Goede logistiek in de bouw?

Goede logistiek in de bouw?

Goede logistiek in de bouw?Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen bij het verkrijgen van goede logistiek in de bouw? Zoek dan niet verder! bouwaanvoerders helpt u graag. Een stevig fundament is nodig om een bouwproject succesvol te begeleiden en te bouwen. Dit geldt zowel voor de constructie zelf, als voor de wijze waarop het project tot stand komt. Goede logistiek in de bouw is hierbij belangrijk. Bij logistiek in de bouw wordt vaak gedacht aan de inzet van BouwHUB’s  of Bouwbufferlocaties aan de rand van een stad. Hierdoor kunt u gemakkelijk en snel goederen aan- en afvoeren van uw bouwlocatie. Hiermee bespaart u veel tijd en kosten. Goed doordachte logistiek in de bouw gaat echter ook over een juiste aanpak van deze aan- en afvoer. Hiervoor heeft u kennis, kunde en vooral maatwerk nodig van de experts van bouwaanvoerders. 

Logistiek in de bouw: Green Deal

De goede logistiek in de bouw van bouwaanvoerders zorgt ervoor dat u tijd bespaard en kosten reduceert bij uw bouwproject. Deze kosten zijn kosten van zowel de afstemming als het transport. Echter kunt u als verantwoordelijke ondernemer nog besparen op een ander gebied, namelijk het gebied van duurzaamheid en milieu. De eisen voor logistiek in de bouw met betrekking tot duurzaamheid en milieu worden steeds strenger en raken steeds meer gespecificeerd. Deze regels en eisen zijn inmiddels niet meer te vermijden wanneer u bezig gaat met een bouwproject. Green Deal logistiek is een nieuw concept van logistiek in de bouw van bouwaanvoerders, waarbij de nadruk ligt op de consequenties van de logistieke activiteiten op het niveau van duurzaamheid en milieu. Simpeler gezegd: we proberen hiermee de CO2-uitstoot (broeikasgassen) zoveel mogelijk te verminderen. De (internationale) eisen met betrekking tot verantwoord watergebruik, duurzame afvalverwerking en het gebruik van milieuvriendelijke bouwmaterialen worden steeds belangrijker en ook steeds vaker vastgelegd in internationale akkoorden. bouwaanvoerders biedt mogelijkheden om deze doelen te verwezenlijken en aan deze eisen te voldoen. Ons personeel beschikt over zowel de kennis als de ICT-tools om de logistiek in de bouw in zowel de ontwerpfase als de uitvoeringsfase te monitoren en hierbij rekening te houden met duurzaamheid en het milieu. De cliënt mag hierbij zelf het ambitieniveau en de gewenste rekennorm bepalen. Uw productie en project worden realtime bewaakt door de ICT-tool van bouwaanvoerders, zodat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

Waarom bouwaanvoerders?

Het samenwerken met bouwaanvoerders om de logistiek in de bouw bij uw project te verbeteren of te optimaliseren heeft veel voordelen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

 • bouwaanvoerders beschikt over de meest actuele kennis en inzichten met betrekking tot logistiek in de bouw en eisen over milieu en duurzaamheid.
 • Wij bieden schaalbare oplossingen voor elk project.
 • De slimste ICT-tools in de branche helpen bij het effectief en duurzaam plannen van de benodigde logistiek voor uw bouwproject.
 • Bij bouwaanvoerders is er sprake van inzet van Social Return.
 • bouwaanvoerders is een bedrijf door bouwers voor bouwers. Met onze ervaring in de bouw weten wij waarover wij spreken en kunnen wij ons gemakkelijk inleven in uw situatie. Op deze manier kunnen wij u altijd duidelijk te woord staan en verder helpen.
Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Op zoek naar een goede zoekmachine specialist?

Op zoek naar een goede zoekmachine specialist?

In 2013 is Afdeling Online opgericht in het mooie Brabant. Tot op het heden vormt Brabant het hart voor deze non-profit sector. Verder is Afdeling Online een Google Certified Partner. Dit bedrijf werkt vanuit Helmond maar is vaak ook in Rotterdam te vinden bij het zusterbedrijf Redkiwi. Afdeling Online is de online marketing afdeling die je zelf niet hebt, maar welke je wel kunt inzetten voor je online strategie en uitvoering. Bij al het werk dat wij samen met u verrichten, zijn wij eerst uw collega en daarna pas uw online marketeer. Wij geloven erin dat wij elkaar slimmer kunnen maken, wanneer wij kennis, resultaat en plezier combineren. Naast het zijn van een zoekmachine specialist levert Afdeling Online ook de expertises voor verschillende diensten: Google Ads, SEO (zoekmachine optimalisatie), social media marketing, analytics en e-mailmarketing.

Dirk de zoekmachine specialist

Afdeling Online heeft een eigen zoekmachine specialist van huis uit. Deze zoekmachine specialist heet Dirk. Het is de taak van Dirk om te bekijken hoe we ervoor kunnen zorgen dat websites en webshops een mooie positie in de zoekmachine kunnen krijgen. Binnen de taak als ‘Zoekmachine Optimalisatie Specialist’ kunnen twee deelgebieden onderscheiden worden: SEO en SEA. SEO staat voor het organische, niet-betaalde verkeer dat plaatsvindt binnen de zoekmachine. SEA gaat juist over betaalde advertenties. Beide gebieden zijn totaal verschillend en hebben hun eigen regels van wat wel en wat niet is toegestaan. Het is dan ook de kunst om deze gebieden zo goed mogelijk te verenigen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw website? Neem dan een kijkje op de website van Afdeling Online of Dirk als zoekmachine specialist jou verder kan helpen! Het is ook mogelijk om persoonlijk kennis te maken met Dirk de zoekmachine specialist. Hij geeft regelmatig workshops waarbij kennis wordt gecombineerd met plezier. Het liefst maakt Dirk voor u een workshop op maat, want het is enorm interessant om te zien wat specifiek jouw concurrenten doen, en wat we van hen kunnen leren. In deze workshop wordt alles verteld over wat SEO en SEA is, de huidige trends en waar de kansen liggen voor jouw bedrijf. Verder leggen wij uit hoe jij aan de slag kan gaan met SEO of SEA. 

Stappen met betrekking tot zoekmachine optimalisatie

Nog steeds enthousiast over het vakgebied van een zoekmachine specialist als Dirk? Hieronder leest u een aantal zaken waarmee de zoekmachine specialist aan de slag gaat:

 • Plan van Aanpak. Nog voor we aan de slag gaan met SEO of SEA, worden eerst alle kansen in kaart gebracht. Hieruit wordt de beste strategie bepaald om de positie in een zoekmachine te kunnen verbeteren. Zowel voor SEA als SEO. Onsite en Offsite. 
 • Zoekwoorden Onderzoek. Als tweede stap verricht de zoekmachine specialist een uitgebreid Zoekwoorden Onderzoek. Hierbij wordt samen met u, de klant, bepaald welke zoekgebieden de focus krijgen in de SEO/SEA.
 • Inrichten campagnes. Op het moment dat we gaan adverteren in Google wordt het account opgezet of richten we deze opnieuw in. Wanneer we ook voor SEO gaan, wordt bepaald op welke zoekwoorden we ons gaan focussen. 
 • Optimalisatie. Continuïteit is super belangrijk, waardoor we wekelijks landingspagina’s maken met goed SEO-teksten.
 • Maandelijks rapporteren. Elke maand worden de cijfers van de vorige maand gerapporteerd en wordt gekeken of de gestelde doelen behaald zijn.

Posted by admin in Marketing en Promotiemateriaal
Zorg voor het nodige entertainment met een voetbaltafel

