht is. Ik snap nooit helemaal hoe dit kan want rasperry behuizing is namelijk een heel belangrijk onderdeel. Vandaar dat ik altijd heel veel moeite moest doen om een aanbieder te vinden van goede rasperry behuizing. Een tijd geleden moest ik weer rasperry behuizing hebben en ik ben er toen een keer voor gaan zitten om een goed adres te vinden. Ik ben iemand die graag stabiliteit wil en vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar een bedrijf dat mijn vaste leverancier kon worden. Ik heb op het web gekeken waar de meeste mogelijkheden te vinden waren en toen kwam ik terecht op de site van VanAllesenMeer.nl. Deze site sprak mij vanaf het eerste moment dat ik de site zag, heel erg aan. Je kunt namelijk zien dat hier mensen werken die een passie hebben voor de producten die zij verkopen. Ik was op zoek naar een rasperry behuizing en ik zag al heel snel dat zij deze aanboden. Het vervelende aan internet is echter dat je nooit kunt weten of het product dat je op de foto in al zijn pracht en praal ziet, ook daadwerkelijk een goed product is. Vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken of ik elders op het internet ook recensies over deze site kon vinden. Als je namelijk ergens eerlijke meningen van mensen over bepaalde bedrijven kunt vinden, dan is het wel op het internet. Vandaar dat ik ben gaan zoeken naar waar ik recensies kon vinden over VanAllesenMeer.nl en al heel snel had ik een forum gevonden waar ik las wat de consumenten over dit bedrijf dachten.

De rasperry behuizing op deze site is de beste die u kunt krijgen

Ik ga altijd voor het beste dat er op de markt verkrijgbaar is en dat geldt dus ook wanneer ik op zoek ga naar rasperry behuizing. Ik ben daarom heel blij dat ik de site van VanAllesenMeer heb gevonden. Hier vond ik namelijk voor een heel goede prijs, heel goede rasperry behuizing. Dat was precies wat ik nodig had. En omdat ik het in de toekomst nog veel vaker nodig heb, heb ik de site meteen opgeslagen als een van mijn favorieten. Ik heb mijn bestelling een aantal dagen geleden geplaatst en ik had mijn rasperry behuizing de volgende dag al in huis. Ik kan u daarom inmiddels ook uit eigen ervaring vertellen dat deze rasperry behuizing echt aan al mijn hoge eisen voldoet. Het materiaal waar de behuizing van gemaakt is, is heel erg sterk en smelt ook niet wanneer het heel warm wordt. Dat was precies waar ik naar op zoek was en ik ben daarom blij dat ik een bestelling heb geplaatst via deze site.

Ik raad u deze site van harte aan

Mocht u nog niet op de site van VanAllesenMeer.nl hebben kunnen kijken, dan raad ik u dat alsnog van harte aan. U kunt hier heel veel interessante mogelijkheden vinden. Kortom:

 • hier vindt u producten van topkwaliteit
 • u kunt hier altijd advies inwinnen over de aangeboden producten
 • men verzendt de producten altijd zo snel mogelijk

Kijk voor meer informatie even op VanAllesenMeer.nl.

Posted by admin in Webwinkels en Webshops
Trui bedrukken voor kinderfeestje 

Trui bedrukken voor kinderfeestje 

Afgelopen vrijdag hield mijn tienjarige dochter een kinderfeestje. Ze begint al met puberen dus het duurde even voordat we iets hadden gevonden wat haar leuk leek om te doen. Bowlen vindt ze voor oude mensen, in de bioscoop waren volgens haar geen leuke films en zwemmen had ze vorig jaar al gedaan. Ik stelde voor om iets creatiefs te gaan doen. Dát wekte haar interesse. We zochten op internet naar ideeën en een van de dingen die voorbij kwam was kleding bedrukken. Een trui bedrukken heb ik zelf meermaal geprobeerd. De eerste keer kwam maar de helft van de print erop, de tweede keer had ik een tekst verkeerd om gedrukt en toen een trui bedrukken eindelijk lukte vervaagde de print al na een paar wasbeurten. Kortom, veel moeite en geld met weinig resultaat. Ik raadde mijn dochter daarom af om kleding te bedrukken voor haar feestje. Daar was ze niet zo blij mee.

Trui bedrukken te veel werk?

Een week later kwam ik met een van de andere moeders op het schoolplein in gesprek. Zij had de oplossing voor ons. Zij heeft een aantal kledingstukken met haar eigen creatieve prints erop. Ze verwees me naar https://shirtprint.nl/. Dat is de website die zij vaak gebruikte. Toen ik thuis kwam pakte ik gelijk mijn laptop erbij en bekeek de website, ik was blij verrast met wat ik tegen kwam.