Zorg voor het nodige entertainment met een voetbaltafel

Als je na een inspannende bezigheid een kantine inloopt, dan is het fijn als daar iets te doen is. Je wilt misschien even iets eten, maar vaak heb je ook de nodige tijd om te doden. Als er dan een voetbaltafel aanwezig is en je hebt een paar collega’s of vrienden bij de hand, dan is het natuurlijk erg prettig om even een paar spelletjes te spelen. Maar dan moet er wel een voetbaltafel aanwezig zijn. Deze kun je echter heel makkelijk bestellen bij voetbaltafel.nl. Via deze website kun je verschillende voetbaltafels bestellen. je kunt er dus een bestellen voor de kantine, maar uiteraard ben je vrij voor wat betreft de locatie van de voetbaltafel. Het kan ook een idee zijn om bijvoorbeeld een voetbaltafel te plaatsen in een loungeruimte of een gemeenschapsruimte. Als er een spelkamer moet worden ingericht met een spelcomputer, tafels voor bordspellen en andere vormen van vermaak, dan is het geen slecht idee om hier een voetbaltafel aan toe te voegen. Het vult de ruimte met een extra vorm van entertainment en het zorgt er ook direct voor dat mensen gemotiveerd worden om de speelkamer te bezoeken. Tafelvoetbal is een vorm van eenvoudig vermaak dat je makkelijk even tussen de bedrijven door kunt spelen. Als je een spel op de Playstation wilt spelen, dan moet je daar in de regel wel even voor gaan zitten. Je moet de boel opstarten en uiteindelijk daadwerkelijk een spel spelen. Er zijn natuurlijk verschillende spellen en sommige spellen vergen niet al te veel aandacht, maar sommige spellen zijn juist zeer uitgebreid. Maar als je even een kwartiertje niets te doen hebt, dan is het al teveel moeite om de boel op te starten. Een bruut groot spel heeft al snel 5 minuten nodig om alles te laden. Een spelletje tafelvoetbal daarentegen kun je zo opstarten. In een tijdsbestek van 15 minuten kun je een fanatiek spelletje spelen en 10 keer scoren. Hoe beter de spelers, des te langer een spel duurt, maar zodra de tijd voorbij is onthoud je de score, zodat je later weer verder kunt gaan. Of je speelt gewoon tot het einde van de tijd zoals een echte wedstrijd en degene met de meeste doelpunten wint dan. Punt is dat je makkelijk kunt starten met een spelletje. Je loopt langs de tafel, speelt een potje tafelvoetbal en vervolgens loop je weer verder. Dat maakt een voetbaltafel eigenlijk onmisbaar voor elke ontspanningsruimte. Kijk daarom snel op voetbaltafel.nl en bestel vandaag nog een voetbaltafel. 

De juiste voetbaltafel bestel je via de webwinkel

Het mooie aan vandaag de dag is dat je vrijwel alles online kunt bestellen. Dus als jij op zoek bent naar een tafel voor tafelvoetbal, dan kun je terecht bij deze webwinkel. Je kunt het assortiment van de verschillende voetbaltafels online bekijken. Je kunt vervolgens een keuze maken en de tafel van je keuze toevoegen aan de winkelwagen. 

Wat zijn de voordelen van voetbaltafel.nl?

Als je bestelt bij deze webwinkel, dan profiteer je van uiteenlopende voordelen. Hierbij kun je denken aan: 

 • Gratis verzending
 • Fabrieksgarantie
 • Veilig betalen met iDEAL

 

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Vind de juiste meubelstoffeerder via offerteplek.nl

Vind de juiste meubelstoffeerder via offerteplek.nl

Als je je meubelen wilt laten stofferen, dan wil je daar uiteraard een expert voor inschakelen. Maar een expert vind je niet zomaar, want ieder stoffeerder zal claimen dat hij of zij de beste is in zijn vak. Hij of zij wil zijn diensten immers aanprijzen. Het is dan ook zaak dat je verschillende vaklui met elkaar kunt vergelijken. Dat doe je door bijvoorbeeld gebruik te maken van offerteplek.nl. Via deze site kun je heel gemakkelijk verschillende offertes opvragen van meubelstoffeerders. Door gebruik te maken van deze site heb je meteen een handig overzicht van de verschillende kosten die een meubelstoffeerder in rekening brengt. Deze kosten kun je dan direct vergelijken met de kosten die een andere meubelstoffeerder in rekening brengt. Als je er meerdere hebt, dan heb je ook snel een idee wat ongeveer redelijk is, want de verschillende offertes zullen ongetwijfeld rond een gemiddelde cirkelen. Een stoffeerder die hier ver onder zit of juist ver boven, is verdacht. De meubelstoffeerder weet immers dat er meerdere offertes worden opgevraagd en daarom zal hij of zij proberen de offerte zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Maar dat doen de andere stoffeerders ook. Daarom kom je vaak bij een gemiddelde prijs uit, want dit is vaak het beste wat de meubelstoffeerder kunnen bieden. Als er een meubelstoffeerder tussenzit die ver onder dat gemiddelde zit, dan kun je je afvragen hoe dat mogelijk is. Deze meubelstoffeerder moet toch ook winst maken en dat betekent dat er ergens op bezuinigd moet worden. Daarom is een te mooie offerte vaak ook een indicatie van een lagere kwaliteit. Als de offerte te hoog is in relatie tot het gemiddelde, dan kun je je afvragen waarom deze meubelstoffeerder niet probeert te concurreren met zijn of haar concurrenten. Je kunt altijd even de recensies erbij pakken die je online vaak wel kunt vinden. Dit geeft vaak inzicht in klantervaringen en als blijkt dat de hogere prijzen samenvallen met enorm positieve klantervaringen, dan kun je de conclusie treken dat die hoge prijs gepaard gaat met hoge kwaliteit. Maar als de klantervaringen niet veel beter zijn dan die van een meubelstoffeerder van een gemiddelde prijs, dan is het de vraag of je niet toch beter voor een goedkopere optie kunt kiezen. Al met al kom je er dus relatief snel achter welke opties het beste zijn en welke meubelstoffeerders qua prijs/kwaliteit verhouding veelbelovend zijn. Dat maakt een site als offerteplek.nl altijd een goed startpunt als je op zoek bent naar meubelstoffeerders. 

Binnen twee minuten kun je de offerte van een meubelstoffeerder opvragen

Het mooie aan de website is ook dat je heel snel offertes kunt opvragen. Jij voert de gegevens in en offerteplek doet de rest. Dus jij bent 2 minuten van je tijd kwijt en daarna wacht je rustig tot de offertes in je mailbox vallen. Deze kun je dan op je gemak bekijken zonder dat je ergens aan vast zit.

De voordelen voor consumenten

As je als consument gebruik maakt van offerteplek.nl, dan profiteer je van verschillende voordelen zoals: 

 • Direct in zicht bij meerdere aanbieders
 • Altijd de beste prijs 
 • Binnen 2 minuten geregeld

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Kurken tassen: duurzaam, licht én sterk!

Kurken tassen: duurzaam, licht én sterk!

Kurken tassen: duurzaam, licht én sterk!Kurk is een 100% natuurlijk materiaal, het weegt bijna niets, kan tegen een goede regenbui en het is ook nog eens ijzersterk. Eigenlijk allemaal eigenschappen die we zoeken vooreen mooie handtas, toch? Bij Artinato zal er een wereld voor je open gaan, ze hebben van alles, van kurken tassen tot kurk wandbekleding. Nu zul je je vast afvragen: kurken tassen? Is dat wel zo mooi en efficiënt als er wordt gezegd dat het is? Lees deze tekst dan vooral even door een wie weet raak je er zo nieuwsgierig en geïnteresseerd voor dat je het gewoon wil kopen!

Wat is kurk precies en waarom kurken tassen?

Kurk is een licht, elastisch materiaal dat gemaakt is van de schors van een kurkeik. Ongeveer de helft van alle kerkproductie komt uit Portugal waar de kurk elke acht tot tien jaar van de stam wordt afgepeld. Ook is het productieproces van kurk een lang en specialistisch werk. Geduld is een schone zaak, zullen we maar zeggen als het hierom gaat.

Mensen zijn zich steeds meer bewust van het milieu en van de wereld om hen heen. Het klimaat verandert en mensen begrijpen nu meer dan ooit dat zij hierom dus ook omzet klimaat moeten denken. Ook qua model kiezen steeds meer mensen voor kleding en accessoires die van duurzame materialen gemaakt zijn. Bovendien willen steeds meer mensen niet alleen veganistisch eten, maar een compleet veganistische levensstijl hebben, in zo’n levensstijl mogen de accessoires dan ook absoluut niet van dierlijk materiaal gemaakt zijn. In zo’n veganistische levensstijl zijn kurken tassen dus de ideale vervangers voor materiaal als bijvoorbeeld leer. Omdat kurk stijver is dan leer kun je er dus hele gave dingen mee doen en het in vele vormen verwerken.

Eigenschappen van kurken tassen

 • Kurken tassen zijn erg soepel, dit omdat het materiaal kurk erg elastisch is. Je kunt er bijvoorbeeld tassen van maken die je op diverse manieren kunt omvouwen. Zo kun je bijvoorbeeld een tas op 3 manieren vouwen, zodat je steeds een ‘andere’ tas hebt!
 • Kurken tassen zijn ook nog eens waterdicht, kurk is namelijk ondoordringbaar
 • Kurk is anti-statisch
 • Kurken tassen kunnen een regenbui goed doorstaan, het materiaal kurk is namelijk vochtbestendig
 • Een niet heel relevante, maar wel handig om te weten eigenschap is ook dat het materiaal kurk bekend staat als brandvertrager

Maar goed, heel leuk en aardig die eigenschappen, zul je misschien nu wel denken, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Tassen zijn immers accessoires wat een ander meteen opvalt. Je zou bijvoorbeeld denken dat kurken tassen altijd beige van kleur zijn, maar niks is wat het lijkt. Het klopt dat de basiskleur van kurk beige is, echter kun je dit zo verven in alle kleuren dat je maar wil, van roze naar geel, van oranje naar turquoise. Of zelfs een print erop! Wat ook opvalt is dat kurken tassen eigenlijk altijd een matte gloed hebben en nooit, zoals leer bijvoorbeeld heeft, verschillende texturen kan hebben zoals suède, nubuck of glad leer. 

Neem dus gauw een kijkje op de website van Artinato.com en wie weet zitten er leuke kurken tassen voor jou tussen! 

Posted by admin in Mens en Gezondheid
Een training Engels volgen

Een training Engels volgen

Sinds begin dit jaar heb ik een nieuwe functie op mijn werk en ik heb nu veel contact met het buitenland. Ik werk nu regelmatig samen met collega’s in andere landen, maar heb ook contact met veel zakenpartners in andere landen. Het contact gaat altijd in het Engels en ik merk dat ik dit soms lastig vind. Ik ben nooit erg goed geweest in Engels en voel mij af en toe onzeker als ik dit moet spreken. Het leek mij verstandig om een training Engels te volgen, zodat ik mijn woordenschat en uitspraak kan verbeteren. Op masterclassengels.com vond ik een goede training in Rotterdam en die ben ik nu aan het volgen. Toen ik begin dit jaar voor een andere functie op mijn werk werd gevraagd, was ik eerst erg aan het twijfelen. De functie leek mij erg leuk en ik waardeerde het, dat ik voor deze functie werd gevraagd, maar ik twijfelde over mijn Engels. Ik wist dat ik voor deze functie veel contact zou hebben met het buitenland en ik wist niet of mij dat goed af zo gaan. Op school ben ik nooit goed geweest in Engels en de laatste jaren heb ik het niet veel gesproken, want ik had het niet nodig. Mijn nieuwe manager wilde mij graag hebben en stelde mij voor om een training Engels te volgen, zodat ik dit kon verbeteren. Ik ben iemand die liever een risico neemt, dan dat ik het veilig speel en besloot om de functie aan te nemen. Bij deze nieuwe functie krijg ik een beter salaris en het extra geld kon ik voor een training gebruiken. Ik wilde graag meer verantwoordelijkheid op mijn werk en dat zou ik krijgen met deze functie. Ik moest alleen nog op zoek naar een goede training Engels en hoopte die in Rotterdam te vinden.

Een training Engels via Masterclass Academy of Languages

Ik zocht online naar een locatie in Rotterdam waar ik een training Engels kon volgen en vond verschillende scholen. Ik wilde graag naar een school die goed aangeschreven stond, met goede leraren. Ik vergeleek de verschillende aanbieders en de Masterclass Academy of Languages leek mij de beste keuze. Het is hier mogelijk om een training Engels overdag te volgen, maar ook in de avonden. Je hebt keuze uit verschillende trainingen die je individueel, of in groepen kan volgen, voor mij leek zakelijk Engels de beste keuze. Bovendien is dit het enige Cambridge examencentrum in regio Rotterdam, waardoor je zeker weet dat de lessen goed zijn.

Grote stappen gemaakt

Ik volg nu ongeveer zes weken de training Engels en ik merk dat ik grote stappen maak. Ik heb mijn woordenschat behoorlijk vergroot, heb een minder sterk accent en voel mij meer zelfverzekerd wanneer ik Engels spreek. Er wordt erg goed lesgegeven en de lessen zijn leuk en uitdagend. Voor een training Engels kan ik Masterclass Academy of Languages aanraden.

 • Dit is het enige erkende Cambridge examencentrum in regio Rotterdam
 • Je kan individueel, of in groepen lessen volgen
 • Je kan kiezen uit verschillende soorten trainingen
 • Er wordt goed lesgegeven en de klassen zijn uitdagend
 • Ik heb veel baat bij de lessen
Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Zoekt u mooie kerstverlichting voor buiten?

Zoekt u mooie kerstverlichting voor buiten?

Alhoewel het voor uw gevoel misschien nog lang geen kerst is, is het een feit dat het over een paar maanden alweer zover is. Het is daarom nu de tijd om een keer te kijken welke kerstverlichting voor buiten u graag zou willen gaan gebruiken dit jaar. Veel mensen wachten met het kopen van kerstverlichting voor buiten totdat zij het de volgende dag nodig hebben en dat leidt er vaak toe dat hun kerstverlichting voor buiten al is uitverkocht. Om dat te voorkomen en om ervoor te zorgen dat u de kerstverlichting voor buiten kunt krijgen die u nodig heeft, kunt u altijd een keer naar onze site komen kijken om te zien welke mogelijkheden wij u allemaal te bieden hebben. Bij ons kunt u namelijk profiteren van een heel ruim aanbod wanneer het gaat over kerstverlichting voor buiten en wij hopen dat wij u dan ook snel een keer op onze site zouden mogen ontvangen. Veel mensen die voor het eerst op onze site komen kijken, weten niet wat ze hier allemaal zien. Het ene product dat wij u namelijk aanbieden, is nog mooier dan het andere en het is voor veel mensen dan ook vaak lastig om een goede keus te maken. Wij hopen echter dat dit u niet zal tegenhouden omdat wij er graag voor zorgen dat u iets moois bij ons kunt kopen. Wij hebben heel mooie kerstverlichting voor buiten en wij zorgen er ook altijd voor dat u iets speciaals kunt kopen. Aarzel daarom vooral niet wanneer u graag een keer door ons aanbod wilt komen bladeren. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u voor een goede prijs geholpen kunt worden want het aanbieden van kerstverlichting voor buiten voor een goede prijs is wat wij het liefste doen. Mocht daarom voor hoogwaardige kerstverlichting voor buiten gaan, dan kunt u altijd een keer naar onze site komen kijken. Het adres van onze pagina is kerstverlichtingbuiten

U kunt kerstverlichting voor buiten eenvoudig via onze site bestellen 

Wanneer u graag mooie kerstverlichting voor buiten wilt bestellen, kunt u altijd een keer naar onze site komen kijken om te zien wat wij u te bieden hebben. Wij hebben alles op onze site op het gebied van kerstverlichting voor buiten goed beschreven en bovendien kunt u foto’s van deze producten vinden. Zoekt u een mooie lampenslinger? U vindt hem tussen onze kerstverlichting voor buiten. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen ontvangen. U kunt daar namelijk eenvoudig een bestelling plaatsen. 

Wij zorgen voor een snelle levering

Wij staan bekend om het feit dat wij heel goede verlichting kunnen leveren voor een goede prijs, maar ook vanwege het feit dat wij altijd zorgen voor een heel snelle levering. Kortom:

 • Wij nodigen u uit om naar ons aanbod te komen kijken 
 • U kunt bij ons heel veel mooie producten kopen voor een lage prijs 
 • Wij zorgen er altijd voor dat u uw bestelling snel in huis heeft

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij staan altijd voor u klaar. 

Posted by admin in Webwinkels en Webshops
U wilt een landelijk huis bouwen?

U wilt een landelijk huis bouwen?

Je hebt uitgebreid met je partner en / of familie overlegd en informatie en inspiratie in vele boeken en folders opgezocht en weet het zeker: Jullie willen een landelijk huis bouwen met behulp van vroombouw. Van alle bouwstijlen spreekt de landelijke stijl jullie het meest aan en dit is natuurlijk niet zo raar. Het is een hele elegante en tegelijkertijd gemoedelijke bouwstijl. Je kunt er hele authentieke elementen in verwerken of juist iets meer de moderne kant mee opgaan, en toch dat landelijke sfeertje en karakter in je huis behouden. Een landelijk huis bouwen doe je niet bij zomaar elk bureau, daarvoor heb je een bureau nodig dat precies weet hoe je dit het beste doet. Om die reden kloppen jullie natuurlijk aan bij de experts van vroombouw, een architectenbureau met ruimschootse ervaring in het bouwen in landelijke stijl. Voor iedereen die een landelijk huis wil bouwen schakelen ze hun architect landelijke stijl in, deze heeft daar namelijk zijn specialiteit van gemaakt. Met veel liefde en aandacht voor detail zal hij jullie droomhuis voor jullie ontwerpen en uittekenen. Dit kan op de manier die het beste bij jullie past. Je kunt namelijk een landelijk huis bouwen met veel oude elementen en ruwe(re) materialen erin verwerkt, of er juist voor kiezen om een huis te bouwen in landelijke stijl, maar wel met een strakker design en duidelijke nieuwbouw-uitstraling. In beide gevallen kun je terecht bij de architect landelijke stijl van vroombouw. 