 • T-shirt, polo, mok, tegel of trui bedrukken? Het kan allemaal via de website, en het is ook nog betaalbaar.
 • Via de website kun je gemakkelijk een ontwerp maken, of je kunt een eigen ontwerp uploaden.
 • Creatieve uitspattingen, inspirerende citaten, liedteksten, katten- en hondenfoto’s et cetera.
 • The sky is the limit!
 • Basics in verschillende kleuren en maten, van s tot xxl.
 • Naast kinderkleding wordt er ook kleding voor zowel mannen als vrouwen verkocht.

Een geslaagd feest!

Mijn dochter was erg blij toen ik haar vertelde dat het toch wel door kon gaan. Ik stuurde de uitnodigen op zonder te vertellen wat de dames gingen doen. Toen hier afgelopen vrijdag hier kwamen vroeg een van de meisjes: ‘Waar gaan we heen?’. Ik lachte en zei dat we thuisbleven. De meisjes leken een beetje teleurgesteld. De moeders die nog niet wisten wat het plan was keken me ook een beetje verbaasd aan. Toen haalde ik een aantal grote vellen op en gaf iedereen een vel met potloden, stiften, gummen et cetera. Ik zette een bak chips op tafel en zei ‘ga maar kleuren, we gaan allemaal onze eigen trui bedrukken.’ Ze maakten allen enthousiast een eigen ontwerp. Ik ben met de andere moeders in de keuken gaan zitten. Er zaten werkelijk een aantal prachtplaatjes tussen.  Mijn dochter heeft regenbogen op haar trui gezet. Ze hebben er twee uur onafgebroken aan gewerkt, een unicum! Ze waren zelf erg trots op hun werk, en wij waren dat ook. Nadat ze klaar waren hebben we op https://shirtprint.nl/ de ontwerpen ingeladen en op de kleding gezet. Een aantal dagen later ontvingen de moeders de kleding thuis. Mijn dochter wil nu ook haar favoriete trui bedrukken, en ze draagt niets anders dan haar t-shirt met regenbogen.  Stiekem wil ik zelf ook een trui bedrukken via de website, een lelijke trui bedrukken voor kerst is wel een leuk idee. Misschien moeten we dit ook een als clubje moeders gaan doen, ik weet zeker dat er meerdere ouders zijn die hun creativiteit hier in kwijt kunnen. Ik wil Shirtprint.nl bedanken voor hun handige website, en dat ze ervoor gezorgd hebben dat mijn dochter toch het feestje dat ze wilde geven kon geven.  

Posted by admin in Ondernemers en Particulieren
Het beste uit een workshop schilderen halen

Het beste uit een workshop schilderen halen

Je neemt een workshop schilderen om verschillende redenen. Soms is het om te verbeteren wat je al weet en naar dat volgende plateau te springen. Andere keren is het om uit je comfortzone te stappen en iets geheel nieuws te leren. De voordelen van het volgen van een workshop schilderen zijn talrijk. Ik kan niet zoveel workshops bijwonen als ik zou willen, dus als de kans zich voordoet om aanwezig te zijn, wil ik echt het meeste uit mijn tijd en investering halen. Om je te inspireren zijn hier enkele van mijn eigen richtlijnen die ik gebruik ter voorbereiding op een workshop schilderen.

Workshop schilderen: stel vragen en zet oogkleppen op!

Oké, dit kan misschien alleen op mezelf gelden, maar ik heb altijd vragen voor mijn instructeurs. Of het nu om meer advies gaat over welk verfvoorraden ik beter aanleg, wat we gaan behandelen op het gebied van verftechnieken waar ik niet bekend mee ben of de geweldige kunstgalerijen waar de instructeur fan van is en die ik ook moet gaan bezoeken… Ik heb altijd heel veel vragen. Een goede manier om mijn nieuwsgierigheid te sussen, is om de instructeur voor de aanvang van de workshop op te zoeken en alle vragen te stellen die ik in mijn hoofd heb. Ik moedig je aan hetzelfde te doen. De instructeur, die een al even grote passie voor schilderen heeft als jij, zal je interesse waarderen. Bovendien zul je een beter idee hebben van wat je kunt verwachten van de workshop schilderen! Daarnaast is het beter om oogkleppen op te zetten. Ik ben een sociale vlinder, dus meestal wanneer ik in een groep sta met een stel kunstenaars, wil ik een praatje maken over hun werk en zien hoe ze hun verf daadwerkelijk op doek zetten. Maar dit alles leidt me af van wat ik aan het leren en doen ben, dus in workshops probeer ik me te onttrekken aan het socializen en praat ik alleen tijdens pauzes met anderen. Op die manier blijf ik niet achter met het idee dat ik mezelf niet de tijd heb gegeven om mijn eigen werk goed te ontwikkelen. Enkele voordelen van een workshop schilderen zijn:

 • Moed – Als je een workshop volgt, kun je buiten je comfortzone stappen.
 • Uniek – In workshops kun je spelen met technieken waar je nog nooit aan gedacht hebt.