Een interieur in landelijke stijl

Als je een landelijk huis wilt bouwen is het interieur natuurlijk bijna net zo belangrijk als de buitenkant van het huis. Een beetje expert weet hoe belangrijk het is om de stijl van de inrichting aan te passen aan het huis zelf. Zowel als je jouw woning door vroombouw laat ontwerpen als wanneer je al een bestaande woning bezit kun je bij ze terecht voor het ontwerp van een interieur of elementen daarin, zoals:

 • Een landelijke keuken
 • Een antieke schouw met open haard
 • Een (verlaagd) plafond met ornamenten

De architect landelijke stijl van vroombouw weet alles over deze zaken en helpt je dan ook graag bij het realiseren van jouw landelijke interieur, of je nu wel of niet een volledig landelijk huis laat bouwen. Op hun website vind je een aantal foto’s van gerealiseerde projecten en het moge duidelijk zijn dat we veel ervaring hebben in het bouwen van landelijke huizen en het inrichten ervan. Als je dus een huis in landelijke stijl wilt bouwen en daarbij ook de binnenkant wilt meenemen door allerhande authentieke elementen toe te voegen, klopt dan zeker aan bij vroombouw.

Een landelijk huis bouwen met een architect

Je vraagt je misschien af waarom het de moeite loont een architect in te huren met een specialisatie in het bouwen van huizen in landelijke stijl. Het is dan goed om je te bedenken dat iedere architect zijn eigen expertise (en interesses) heeft en je op het moment dat je een landelijk huis wil bouwen het beste af bent bij een architect die daar het fijne van weet. Alleen dan weet je zeker dat hij met de mooiste ideeën en suggesties komt en jullie verrast met een landelijk huis op een manier die jullie (of een standaard architect) wellicht niet hadden kunnen bedenken. 

Posted by admin in Woning en Tuin
Een dekbed kopen?

Een dekbed kopen?

Op zoek naar een goed en passen dekbed? Bij textielhuis hebben wij verschillende soorten dekbedden die allemaal hun eigen kenmerken en voordelen hebben. Voordat u een dekbed aanschaft is het dus verstandig om eerst te kijken naar de mogelijkheden en naar u eigen wensen. 

De vulling

Bij het uitkiezen van dekbedden is het eerst handig om de vulling uit te kiezen. De dekbedden zijn voorzien van verschillende vullingen, namelijk:

 • Dons
 • Wol
 • Tencel
 • Synthetisch 

Dons

Een groot voordeel van een donzen dekbed is de goede isolatie. De zachte vulling van dons houdt lucht vast waardoor er een goede isolatie ontstaat. Hierdoor zijn deze dekbedden zeer warm maar is er tegelijkertijd een goede ventilatie. Doordat dons snel kan breken neemt het isolatiegehalte af. Zorg er dus voor dat u niet te veel gaat zitten of liggen op het dekbed om dit te voorkomen. 

Wol

Een wollen dekbed is voorzien van een goede vocht- en temperatuurregeling. Mensen die ‘s nachts veel transpireren en het erg warm hebben kunnen dus goed gebruik maken van wollen dekbedden. Een nadeel van wol is wel dat het een stuk zwaarder is dan andere dekbedden. Wilt u toch de vocht en temperatuurregeling van wol maar de lichtheid van dons? Ga dan voor een katoenen dekbed, dit zit er precies tussenin. 

Tencel

Tencel dekbedden zijn niet heel bekend maar wel van hele goede kwaliteit. Het is gemaakt van vezels waardoor de dekbedden erg zacht aanvoelen, een goede isolatie hebben, comfortabel zijn en erg koel zijn. Er zit aan deze vulling dus niet echt nadelen. 

Synthetisch

Synthetische vullingen zijn erg makkelijk te wassen waardoor ze uitstekend geschikt zijn voor kinderen. Deze dekbedden zijn anti-allergisch. Deze dekbedden zijn helaas niet zo ventilerend maar zijn wel een stuk goedkoper dan andere dekbedden. Het ligt er dus maar net aan of u gaat voor kwaliteit of kwantiteit. 

De warmteklasse van uw dekbed

Dekbedden verschillen van warmteklasse. Het ligt er dus aan per persoon welke klasse nodig is. Wilt u graag gebruik maken van één dekbed? Ga dan voor een 4 seizoenen dekbed. Hierbij heeft u twee dekbedden die u zelf kunt samenvoegen of los van elkaar kunt halen. Hierdoor is dit dekbed gemakkelijk aan te passen voor de winter of de zomer. Als u verder naar de klassen kijkt dan zou u voor klasse 1 moeten gaan als u het altijd erg koud hebt. Bij klasse twee gaat het om een gemiddelde en is handig als u maar onder één dekbed wil liggen. Wilt u gebruik maken van de 4 seizoens dekbedden dan kunt u gaan voor klasse 3 of 4. Bij klasse 3 gebruikt u het dikke deel en bij klasse 4 het dunne deel. 

Verschillende soorten

Zodra u dus de vulling en de warmteklasse weet kunt u uit verschillende soorten dekbedden de geschikte gaan uitkiezen. Bij het textielhuis zijn verschillende soorten en maten. Zo is er voor iedereen wel een goed dekbed te vinden. De dekbedden zitten in verschillende prijsklassen zodat het voor iedereen betaalbaar blijft. Besteld u voor 15:00 dan wordt het de volgende dag nog bezorgd. Daarnaast kunt u voor vragen altijd bij ons terecht. Wij helpen u graag verder. 

Posted by admin in Mode en Kleding
Wilt u graag uw uitvaartverzekering vergelijken?

Wilt u graag uw uitvaartverzekering vergelijken?

Veel mensen denken er liever niet over na, maar er komt een dag dat het allemaal afgelopen is en dan moet u uw zaakjes goed geregeld hebben. Heel veel mensen denken dat hun begrafenis wel geregeld zal worden, maar wanneer u hier geen goede verzekering voor heeft afgesloten, kan een uitvaart heel veel financiële problemen met zich meebrengen. Het is daarom goed om een keer te komen kijken naar de site die wij in het leven hebben geroepen. Bij ons kunt u namelijk heel eenvoudig een uitvaartverzekering vergelijken en dat kan u heel veel geld opleveren. Wanneer u namelijk een uitvaartverzekering vergelijken gaat, kunt u zien waar u de beste deal kunt sluiten. Dit klinkt misschien als een ver van uw bed show, maar het is belangrijk om uw zaken goed te regelen. Iedereen kan namelijk ook plotseling overlijden en dat kan betekenen dat u heel veel geld moet laten betalen door bijvoorbeeld uw nabestaanden. Wij hebben daarom een site gemaakt waarop u heel snel en eenvoudig uw uitvaartverzekering vergelijken kunt. Wanneer u even een kijkje wilt nemen op deze site, bent u altijd van harte welkom. U zult merken dat wanneer u bij ons op de site komt kijken. Wij er alles aan zullen doen om u zo goed mogelijk wegwijs te maken wanneer het gaat over het uitvaartverzekering vergelijken. U zult zien dat u op onze site heel eenvoudig uw uitvaartverzekering vergelijken kunt en dat zorgt er dan ook voor dat u heel snel kunt zien of u ergens een goede verzekering kunt afsluiten. Wij hebben al heel veel mensen op onze site mogen ontvangen die graag hun uitvaartverzekering vergelijken wilden en dat hebben zij dan ook met het grootste gemak via onze site kunnen doen. Wij doen altijd ons best om u de meest actuele gegevens aan te bieden zodat u een beeld krijgt van de mogelijkheden die er op dat moment aangeboden worden. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen ontvangen want daar kunt u, als u dat graag zou willen, vandaag nog uw uitvaartverzekering vergelijken. Wij zijn er zeker van dat er waarschijnlijk mogelijkheden zijn om fors geld te besparen. 

Binnen een minuut uw uitvaartverzekering vergelijken?

Wanneer u weinig tijd heeft om uw uitvaartverzekering vergelijken te komen, dan kunnen wij u vertellen dat u via one site heel snel een goede overweging kunt maken. Wij zorgen er namelijk altijd voor dat u snel uur uitvaartverzekering vergelijken kunt. Kom daarom snel een keer op onze site kijken om te zien wat de mogelijkheden allemaal zijn. 

Stap vandaag nog over

Wij hopen dat wij u een indruk hebben kunnen geven van onze mogelijkheden en wij hopen u snel een keer op onze site te mogen verwelkomen. Wij zorgen er graag voor dat u goed geholpen wordt en dat u veel geld kunt gaan besparen. Kortom:

 • Surf even naar ikvergelijkonline
 • Bekijk hier welke mogelijkheden er allemaal zijn om geld te besparen 
 • Stap vandaag nog over op een betere en voordeligere verzekering

Wij hopen u snel een keer op onze site te mogen ontvangen. 

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Werkt u met het juiste CRM-systeem?

Werkt u met het juiste CRM-systeem?