Demo is gelijk aan memo

Als mijn instructeur een demonstratie geeft, zul je me altijd zo dicht bij hem of haar vinden als ik maar kan zijn. Maar dan wel aan de kant zodat ik niet in de weg van iemand anders sta. Ik neem ook niet alle handelingen van mijn instructeur over. Vooral omdat ik hun proces niet tot de laatste slag wil imiteren en kopiëren, omdat ik ook mijn eigen persoonlijkheid in de technieken die ik aanleer wil stoppen. Dus houd je ogen vast aan de instructeur, maak notities als dat je ding is en verdiep jezelf zeker in hun proces, maar probeer erachter te komen hoe je hun schildertechnieken kunt toepassen in je eigen inspiratie en ideeën. Nu zijn we klaar zijn met de tips voor het volgen van een workshop schilderen, kan ik jullie misschien de workshop schilderen van Jax Art Kunststudio aanbevelen. Uit ervaring weet ik dat het volgen van hun workshop je zal omtoveren in een zelfverzekerd kunstenaar, omdat je hier echt de knowhow aanleert om het beste uit een schilderij te halen. Neem een kijkje op de site jaxart.nl en laat jezelf er niet van weerhouden om de workshop te volgen. Als jouw passie schilderen is, zul je van elk moment puur genieten!

Posted by admin in Creatief en Decoratief
<strong>Liefdesverdriet verwerken, waar begin je?</strong>

Liefdesverdriet verwerken, waar begin je?

Liefdesverdriet verwerken is geen makkelijk proces. Liefdesverdriet verwerken begint namelijk met de aanmaak van het stresshormoon cortisol en daarnaast adrenaline. Deze twee kunnen het je behoorlijk lastig maken. Wanneer deze waardes flink toenemen, zorgt dit ervoor dat je:

 • Slecht slaapt
 • Geen trek hebt
 • Neerslachtig bent
 • Moe en futloos bent

Geen van die zaken heeft een goede impact op je lichaam en geest. Je lichaam gaat in overdrive, omdat het verbreken van een relatie ervoor zorgt dat je lichaam denkt dat het voorplantingsproces verhinderd wordt. Dit is een instinctieve reactie uit de oertijd, want vroeger was het belangrijk om je emotioneel aan je partner te binden zodat een kind een grotere kans had dat zijn beide ouders bij elkaar zouden blijven. Dit droeg er weer aan bij dat het kind een grotere kans had om te overleven. Nu is het voor een kind nog altijd beter om door twee ouders opgevoed te worden, maar de directe overlevingsdrive is er tegenwoordig wel af. Liefdesverdriet verwerken is dus om meerdere redenen absoluut niet eenvoudig te noemen.

Liefdesverdriet verwerken, kan je dat proces versnellen?

Liefdesverdriet verwerken is een proces dat voor iedereen anders is. Het ligt aan jou en aan je manier van handelen en denken of je dit kunt versnellen. Je kunt het vergelijken met een rouwproces. Je bent immers een dierbare verloren uit je leven en daarmee rouw je niet alleen om je ex maar ook om wie je zelf was samen met je ex. Dit rouwproces is iets waar je doorheen zal moeten. Wanneer je dit niet doet, dan kan je er later veel last van krijgen. De tegenhanger is echter te lang blijven steken in dit rouwproces. Liefdesverdriet verwerken is echter voor iedereen anders. Het verbreken van al het contact is zonder twijfel een aanrader wanneer je het emotioneel lastig hebt met de breuk. Natuurlijk is dit lastiger als je samen een huis of zelfs kinderen hebt, maar ook dan zijn er manieren om het contact te minimaliseren. Je moet zelf door met je leven en je ex moet dat ook. Het is niet zinnig om je bezig te houden met het leven van je ex. In het proces van liefdesverdriet verwerken zal je jezelf de tijd moeten geven om te helen. Het is niet het einde van de wereld, het is slechts het einde van een wereld die je samen geschapen hebt. Nu is het tijd om je eigen dingen weer op te pakken en weer dingen op te bouwen die je zelf graag wilt. Dingen die niet mogelijk waren toen je nog samenleefde met je ex bijvoorbeeld of dingen die je gewoon te lang uitgesteld hebt. Hoe meer je aan het werk gaat met het opbouwen van je eigen dingen, hoe sneller je over het liefdesverdriet raakt omdat je jezelf geen tijd gunt om te ‘blijven hangen’.

Tijd voor nieuwe dingen!

Je leven oppakken kan lastig zijn, maar een goed begin is om de standaard te doorbreken. Ontdek nieuwe dingen en ga nieuwe dingen doen. Wilde je ex nooit eten in dat ene restaurant, dan is dit het moment om eens te gaan testen hoe lekker het eten daar is. Natuurlijk hoeft een breuk niet altijd te betekenen dat je relatie 100% op de klippen gelopen is. Het is niet ongewoon om terug te komen bij je ex. Bij Exterug.nl (https://exterug.nl/liefdesverdriet-verwerken/) weten ze daar alles van. Edwin van Exterug.nl heeft namelijk een methode ontwikkeld waarmee je je ex terug kunt winnen. Wil je geen liefdesverdriet verwerken, dan is dit zeker een interessante optie.

Posted by admin in Relatie en Dating
Op zoek naar een kinderkapsalon in Amsterdam

Op zoek naar een kinderkapsalon in Amsterdam

Een paar weken geleden ben ik met mijn gezin in Amsterdam komen wonen en dan ga je natuurlijk op zoek naar alle nieuwe faciliteiten in de buurt. Je moet opnieuw ontdekken waar alles zit. Van de beste supermarkt tot de apotheek, van een nieuwe huisarts tot aan een nieuwe kapper voor jezelf en voor je kinderen. Met name dat laatste is iets waar ik naarstig naar op zoek was, omdat mijn kinderen niet de makkelijkste zijn in de kappersstoel. Ik heb het zoeken van een kinderkapsalon in Amsterdam dan ook even uitgesteld, tot ik op de school van de oudste door een moeder werd gewezen op www.wendys-kinderkapsalon.nl. Wendy’s Kinder Kapsalon is gevestigd in Amsterdam Zuid en dat is waar mijn gezin ook is komen te wonen. Het was dus een hele verademing om te ontdekken dat er een kinderkapsalon in Amsterdam bij mij in de buurt gevestigd is.

Een kinderkapsalon in Amsterdam die mijn kinderen leuk vinden

De eerste keer dat ik een afspraak bij deze kinderkapsalon in Amsterdam maakte was ik wel een beetje nerveus. Ik ken mijn kinderen, het zijn absoluut schatjes, maar als ze naar de kapper moeten veranderen ze soms in kleine monstertjes. Nu ben ik nog nooit met ze naar een kinderkapsalon geweest en deze kinderkapsalon in Amsterdam is dus voor hen de eerste kapsalon waar ze kunnen spelen. Ik had op de website al ontdekt dat de kinderen hier ook terecht kunnen voor:

 • Verjaardagsfeestjes
 • Om te spelen
 • Om te knutselen

Dit is dus niet alleen een kinderkapsalon in Amsterdam, maar het is een waar kinderparadijsje en dit moet een hele andere ervaring zijn voor de kinderen. Ik was dus niet alleen wat nerveus, maar stiekem ook razend nieuwsgierig naar de reactie van de kinderen. Ik heb ze daarom in de bakfiets naar deze kinderkapsalon in Amsterdam gebracht en ik had de kinderen niet verteld wat we gingen doen. Het moest een verrassing blijven dat ze naar de kapper gingen en doordat ik een beetje mysterieus deed, begonnen zij natuurlijk onderweg proberen te raden wat ze gingen doen. Toen de oudste vroeg of we naar de tandarts gingen, zat de vrees er opeens bij de kinderen in. Eenmaal bij de kinderkapsalon in Amsterdam aangekomen was de opluchting van de gezichtjes af te lezen en leken ze zelfs heel erg geïnteresseerd te zijn in deze nieuwe plek. De kinderen klommen zelf al uit de bakfiets, terwijl ik aan het parkeren was en stoven naar binnen. Nadat ik de fiets op slot had gezet ben ik achter ze aangelopen en de kinderen wisten mij al voor te stellen aan Wendy, die ik al herkende van de foto van haar website. Na kennis gemaakt te hebben, zijn de kinderen begonnen met spelen. Er waren nog een paar andere kinderen die al net geknipt waren en die zagen er allemaal netjes gekapt uit. Ik heb Wendy toen haar gang laten gaan. Ik was wel benieuwd hoe zij de worsteling naar de kappersstoel zou aanpakken.

Alsof ze elke dag naar de kapper gaan

Juist dat wat ik niet had verwacht gebeurde. De kinderen gingen één voor één in de kappersstoel zitten en begonnen honderduit te kletsen met Wendy, terwijl zij hun haar knipte. De kinderen vertelden over hun verhuizing en Wendy luisterde aandachtig, terwijl ze ook aan de kinderen vroeg wat zij met hun haar wilde doen. Ik stond er echt van versteld met hoeveel talent en flair Wendy met de kinderen omging. Dit had ik echt niet verwacht bij een kinderkapsalon in Amsterdam. De kinderen willen nu zelfs vaker naar de kapper dan nodig is. Onvoorstelbaar vind ik het.