Ons bedrijf is onlangs geheel gereorganiseerd. Wij merkten namelijk dat wij steeds meer tijd kwijt waren aan zaken die wij veel beter geregeld konden hebben. Wij hebben daarom gekeken naar hoe wij bijvoorbeeld het contact met onze klanten konden verbeteren. Wij moesten altijd heel lang zoeken naar de juiste gegevens van deze mensen wanneer zij weer een nieuwe bestelling bij ons wilden plaatsen. De klant merkte hier doorgaans niks van, maar wij hadden heel veel werk van al dit zoeken en vandaar dat wij zijn gaan kijken of wij misschien ook ergens een goed CRM-systeem konden vinden. Met een goed CRM-systeem kun je jezelf namelijk heel veel tijd en geld besparen en vandaar dat wij gekeken hebben waar wij een CRM-systeem konden vinden waar wij goed mee uit de voeten konden. Wij hebben gezocht op meerdere plaatsen en wij hebben informatie aangevraagd bij diverse bedrijven, maar het was niet eenvoudig om een goede keus te maken. Het was namelijk zo dat wanneer je kijkt naar ieder afzonderlijk CRM-systeem dat bedrijven aanbieden, je bij de een een goed element vindt, en je bij de ander weer een andere nuttige feature vindt. Al met al vind je echter bijna nooit een CRM-systeem dat aan al je eisen voldoet. Gelukkig hebben wij niet meteen een deal gesloten met het eerste het beste bedrijf dat wij tegenkwamen en dat heeft ons heel veel opgeleverd. Het is namelijk zo dat wij uiteindelijk bij de mensen van teamleader een heel goed CRM-systeem wisten te vinden. Deze mensen boden ons precies waar wij naarstig naar op zoek waren en wij waren blij dat wij dit bedrijf tegen het lijf zijn gelopen. Mocht u momenteel deze tekst lezen en ook op zoek zijn naar een CRM-systeem, dan kan ik u aanraden om een keer naar de site van dit bedrijf te gaan kijken. U zult merken dat u hier heel veel nuttige programma’s kunt vinden waar u als bedrijf heel veel aan kunt hebben. 

Dit CRM-systeem zochten wij 

Toen wij gingen kijken naar wat teamleader ons te bieden had wanneer het ging over een goed CRM-systeem, hadden wij al snel in de gaten dat wij hier kwaliteit konden inkopen. De mensen die dit CRM-systeem ontwikkeld hebben, hebben daar goed over nagedacht en dat zorgt ervoor dat je alle handige features in dit programma kunt vinden waar je als bedrijf naar op zoek bent. Wij werken nu al geruime tijd met dit CRM-systeem van dit bedrijf en dat bevalt ons hele erg goed. Wij merken dat wij altijd snel de juiste gegevens bij de hand hebben en dat is ideaal want het bespaart ons heel veel tijd. 

Wij werken veel georganiseerder

Sinds wij met dit systeem werken, merken wij dat wij veel sneller de gegevens van de klant kunnen vinden. Dat is ideaal want daardoor kunnen wij veel sneller al het werk verzetten. Kortom:

 • Dit programma hadden wij nodig
 • Wij hebben dit systeem voor een goede prijs kunnen kopen 
 • Wij zijn zeer te spreken over de mensen van teamleader

Mocht u ook willen overstappen op een nieuw systeem, dan raad ik u teamleader.nl van harte aan. 

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Huis kopen zonder eigen geld? Neem dan contact op met Lexwonen!

Huis kopen zonder eigen geld? Neem dan contact op met Lexwonen!

Een eigen huis kopen zonder eigen geld, is dat wel mogelijk? Ja dat is zeker mogelijk. U bent daarvoor bij lexwonen aan het juiste adres. Is het u door omstandigheden (nog) niet gelukt om een groot bedrag bij elkaar te sparen of investeert u liever uw spaargeld in het huis? Dan hebben wij speciaal voor u de oplossing. Wij gaan op basis van uw zoekwensen opzoek naar een huis. Benieuwd naar de mogelijkheden? Op onze website vindt u meer informatie of neem gelijk telefonisch contact met ons op voor informatie op maat.

Huis kopen zonder eigen geld

U bent tegenwoordig verplicht om zelf de kosten koper te vergoeden. Dit bedrag loopt al gauw richting tienduizend euro. Desondanks is het met de juiste makelaar van lexwonen mogelijk om zonder eigen geld een huis te kopen. Wij zijn al jaren expert op dit gebied en weten precies op welke wijze dit mogelijk is. Het begint allemaal bij een nauwkeurige inventarisatie. Stap voor stap begeleiden wij u bij het koopproces. Mocht het uiteindelijk toch niet kunnen, dan hoeft u ons niet te vergoeden. Op basis van de inventarisatie, weten wij exact wanneer het mogelijk is om een eigen huis te kopen zonder eigen geld te hoeven investeren. Hieronder vindt u een samenvatting van de belangrijkste voorwaarden.

Besparing op de eigen kosten is enkel mogelijk wanneer:

– De marktwaarde van de woning bekend is (dus niet de vraagprijs);
– U een bod uitbrengt onder de marktwaarde;
– Het bod geaccepteerd wordt en het financieringsvoorbehoud in de koopakte wordt vermeld ter hoogte van het bod, inclusief de bijkomende kosten.

De marktwaarde laten wij vaststellen door een onafhankelijke taxateur. Wij doen in de tussentijd onderzoek welke marktwaarde vergelijkbare huizen hebben in de omgeving. Zodra meer bekend is, kan er een bod uitgebracht worden onder deze marktwaarde. Let op dat u altijd ontbindende voorwaarden vermeld bij het uitbrengen van een bod. Wij helpen u graag verder bij het opstellen van correcte voorwaarden.

Unieke strategie huis kopen zonder eigen geld

Begin 2019 hebben wij van lexwonen.nl onze koopstrategie grondig aangepakt. Tegenwoordig worden huizen namelijk binnen no time verkocht. Het is daarom belangrijk om de juiste documenten tijdig in orde te hebben.

De juiste volgorde van documenten verzamelen:

 1. Maak een hypotheekberekening op onze website
 2. Vraag de BKR documenten aan via onze website
 3. Breng het bod uit, zoals besproken met ons
 4. Stuur uw werkgeversverklaring en salarisstrook door naar ons

Door strikt deze volgorde te volgen en gelijk tot de volgende actie over te gaan als wij u dit laten weten, heeft u tot wel 50% meer kans om eigenaar te worden van uw droomhuis! Als u actief betrokken bent bij het koopproces, staan wij ook zeven dag per week tot wel zestien uur per dag voor u klaar voor de koop van uw huis zonder eigen geld!

Voordelen huis kopen zonder eigen geld met lexwonen:

 • Bespaar geld op uw eigen inbreng
 • Vakkundig advies en ondersteuning
 • Geen koop, geen betaling
 • Ruime kantoortijden
 • 50% meer kans met deze unieke strategie om een huis te kopen zonder eigen geld

Waardebepaling, aankoopstrategie, ontbindende voorwaarden en de juiste bank staat gelijk aan een huis kopen zonder eigen geld! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op: lexwonen.nl.

Posted by admin in Financiën en Verzekeringen
Goede accountant te Enschede?

Goede accountant te Enschede?

Beersen & Grandiek Belastingadviseurs is een professioneel, relatief klein kantoor dat sinds 1989 werkzaam is op het gebied van belastingadvies, belastingaangiften en administratieve dienstverlening voor ondernemingen en vermogende particulieren in Hengelo (Ov), Enschede en wijde omgeving. Binnen de zakelijke markt werken ze met name voor ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf.

Accountant Enschede

Als accountant in Enschede staat Beersen & Grandiek voor u klaar op verschillende gebieden. Voor de volgende diensten kunt u bij ze terecht:

 • Belastingadvies
 • Belastingaangiften
 • Financiële administratie

Het belastingrecht is een beweeglijk werkterrein. De fiscale regels veranderen voortdurend. Ook de interpretatie daarvan, door rechters en de Belastingdienst, zorgt voor een permanente ontwikkeling. Zoals ieder ander wordt ook de ondernemer geacht de wet en de spelregels te kennen. Het is echter allerminst eenvoudig om steeds te weten wat de fiscale regels zijn en hoe ze moeten worden toegepast. Beersen & Grandiek neemt voor u die zorg voor een deel uit handen. Ze kennen de kaders van de wet en zien het als een uitdaging om daarbinnen de mogelijkheden te benutten. Ze signaleren de ontwikkelingen en vertalen die naar uw situatie en zien mogelijke problemen en kansen. Uiteindelijk komen ze samen met u fiscaal tot een optimaal resultaat. Grotere bedrijven hebben meestal zelf een financiële afdeling die de administratie verzorgt. Als u een midden- of klein bedrijf heeft kunnen ze zich voorstellen dat u daar hulp bij wenst te hebben. Dankzij geavanceerde software is het mogelijk om uw administratie digitaal te verwerken. Als accountant in de regio Enschede staan ze u daar graag in bij. Veel ondernemers richten zich met hun vragen allereerst tot Beersen & Grandiek als accountant in Enschede. Dat tekent het vertrouwen dat zij in hen hebben. Ze proberen de pijlers van hun beroep dan ook goed uit te stralen: integriteit, objectiviteit, deskundigheid en zorgvuldigheid. Veel vragen hangen uiteraard samen met de financiën en daar kunnen ze u goed in adviseren. Hun advies bij het starten van een onderneming, de keuze van een ondernemingsvorm of bedrijfsoverdracht is door velen al ter harte genomen. Ze helpen u graag met het prettig runnen van uw bedrijf. Ze lichten de dienstverlening en mogelijkheden graag persoonlijk toe. Als u op zoek bent naar een accountant in Enschede is Beersen & Grandiek dus absoluut het juiste adres.