Posted by admin in Creatief en Decoratief
Kies voor de juiste belettering in Roermond

Kies voor de juiste belettering in Roermond

Wanneer het op belettering in Roermond aankomt, dan is het natuurlijk wel zo fijn als je op dit gebied voor het juiste bedrijf kunt kiezen. Maar hoe kun je dit nu het beste voor elkaar krijgen? Je bent hiervoor aan het juiste adres bij het bedrijf Roermondbelettering. Bij dit bedrijf weten ze als geen ander waar je op dit gebied naar op zoek bent. Zo hebben ze hier natuurlijk verschillende vormen van belettering in Roermond voor je in de aanbieding. Denk hierbij onder andere aan:

 • Autobelettering
 • Raamdecoratie
 • Reclameborden

Maar ook kun je hier kiezen voor logo ontwerp of gevelreclame. Je kunt het eigenlijk zo gek nog niet bedenken op het gebied van belettering in Roermond en ze kunnen het hier wel voor je uitvoeren. De beste manier om erachter te komen of zij bij dit bedrijf ook voor jou de juiste belettering in Roermond hebben is door eens een kijkje te komen nemen op de website https://roermondbelettering.nl/. Hier vind je alle nuttige informatie op dit gebied en dat zal het voor jou een stuk makkelijker maken om een goede keuze te maken.

Contact opnemen over de belettering in Roermond

Wil je graag kiezen voor belettering in Roermond? Dan wil je natuurlijk eerst weten of ze je bij dit bedrijf ook op de juiste manier kunnen helpen. Door contact op te nemen met een van de medewerkers bij dit bedrijf kun jij hier een duidelijk beeld van krijgen. Heb je bijvoorbeeld al een bepaald idee in gedachten voor de belettering in Roermond? Dan kun je dit natuurlijk direct bespreken met de medewerkers van dit bedrijf. Misschien wil jij er graag eerst achter komen wat ze hier nu precies voor jou kunnen doen, ook dat behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Door je op de juiste manier te laten informeren kun jij erachter komen wat nu voor jouw bedrijf het beste zal werken. En dat is uiteindelijk natuurlijk waar je naar op zoek bent. Bij dit bedrijf vinden ze het daarnaast erg belangrijk om de juiste oplossing voor jou te vinden. Dit gaat niet alleen op voor de belettering in Roermond, maar bijvoorbeeld ook voor het budget dat jij hiervoor hebt. Bij dit bedrijf hebben ze dan ook voor ieder budget een geschikte oplossing. Zo kun je dus altijd kiezen voor belettering in Roermond.

De juiste reclame voor jouw bedrijf

Het maken van reclame voor je eigen bedrijf is vaker makkelijker gezegd dan gedaan. Wil jij dit ook op de juiste manier aanpakken? Dan ben je hiervoor bij Roermondbelettering op de juiste plek. Het is het dan ook zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op de website of door contact op te nemen met de medewerkers. Of je nu al precies weet waar je naar op zoek bent of dat je de verschillende mogelijkheden nog aan het uitpluizen bent, ze helpen je hier graag verder. Je kunt op de website uiteraard een goed idee krijgen van de verschillende vormen van belettering in Roermond. Van de autobelettering tot de gevelreclame, het is altijd fijn om te weten dat ze op het gebied van belettering in Roermond jou op de best mogelijke manier kunnen helpen. Dit zorgt er voor jouw bedrijf weer voor dat je jouw (potentiële) klanten op de juiste manier kunt bereiken en wat wil je nu nog meer op dit gebied? Het is dus verstandig om dit goed en snel te regelen. Dit kan allemaal op een flexibele manier bij dit bedrijf. Kies hier dus vandaag nog voor.

Lees meer…

Posted by admin in Marketing en Promotiemateriaal
Ik liet een prachtig kunstwerk maken bij artprinting

Ik liet een prachtig kunstwerk maken bij artprinting

Ik maak altijd heel veel foto’s van mensen en gebouwen. Ik heb deze hobby in de loop der jaren kunnen uitbouwen van een hobby tot mijn bedrijf en mijn foto’s worden veel gebruikt in tijdschriften. Ik vind het altijd leuk om de levendigheid van een straat te kunnen vangen in een foto. Omdat de vraag naar mijn foto’s altijd groot is, ben ik een tijd geleden op zoek gegaan naar mogelijkheden om meer uit mijn werk te kunnen halen. Ik ben toen op het idee gekomen om mijn foto’s op grote doeken te laten printen. Ik wilde niet een simpele canvasprint laten maken, omdat je dit vandaag de dag overal al ziet. Dat was niet waar ik naar op zoek was. Vandaar dat ik ben gaan kijken of ik ook ergens een bedrijf zou kunnen vinden dat echt origineel werk kon leveren. Ik ben toen terechtgekomen bij de mensen van artprinting. Ik kwam werk van artprinting op het internet tegen en zoiets had ik nog nooit gezien. Dat is altijd leuk voor de mensen die veel gewend zijn, als je dan iets ziet wat je echt prikkelt, weet je dat je iets bijzonders voor je neus hebt. Ik ben daarom meteen op zoek gegaan naar meer informatie over het bedrijf artprinting. Ik heb hun site al heel snel kunnen vinden, dit is namelijk gewoon ArtprintingHarderwijk.nl. Op deze site kun je zien wat artprinting allemaal kan maken. Ik moet u zeggen dat ik het niet voor mogelijk had kunnen houden dat een bedrijf zulk mooi werk kan maken. Wat artprinting kan maken, is uitermate verfrissend en het is daarom ook zeer interessant om te kijken wat de mogelijkheden van dit bedrijf zijn. Het was voor mij al heel snel duidelijk dat als ik iets moois met mijn foto’s wilde doen, ik het beste artprinting kon inschakelen. Ik heb daarom meteen even contact met ze opgenomen om te horen of zij mij een keer wilden ontvangen. Dat was geen enkel probleem en een paar dagen later zat ik al bij de mensen van artprinting op kantoor.

Mijn werk is door artprinting nog mooier geworden

Toen ik eenmaal met de mensen van artprinting om de tafel ging zitten, heb ik hen laten zien wat mijn ideeën waren. Ik heb hen verteld dat ik mijn foto’s graag op groot formaat wilde uitprinten, maar daarbij geen gebruik wilde maken van canvas. De mensen van artprinting vertelden mij dat dit heel goed mogelijk was en we hebben meteen gekeken naar de mooiste opties. Het grote voordeel van artprinting is dat hier mensen werken die ook heel veel gezien hebben in de wereld van de fotografie. Zij zijn daarom niet snel onder de indruk en dat is heel prettig. Ik wilde namelijk echt iets speciaals laten maken omdat ik goede kwaliteit wil leveren. De mensen van dit bedrijf hebben mij daar heel goed bij weten te helpen en zij hebben mij uiteindelijk een product geleverd dat mooier was dan ik ooit had durven dromen. Genoeg reden dus om een samenwerking met deze mensen aan te gaan voor de lange termijn.

Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan

Ik heb nu al een aantal keren werk bij dit bedrijf laten maken en iedere keer is de kwaliteit weer zeer goed. Ik ben heel blij dat ik dit bedrijf heb ingeschakeld en wel omdat:

 • deze mensen mij heel goed helpen
 • ik altijd hoogwaardige producten krijg gepresenteerd
 • de prijzen van dit bedrijf heel erg gunstig zijn

meer weten? Kijk dan een keer op ArtprintingHarderwijk.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Kom naar de haptonoom Rotterdam

Kom naar de haptonoom Rotterdam

Heb jij al eens gehoord wat een haptonoom Rotterdam voor jou kan betekenen? Bij Fysionetty kun je hier precies achter komen. Dit bedrijf vind je op drie plekken in Nederland:

 • Rotterdam
 • Bergpolder
 • Blijdorp

Tegenwoordig vinden veel mensen het erg moeilijk om een goede balans te vinden tussen wat ze voelen en wat ze denken. Het is dan ook niet verbazend dat de haptonoom Rotterdam zo populair is in deze huidige tijd, want zij kan jou weer leren om hier de juiste balans tussen te vinden. De haptonoom Rotterdam zorgt ervoor dat jij weer precies weet wat je denkt en wat je voelt en dat dit dus ook in balans is. Misschien dat dit verwarrend klinkt. Wat hebben je gevoelens en je gedachten nu met elkaar te maken? Hoe kan dit nu niet in balans zijn? Maar wanneer je er echt goed over nadenkt, dan merk je misschien al wel eens dat je eigenlijk niet voelt wat je denkt en andersom. Neem nu bijvoorbeeld mensen die angstaanvallen hebben. De balans tussen wat zij denken en voelen is weg. Wanneer zij een angstaanval hebben dan denkt reageert het lichaam hierop. Maar het kan ook andersom gebeuren. Als jij bijvoorbeeld ergens gestrest over bent en je voelt je dus gestrest, dan kan je lichaam hier heel ernstig op reageren en het veel erger maken in je hoofd terwijl dit nergens voor nodig is. De haptonoom Rotterdam kan jou helpen om hier weer balans in te vinden. En we kunnen je absoluut aanraden om hier eens voor te kiezen.

Meer weten over de haptonoom Rotterdam

Heb jij inderdaad het idee dat de balans tussen wat je denkt en voelt niet meer zo goed aanwezig is en wil je hier graag verandering in brengen? Dan kan dat natuurlijk! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een afspraak te maken bij de haptonoom Rotterdam. Zij kan dan samen met jou gaan kijken naar wat de mogelijkheden nu precies zijn en hoe zij jou het beste weer tot balans kan brengen. Zij kan je ook precies uitleggen wat zij als haptonoom Rotterdam nu precies doet en hoe dit jou kan helpen. Het is belangrijk om hiervoor open te staan en je over te geven aan de behandeling van de haptonoom Rotterdam. Op die manier zul je echt op een zeer korte termijn een groot verschil voelen. En het is natuurlijk niet alleen voor mensen die bepaalde klachten hebben of die negatieve ervaringen hebben doordat hun denken en voelen niet meer in balans is. Je kunt ook simpelweg een afspraak maken bij de haptonoom Rotterdam wanneer jij denkt dat dit jou verder kan helpen.