Beersen & Grandiek

BeersenGrandiek.nl onderscheidt zich van ieder andere accountant in Enschede door een informele aanpak en een focus op administratie en jaarrekeningen vanuit fiscaal en adviserend perspectief. Met het simpelweg registreren en vastleggen van bedrijfsprocessen achteraf nemen ze geen genoegen, daar begint het pas.

De omvang van deze accountant in Enschede en de wijze waarop ze werken is een bewuste strategische keuze om de menselijke maat van onze dienstverlening te kunnen waarborgen. Deze manier van werken wordt bijzonder gewaardeerd door cliënten die zich niet thuis voelen bij het algemene grootschalige, versnipperde karakter met hoge mate van anonimiteit van de grotere accountantskantoren.

Als u hun kantoor inschakelt, merkt u dat ze er een even heldere als doeltreffende werkwijze op na houden, waarin korte lijnen een pré zijn. Er is sprake van één aanspreekpunt, die te allen tijde voor u klaar staat, zich graag volledig op de hoogte stelt van wat er in uw bedrijf speelt en die beschikt over kennis van de markt waarin uw onderneming opereert. Anders gezegd, u zit om de tafel met iemand die een goed totaaloverzicht heeft van uw (zakelijke) situatie. Daarom is het altijd een goed idee om voor Beersen & Grandiek te kiezen als u een accountant in Enschede zoekt.

Posted by admin in Financiën en Verzekeringen

Genezende werking hennepolie al ontdekt?

Mijn moeder heeft al jaren last van migraine aanvallen. Deze kwamen opeens opzetten en zijn sindsdien niet meer weggegaan. Ze heeft van alles en nog wat geprobeerd. Nadat ze van dokter naar dokter is geweest, allerlei verschillende therapieën heeft uitgeprobeerd en enorm veel tijd en geld heeft verspild, had ze de hoop eigenlijk een beetje opgegeven. Toen ontdekte ik Preventief Zorggroep en hennepolie. Dit gaf hoop! Na wat grondig internetonderzoek naar de genezende werking van hennepolie raakte ik steeds meer overtuigd en ik raadde het mijn moeder aan. In dit korte stukje zal ik vertellen over haar positieve ervaring met hennepolie en de genezende werking die het kan hebben!

Wat is hennepolie?

Hennepolie wordt ook wel CBD olie genoemd. Toen ik mijn moeder hierover vertelde en over de eventuele genezende werking van hennepolie was ze niet meteen enthousiast. Zij dacht in eerste instantie aan wietolie, maar dat is iets anders. Hennepolie en wietolie zijn niet afkomstig van dezelfde plant en van hennepolie word je ook niet stoned of high als je het gebruikt. CBD olie is een voedingssupplement en is niet verslavend. Daarnaast is het volkomen legaal! Dit heeft mijn moeder over de streep getrokken. Een aantal maanden nam zij dagelijks een theelepel hennepolie naast haar normale voeding en met resultaat! Niet alleen verminderden haar migraine aanvallen, zij voelde zich over het algeheel beter. De weinige aanvallen die ze nog had waren minder heftig, maar ze had ook meer energie, had minder last van haar botten en gewrichten en voelde zich mentaal weer helemaal opgeladen. Naast mijn moeder zijn er nog veel meer gebruikers die spreken over positieve ervaringen en zelfs over de genezende werking van hennepolie.

Genezende werking hennepolie

Mijn moeder is inmiddels overtuigd van de genezende werking van hennepolie en zij is niet de enige. Steeds meer wordt gesproken over de genezende werking van hennepolie. Hennepolie bevat ontzettend veel vitaminen en is te gebruiken door zowel mensen als dieren. De hennepolie van Preventief Zorggroep komt met een handig pipet waardoor je direct de juiste dosis hebt. Echter, wat de perfecte dosis is voor jou zul je zelf uit moeten proberen. De één is natuurlijk gevoeliger dan de ander.

De genezende werking van hennepolie is nog niet wetenschappelijk bewezen, maar dat het goed is voor de gezondheid staat vast! Dit zijn enkele positieve effecten van hennepolie die gebruikers hebben ondervonden:

 • Verhindert het groeien van kankercellen
 • Stimuleert het groeien van de botten
 • Verlaagt bloedsuiker
 • Verlaagt de kans op ontstekingen
 • Verlicht pijn
 • Vermindert angsten en stress
 • Rustgevend
 • Vermindert misselijkheid en overgeven
 • Verlaagd de kans op aderverstoppingen
 • Vermindert de kans op beroertes en krampen
 • Behandelt huidziektes

En dit is nog niet alles. Op preventief-zorggroep.nl vind je nog meer positieve effecten van hennepolie. Hier is ook te lezen dat hennepolie ook goed te gebruiken is bij onder andere ADHD, de ziekte van Parkinson, reuma, overgangsklachten, diabetes en slaapproblemen. Door de genezende werking van hennepolie zijn de migraine aanvallen van mijn moeder zo goed als verdwenen!

Nog niet helemaal overtuigd van de genezende werking van hennepolie? Preventief Zorggroep vertelt je graag meer en proberen kan altijd: baat het niet dan schaadt het niet! Hennepolie heeft immers geen schadelijke effecten op je mentale capaciteit en je raakt er niet van afhankelijk.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Zoekt u een specialist op het gebied van tamponprint?

Zoekt u een specialist op het gebied van tamponprint?

Wij hebben onlangs een nieuwe winkel laten openen en daarom wilden wij graag onze nieuwe klanten een leuk presentje meegeven. Wij hebben daarom gekeken wat het meest geschikt was voor ons om te kopen en wat ook nog voordelig was om te laten maken. Wij hebben een supermarkt geopend en wij wilden onze klanten graag iets nuttigs geven. Wij hebben daarom besloten dat het leuk zou zijn om winkelkratjes uit te gaan delen. Deze zijn namelijk heel erg handig wanneer je boodschappen komt doen en bovendien is het altijd goed om een winkelkratje te hebben omdat dit je heel veel gemak kan opleveren. Bovendien zouden wij op deze kratjes reclame kunnen maken voor onze winkel en dus hebben wij gekeken waar wij een goede deal konden sluiten. Wanneer je kratjes wilt laten bedrukken, moet je gebruikmaken van tamponprint. Als je namelijk iets anders dan tamponprint toepast, dan is de kans groot dat het resultaat niet optimaal wordt. Wij hebben daarom gekeken waar wij iemand konden vinden die ons kon helpen om de tamponprint in goede banen te leiden. Wij hebben lang gezocht omdat wij er zeker van wilden zijn dat wij met een goed bedrijf in zee zouden gaan. Wij hebben toen uiteindelijk de mensen van VK Print gevonden. Dit bedrijf is gespecialiseerd in tamponprint en wanneer je hun site bekijkt, weet je meteen dat je hier een specialist te pakken hebt. De producten die men bij dit bedrijf kan maken op basis van tamponprint, zijn heel erg mooi en het was voor ons dan ook geen moeilijke beslissing om met deze mensen in zee te gaan. Wij hebben even contact opgenomen en hen uitgelegd wat wij graag zouden willen. Wij kregen te horen dat zij graag voor ons aan de slag wilden gaan en zij hebben dan ook meteen de procedures opgestart. Dit was precies de service waar wij naar op zoek waren. 

Dit bedrijf verzorgt heel goede tamponprint

Toen wij eenmaal met de mensen van VK Print rond de tafel gingen zitten om te bespreken wat wij graag op de kratjes wilden laten drukken, hebben wij een heel mooi ontwerp laten maken. Dit was precies waar wij naar op zoek waren en bovendien kon dit heel goed aan de hand van tamponprint verwezenlijkt worden. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de diensten van VK Print en wij hebben een prachtig resultaat tegemoet mogen zien. Wij hebben de kratjes inmiddels in huis en ook reeds uitgedeeld aan onze klanten die ze heel graag in ontvangst namen. Zo hebben wij dus mensen blij weten te maken en bovendien hebben wij een mooie manier gevonden om reclame te maken voor onze winkel.