Vraag om de juiste behandeling

Iedereen is dan ook van harte welkom bij de haptonoom Rotterdam. Wil jij hier graag meer over weten? Dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen op de website fysionetty.nl. Hier vind je een hoop nuttige informatie op dit gebied. Het is zeker niet iets om je voor te schamen. Het is belangrijk om een goede balans tussen je gedachtes en je gevoelens te hebben en wanneer jij denkt dat dit niet aanwezig is, dan kun je hier maar beter iets aan laten doen. Dankzij de haptonoom Rotterdam kun jij dit op een nog zeer korte termijn gaan aanpakken en dat is natuurlijk wel zo prettig. Pak daarom vandaag nog de telefoon op en maak een afspraak. Je kunt dan met de haptonoom bespreken wat de beste plan van aanpak is op dit gebied.

Posted by admin in Mens en Gezondheid
Een goede rijschool voor gehandicapten

Een goede rijschool voor gehandicapten

Hoe mooi is het wanneer ook mensen met een handicap hun rijbewijs kunnen halen? Bij Rijschool Kruisboog bieden ze deze mensen de kans. Al moet ik zeggen dat ik de voorkeur heb voor het woord beperking. In ieder geval is het ontzettend mooi dat https://rijschool-kruisboog.nl/ zich voor deze groep mensen inzet. Ook zij willen onafhankelijk zijn en hun eigen weg kunnen inslaan. Met dank aan onder andere Rijschool Kruisboog krijgen zij deze kans. Juist voor mensen met een beperking en/of handicap kan dit van groot belang zijn. Natuurlijk is de rijschool voor gehandicapten niet voor iedereen geschikt. Het onderwerp verkeersveiligheid is en blijft ontzettend belangrijk. Ook mensen met een handicap zullen hier rekening mee moeten houden. Een rijschool voor gehandicapten houdt eigenlijk in dat je mensen met een handicap de kans geeft hun rijbewijs te halen. Daarnaast spelen factoren zoals het kiezen voor een auto met een automaat een rol. Een rijschool voor gehandicapten is daarom ook niet vergelijkbaar met een normale rijschool. Hoewel de eisen gelijk zullen zijn, hebben ze bij een speciale rijschool meer hulpmiddelen beschikbaar. Het is goed om te onthouden dat ze bij Rijschool Kruisboog lesauto’s beschikbaar hebben die volledig aangepast kunnen worden. Zo is het mogelijk dat er een aanpassing wordt gedaan aan de lesauto zodat een leerling zelfstandig in en uit kan stappen. Een andere mogelijke aanpassing is het aanpassen van bepaalde instellingen in de auto. Dit kan van groot belang zijn om alle handelingen goed uit te kunnen voeren. Ook zullen alleen bevoegde instructeurs les geven. Deze instructeurs zijn gecertificeerd in het aangepast rijles geven. Zo kunnen alle leerlingen veilig les komen volgen. Rijschool Kruisboog is inmiddels een gecertificeerd rijschool voor gehandicapten.

Een rijschool voor gehandicapten voor iedereen

Een rijschool voor gehandicapten betekent overigens niet dat alleen maar klanten met een handicap welkom zijn. Ook andere klanten mogen bij ons les komen volgen. Een rijschool voor gehandicapten betekent ook dat de instructeurs gewend zijn om creatief om te gaan met bepaalde handelingen. Ook het uitleg geven van handelingen kan daardoor op een creatieve manier worden opgelost. Dit betekent dan ook dat ook doven en slechthorenden van harte welkom zijn bij deze goede rijschool voor gehandicapten. Juist omdat instructeurs gewend zijn om creatief om te gaan met hun leerlingen, passen doven en slechthorenden er hier goed bij. Rijschool Kruisboog staat voor:

 • Een rijschool voor gehandicapten;
 • Aandacht voor iedereen;
 • Creatieve instructeurs;
 • De weg naar meer vrijheid en zelfstandigheid.

Op https://rijschool-kruisboog.nl/rijschool-voor-gehandicapten/ staat precies beschreven wat belangrijk is voor hen. Wil jij ook meer vrijheid en vooral zelfstandig ergens naartoe kunnen? Neem dan contact op met deze rijschool. Samen wordt er heel goed gekeken naar de haalbaarheid, waardoor je van te voren al een beeld kunt schetsen. Dit is voor beide partijen van groot belang. De leerlinge wil immers niet teleurgesteld worden. Ook voor de rijschool is het goed om te weten in hoeverre de mogelijke leerlinge zelfstandig alle handelingen kan uitvoeren in een aangepaste lesauto.

Een aangepast rijbewijs

Wanneer je in een aangepast lesauto rijdt krijg je vaak ook een aangepast rijbewijs. Wanneer je bijvoorbeeld in een auto met een automaat hebt gelest en hierin je examen hebt gedaan, zul je ook alleen maar in een auto met een automaat mogen rijden. Dit wordt dan ook aangegeven op jouw eigen rijbewijs. Dit is natuurlijk niet erg, maar wel goed om te beseffen. Zo zorgen wij samen voor vrijheid, zelfstandigheid én veiligheid. Samen komen we immers het verst en samen zorgen we voor blije gezichten op de (snel)weg.

Posted by admin in Auto's en Motoren
Set up Dutch BV

Set up Dutch BV

Voor bedrijven uit het buitenland is een bedrijf starten in Nederland een aantrekkelijke optie. Veel pakken dit in werkelijkheid aan en zoeken een manier om dit te beginnen. Daarvoor zijn veel organisaties beschikbaar die internationale ondernemers helpen bij de set up Dutch BV. De term BV is een afkorting van een Besloten Vennootschap. Het is een van de meest voorkomende bedrijfsvormen in Nederland naast de Naamloze Vennootschap (NV), een vennootschap onder firma of eenmanszaak. De BV komt overeen met de Engelse Ltd. of de Duitse UG company. Wanneer u als buitenlandse organisatie een vestiging wilt beginnen in Nederland, dan moet u wel op de hoogte zijn voor de eisen voor een set up Dutch BV. Hierbij kan het bedrijf Intercompany Solutions helpen. Al meerdere internationale bedrijven vragen hun expertise voor het opstarten van buitenlandse ondernemingen in Nederland. Zij kunnen zelfs vanaf het begin van de aanvraag de administratie regelen. Hiervoor is het niet eens nodig dat u als ondernemer naar Nederland gaat. Voor sommige ondernemingen is al het papierwerk remote te regelen. Dat hangt wel helemaal van uw type organisatie af, maar Intercompany Solutions zal dat voor uw set up Dutch BV aangeven of dat wel of niet voor u mogelijk is.

De eisen voor de set up Dutch BV

Voor u als ondernemer uit een ander land is het een behoorlijk werk uit te zoeken hoe u een set up Dutch BV moet aanpakken. Hoewel het ook weer veel energie en enthousiasme kan geven, kost het wel veel tijd. Tijd die een ondernemer beter anders kan besteden. Vraag daarom Intercompany Solutions om raad en hulp voor het opzetten van een Nederlandse vestiging. Allereerst kunnen zij met u de vereisten voor de set up Dutch BV doornemen. Zo wordt bepaald of uw bedrijf werkelijk in aanmerking gaat komen en voldoet aan de volgende kenmerken:

 • Een minimaal gedeeld kapitaal van €1,-.
 • De aandeelhouder is verantwoordelijk voor het deel dat betaald is voor het aandeel.
 • De aandeelhouders zijn geregistreerd in het Nederlandse bedrijven register.
 • Het uitgeven of herverdelen van de aandelen vereist de toestemming van de aandeelhouders.
 • Een buitenlands bedrijf, een lokaal bedrijf of een natuurlijk persoon kan een aandeelhouder of directeur zijn van de BV.

Andere vereisten voor een set up Dutch BV staan ook vermeld op de website intercompanysolutions.com. Hier staat een uitgebreide uitleg. Lees dit ook door, zodat u zelf ook kunt inschatten of de organisatie aan de vereisen voldoet. Indien dat niet het geval is, is een gesprek met Intercompany Solutions nog steeds mogelijk. Zij kunnen dan kijken welke stappen nodig zijn om toch tot een set up Dutch BV te komen.

Wat gaat Intercompany Solutions doen?

Een van de meest vanzelfsprekende vereisten is toch wel het adres van de BV. In geval van een set up Dutch BV is dat een verplichting. Heeft u nog geen Nederlands adres, dan kan Intercompany Solutions daarmee beginnen nadat geconcludeerd is dat een BV op te richten is. Een consultant gaat voor u op zoek naar een adres in Nederland. Hierbij heeft u baat bij de kennis van de consultant over Nederland. Zij weten de geschikte locatie te vinden die ook nog gunstig bijdraagt aan uw bedrijfsvoering. Is het adres voor de set up Dutch BV eenmaal vastgesteld, dan kunnen de documenten opgesteld worden. Hiervoor is de vermelding van een adres namelijk ook vaak nodig. Om de documenten officieel te maken neemt Intercompany Solutions contact op met een notaris die de documenten juridisch door kan nemen en opstellen. Met de kennis van Intercompany Solutions vindt andere professionals die kunnen bijdragen aan uw eigen set up Dutch BV. Lees meer…

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Load more