Wij zijn zeer content

U had het misschien al in de gaten: wij zijn uitermate tevreden over de diensten van dit bedrijf en raden haar dan ook aan iedereen sterk aan. Hier kunt u zeker zijn dat u:

 • Heel goed geholpen wordt
 • Een zeer hoogwaardig product kunt laten maken 
 • Voor een heel goede prijs geholpen wordt 

Kijk voor meer informatie even op vkprint.nl. Hier kunt u ook voorbeelden van hun werk zien. 

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Op zoek naar feestartikelen?

Op zoek naar feestartikelen?

Wij hebben elke maand wel feestartikelen nodig. Voor de carnaval, voor feestjes van kinderen op school, voor Pasen, Halloween. Je kunt het zo gek niet bedenken of in ons gezin vinden wij het nodig om ons ervoor te verkleden. Je kunt ons dus gerust vaste klant noemen bij feestbazaar. Op deze webshop vind je de mooiste feestartikelen voor jong en oud via feestbazaar.nl.

Feestartikelen kopen: Een feest op zich!

Ik heb twee kinderen van acht en tien jaar oud en zij zitten allebei in een klas met zo’n dertig kinderen. Bijna al die kinderen organiseren tegenwoordig een feest waar veel kinderen worden uitgenodigd. Het zijn grote feesten met meestal een attractie en een thema en mijn kinderen worden bijna altijd uitgenodigd en vinden het dan leuk om zich volgens het thema te verkleden. Ik heb dus sowieso eens in de twee weken feestartikelen nodig. Laatst had een vriendje van mijn zoon het thema kabouters en toen heb ik voor hem een hele grappige witte kabouterbaard en een rode puntmuts op de kop getikt. Bij mijn dochter in de klas is onder de meisjes de glamourparty populair. Zij draagt dan vaak een mooie glanzende blonde pruik. Met Halloween zijn we ook helemaal losgegaan met de feestartikelen. We hebben nepwonden gekocht een een haarband met twee helften van een mes eraan waardoor het lijkt of iemand je hoofd aan een groot mes heeft geregen. We hebben ook lampionnen aangeschaft. Zo zijn ze langs de deuren gegaan voor het ophalen van snoep. Met carnaval hebben we voor het hele gezin aankopen gedaan. Mijn man vind het nooit leuk om zich helemaal te moeten verkleden, maar een paar feestartikelen op en aan vind hij wel acceptabel. Een baard, een snor, een pruik en een gekke stropdas en hij is klaar om te gaan. Ik maak er zelf wat meer werk van. Het is onder onze vriendinnengroep traditie geworden om er zo sexy mogelijk uit te zien op een grappige manier. Naast de verkleedkleding die ik aanschaf, schaf ik in de categorie feestartikelen dan nog een pruik, een boa, beenwarmers en dat soort dingetjes aan. Voor mijn zoon heb ik dit jaar een ridderoutfit gekocht en voor mijn dochter een sneeuwwitje outfit. Wat ik ook een aanrader vind als het gaat om feestartikelen zijn de wegwerpbekertjes voor kinderfeestjes met bijvoorbeeld een unicorn erop of Brandweerman Sam of Woezel en Pip. Voor de volwassen feestjes zijn er ook mooie bekertjes in bijvoorbeeld goud en zilver look te koop. Ik vind dat altijd leuke details. Mijn man is vrijwilliger bij de sportclub van de kinderen en hij zal daar binnenkort als paashaas verschijnen dankzij feestbazaar.nl. Daarnaast heb ik natuurlijk al weer feestartikelen aangeschaft voor Koningsdag.

feestbazaar.nl

feestbazaar.nl is een begrip op het gebied van originele en goedkope:

 • verkleedkleding
 • feestartikelen
 • versiering

Je kunt het zo gek niet bedenken als het gaat om zaken die je wilt aanschaffen voor het organiseren van een feestje of het bezoeken van een feestje en ze hebben het in deze webshop. Van stewardessen kostuums tot Viking outfits. Van pruiken tot pompoms en van confetti tot tafeldecoratie.

Posted by admin in Vrije tijd en Hobby
Hypotheekadvies nodig?

Hypotheekadvies nodig?

Onlangs hebben wij ons eerste huis gekocht in de stad waar wij al jaren heel graag wonen. Het was voor ons een grote en spannende stap, omdat wij altijd hadden gehuurd. Een huis zoeken is op zich erg leuk om te doen, maar waar we wel tegenop zagen was het regelen van de financiering. Wij wilden een goed en onafhankelijk hypotheekadvies en werden door vrienden gewezen op vanbruggen.nl. Wij klikten door en kwamen op vanbruggen.

Onafhankelijk en betrouwbaar hypotheekadvies

Onze situatie was niet bepaald ideaal voor het verkrijgen van een hypotheek. Toch wilden wij van het gevoel af dat we geld weggooiden voor een huis dat nooit van ons zou worden. Wij wilden investeren in de toekomst van ons gezin en voor ons gevoel was het belangrijk om een eigen huis te kopen. Het was nu of nooit voor ons. Maar zoals gezegd was onze situatie niet optimaal als je denkt aan het verkrijgen van een lening. Onze kinderen zijn nog jong, mijn man is zzp’er en ik heb nog een kleine studieschuld. Wij waren dus op zoek naar een hypotheekadvies waarbij er over al deze aspecten met ons mee gedacht zou worden. Vrienden van ons hadden ervaring met hypotheekadvies van Van Bruggen Adviesgroep en hebben hen aangeraden. We hebben een afspraak gemaakt voor een gratis en vrijblijvend gesprek voor een hypotheekadvies. Wij waren erg benieuwd naar en ook gespannen over het bedrag dat wij uiteindelijk zouden kunnen lenen en de adviseur kon ons gelukkig geruststellen en een helder beeld geven. Wij zaten natuurlijk ook met vragen als: “Wat als ik minder inkomsten krijg uit mijn werkzaamheden als zzp’er?” en “Wat als ik minder wil gaan werken om zelf meer tijd met de kinderen door te brengen?” We kregen een helder en goed te begrijpen antwoord op al onze vragen. Het hypotheekadvies heeft ertoe geleid dat we onze droom op het gebied van onze eerste eigen woning met vertrouwen hebben kunnen waarmaken. We hebben een hele mooie en fijne gezinswoning net buiten de stad kunnen kopen. We wonen er met veel plezier en de onrust en ontevredenheid over het huren van een woning heeft plaatsgemaakt voor een gevoel van trots en plezier bij het onderhouden en mooier maken van ons eigen huis.

Van Bruggen Adviesgroep

Van Bruggen Adviesgroep is een specialist op het gebied van:

 • hypotheekadvies
 • verzekeringen
 • makelaardij
 • financieel advies

Denk bij hypotheekadvies niet alleen aan het afsluiten van een nieuwe eerste hypotheek bij aankoop van een woning, maar ook aan advies over of het aflossen van uw hypotheek wel of niet aantrekkelijk is. Denk aan verhoging van uw hypotheek door middel van een tweede hypotheek bijvoorbeeld bij aankoop van een vakantiehuis of een verbouwing van uw woning en denk aan hypotheekadvies rond het oversluiten van uw hypotheek. Als je samen een eigen huis hebt en je gaat scheiden of verbreekt de relatie, dan heb je ook behoefte aan een integer hypotheekadvies, waar Van Bruggen Adviesgroep in kan voorzien. Als het gaat om verkeringen kun je bij Van Bruggen Adviesgroep niet alleen terecht voor verzekeringen met betrekking tot uw onroerend goed, maar ook voor bijvoorbeeld een autoverzekering en een reisverzekering.

Posted by admin in Financiën en Verzekeringen
Zoekt u goede opslagruimte in Amersfoort?

Zoekt u goede opslagruimte in Amersfoort?

Onlangs hebben wij besloten dat het tijd werd om de fundering onder ons huis te gaan vervangen. Ons huis is in de loop der jaren namelijk ontzettend gezakt en dat begon problematisch te worden omdat wij binnenkort in de fase komen dat de muren zouden gaan scheuren. Dit kan heel veel problemen met zich meebrengen en dus zijn wij gaan kijken of wij dit probleem konden aanpakken. Toen wij hoorden dat wij de fundering moesten gaan vervangen, was dat niet meteen iets waar wij op zaten te wachten. Wij hebben echter toch maar toegestemd omdat we eigenlijk geen keus hadden. Het gevolg was echter wel dat wij ons hele huis leeg moesten maken. Het was namelijk zo dat wij de vloeren uit ons huis moesten halen en dus moesten wij alles leeg maken. Wij hebben daarom gekeken of wij een opslagruimte in Amersfoort konden vinden. Wij wonen namelijk in deze stad en dat zorgt ervoor dat het voor ons het handigst is om een opslagruimte in Amersfoort te regelen. Wij hebben gekeken waar wij moesten zijn wanneer wij een goede opslagruimte in Amersfoort wilden huren en dat hebben wij gedaan via het internet. Wij wonen weliswaar al een tijdje in deze stad, maar wij hebben niet een heel compleet overzicht van waar je precies een opslagruimte in Amersfoort kunt huren. Genoeg reden dus om even fanatiek op het web te gaan zoeken naar mogelijkheden. Zo kwamen wij al heel snel terecht bij de mensen van easybox.nl. Deze mensen boden ons alles aan waar wij naar op zoek waren. Wij hebben dan ook diezelfde dag nog een opslagruimte in Amersfoort weten te regelen. Dat was heel erg prettig en wij zijn blij dat wij onze spullen dicht bij huis in de opslag konden doen. 

Hier vindt u een betaalbare opslagruimte in Amersfoort

Toen wij eenmaal met de mensen van easybox.nl in contact waren gekomen over de opslagruimte in Amersfoort, hadden wij al snel in de gaten dat wij hier met mensen te maken hadden die hart voor de zaak hadden. Wij kregen te horen dat wij onze spullen konden brengen wanneer wij dat wilden, en ook dat wij deze konden halen wanneer wij dat maar wilden. Wij hebben daarom gekeken wanneer wij naar deze opslagruimte in Amersfoort konden gaan en dat bleek al op heel korte termijn te kunnen. Wij hebben de grootste ruimte gehuurd zodat wij zeker wisten dat wij al onze spullen kwijt zouden kunnen. Wij zijn heel blij dat wij met deze mensen in zee zijn gegaan want wij zijn er nu zeker van dat onze spullen goed zijn opgeslagen. 

Onze spullen staan veilig

Wij zijn dik tevreden over de goede service van dit bedrijf en wij raden u aan om ook een keer naar easybox te komen kijken wanneer u een opslagruimte nodig heeft. U kunt hier:

 • Een ruimte huren voor korte danwel lange tijd 
 • Een ruimte huren voor heel weinig geld 
 • Zeker zijn dat uw goederen goed zijn opgeslagen 

Mocht u nog niet op de site hebben kunnen kijken, dan raad ik u aan om even naar easybox.nl te komen surfen. 

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Hoe kun je met hypnose afvallen?

Hoe kun je met hypnose afvallen?

Als je met behulp van hypnose wilt afvallen is het slim om je eerst even in te lezen op de website van een van de betere hypnosepraktijken, namelijk die van De Hypnose Praktijk (www.hypnose-praktijk.nl). Daar vind je heel veel informatie over wat hypnose en de therapie eromheen precies inhoudt, en hoe het kan dat je met behulp van hypnose kunt afvallen. Het klinkt namelijk voor veel mensen nogal zweverig, vandaar dat het verstandig is om eerst helder te krijgen wat hypnose nu eigenlijk is, en dat het helemaal niet eng is. Bij De Hypnose Praktijk kun je terecht voor hypnose om af te vallen. Dit werkt waarschijnlijk iets anders dan je had verwacht. Het is namelijk zo dat je hunkert naar eten doordat er zich bepaalde overtuigingen en aannames in je onderbewustzijn bevinden, en hoe je ook probeert en welk dieet je ook test, afvallen lukt niet zolang je deze overtuigingen hebt. Dit kunnen overtuigingen zijn die je hebt opgedaan als (klein) kind, zoals dingen die je ouders of leerkrachten tegen je zeggen, maar ook resultaten van ervaringen uit je latere leven. Als je bijvoorbeeld collega’s of een baas hebt gehad die jou constant vertelden dat je niks waard was dan ga je dat op den duur geloven. En als je gelooft dat je niks waard bent dan is afvallen ontzettend moeilijk! Met hypnose afvallen richt zich dan op deze overtuigingen, en ontkracht ze door je te laten inzien dat ze niet langer nodig zijn.

Gemakkelijk met hypnose afvallen

Bovenstaande emoties of overtuigingen hinderen je misschien al jaren, waardoor je wellicht al veel te lang niet goed voor jezelf zorgt. Het is nu tijd om ze aan te pakken en met behulp van hypnose het afvallen te bevorderen. Het is goed om te weten dat dit op een hele makkelijke manier kan. Doordat een groot gedeelte ervan onbewust gebeurt zal je merken dat je er in het dagelijks leven helemaal geen moeite mee hebt om ongezonde voeding te laten staan, je hebt het namelijk simpelweg niet meer nodig! Door de hypnosesessies ben je:

 • Je ervan bewust wanneer je geen honger hebt, en eet je dus minder.
 • Zelfverzekerder, en dus gun je jezelf betere voeding.
 • Emotioneel in balans, waardoor emotie-eten wordt voorkomen.

Door de combinatie van bovenstaande drie redenen kun je gemakkelijk met hypnose afvallen. Je onderbewustzijn zal ervan overtuigd zijn dat je het waard bent en alleen de beste en meest gezond voeding verdient. Waarom zou je jezelf nog langer verwaarlozen? Laat deze oude overtuigingen los!

Een afspraak maken bij De Hypnose Praktijk

Als je met behulp van hypnose wilt afvallen kun je terecht bij De Hypnose Praktijk. Deze is gevestigd in Breda en Roermond, en te bereiken via hun website. Met hypnose gewicht verliezen kan bij De Hypnose Praktijk in drie sessies, waarbij je al na de eerste sessie resultaat opmerkt! De sessies kosten slechts €125,- per stuk en dus kun je al met €375,- van je constante drang tot eten afkomen, wat de (onderbewust) reden hiervoor ook is. Jouw hypnose therapeut gaat samen met jou op zoek naar de oorzaak en heft deze op door jouw onderbewust nieuwe, meer correcte overtuigen te geven. Zo wordt afvallen wel heel gemakkelijk!

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Hoe zorg je voor een schone kamer produktie?

Hoe zorg je voor een schone kamer produktie?

climatech is een bedrijf dat zorgt voor een schone kamer produktie. Via de website kun je kijken hoe zij precies te werk gaan,  zij zijn te vinden via climatech.nl climatech bv is inmiddels al meer dan 25 jaar werkzaam op het gebied van cleanrooms. Zij ontwerpen en installeren cleanrooms die aan alle eisen voldoen. Het maakt niet uit of u werkzaam bent in de elektronica, of dat u levensmiddelen produceert. Dit bedrijf biedt een complete en schone omgeving voor elk productieproces en zorgt voor een schone kamer produktie.

Wat is de werkwijze van climatech bv?

Het is belangrijk om een goede werkwijze te hebben als je wilt dat je bedrijf succesvol is. Op welke gebieden is climatech bv dan precies werkzaam? Om te kunnen zorgen voor een schone kamer produktie zijn zij in ieder geval werkzaam op de volgende gebieden:
 • Advies en ontwerp
 • Bouw
 • Service, onderhoud en validatie.

Zij gaan als volgt te werk. Eerst kijken ze, bij het aannemen van een opdracht goed wat er nodig is om het cleanroom project vanaf het begin af aan goed te doen. Zij denken dus actief mee met de klant en nemen geen afwachtende houding aan. Het is voor hun klanten dan ook erg belangrijk om samen te werken met een partij die – zoals zij dit vermelden op hun website – Life Cycle Management centraal zet. Wat houdt dit in? Voor climatech betekent dit dat het aspect van betrouwbaarheid voorop staat. Ze ontwerpen dan ook vanuit een betrouwbaarheidsgedachte. In een project leveren ze een totaalpakket, want ze doen niet alleen aan advisering, ontwerpen en service verzorgen. Het bedrijf zorgt bij de schone kamer produktie ook voor het onderhoud en de validatie van de cleanrooms.

Het belang van een schone kamer produktie

Wat is het belang van een schone kamer produktie nou eigenlijk? Zoals climatech ook op hun site vermeldt: zij bouwen niet alleen, maar ze denken ook mee. Een actieve houding is hierbij belangrijk, en vraag je dan eens af wat het belang van een schone kamer produktie is. Bedrijven moeten tegenwoordig aan allerlei eisen voldoen, en het zelf bouwen van een cleanroom kan soms te riskant zijn. U kunt dingen over het hoofd zien en daarmee niet aan de gestelde eisen van veiligheid en hygiene voldoen. Omdat te voorkomen is het beter om een professioneel bedrijf in te huren die voor jou de schone kamer produktie kan waarmaken. Een voordeel is daarnaast ook dat zij het onderhoud verzorgen, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. U kunt u dus richten op andere, belangrijkere zaken die er werkelijk toe doen. Tot slot nog, het is belangrijk dat er schoon kan worden gewerkt. Je wilt geen vervuilde producten verkopen, die worden vervolgens massaal teruggeroepen en dit gaat enorm ten koste van je omzet. Het is in bijna alle gevallen beter om dan een professioneel bedrijf te laten zorgen voor jouw schone kamer produktie. Je kunt denken aan een Turnkey cleanroom, een stofarme werkruimte, een cleanroom. Wals u de eisen aan de cleanroom wilt lezen kunt u altijd nog even surfen naar de website. 

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Load more