Wij gingen op duikvakantie in Egypte

Wij gingen op duikvakantie in Egypte

Wij wilden vorig jaar graag een keer een ander soort vakantie gaan hebben. Wij gaan namelijk ieder jaar naar Texel en op een gegeven moment begon ons dat wat te vervelen. Vandaar dat wij op zoek gingen naar een bestemming die geheel anders was dan Texel. We kwamen uit bij Egypte. Dit land leek ons al heel lang interessant en wij wilden daarom graag een keer naar dit land afreizen. Wij hebben toen gekeken wat wij hier allemaal zouden willen doen. Wij kwamen toen op het idee om een duikvakantie in Egypte te gaan houden. Wij zijn namelijk beide actieve sportlieden en een duikvakantie in Egypte sprak ons daarom erg aan. De vraag was echter waar wij een duikvakantie in Egypte zouden willen gaan houden. Je kunt namelijk overal terecht in dit mooie land. Je kunt bijvoorbeeld terecht in Alexandrië waar je heel goed naar mooie scheepswrakken kunt duiken. Bovendien is deze stad ook echt een aanrader wanneer je op zoek bent naar sfeer. Alexandrië heeft heel veel moois te bieden en bovendien is het een zeer voordelige stad. Wanneer u naar een lokaal restaurant gaat kunt u voor minder dan dertig euro met zijn tweeën een heel goede maaltijd met verse vis nuttigen. Dat sprak ons allemaal erg aan en wij zijn daarom ook op zoek gegaan naar een site waar wij onze duikvakantie in Egypte konden boeken. Wij wilden namelijk graag zeker zijn dat wij alles goed geregeld zouden hebben want wij wilden optimaal van onze vakantie kunnen genieten. Wij hebben even op het web gezocht en toen kwamen wij terecht op de pagina Vakantieduiker.nl. Deze site was alles waar wij naar op zoek waren. Hier konden wij namelijk heel veel informatie vinden over onze aankomende duikvakantie in Egypte. Het heeft dan ook niet lang geduurd voordat wij hier een boeking hadden geplaatst.

Onze duikvakantie in Egypte was onvergetelijk

Wanneer je een duikvakantie in Egypte boekt via Vakantieduiker.nl, kun je er zeker van zijn dat je daar niet veel voor hoeft te betalen. Egypte is namelijk voor Nederlanders een zeer voordelig land sinds de devaluatie van de Egyptische pond. Dat betekent dat je op straat voor minder dan een euro heel goed voedsel kunt krijgen. Ook kunt je voor weinig geld een heel goede duikcursus volgen. Wij hebben al enige ervaring met duiken, dus tijdens onze duikvakantie in Egypte hebben wij nog wel een aantal lessen gehad, maar wij zijn ook zelfstandig gaan duiken. Wij hebben dat eerst in Alexandrië gedaan, en daarna zijn wij afgereisd naar de Rode Zee waar wij in Dahab heerlijk hebben kunnen duiken. Dit is een van de mooiste gebieden in Egypte waar je prachtig kunt duiken. Hier kun je ook voor een heel goede prijs lessen volgen. Mocht u geen zin hebben in een duikvakantie in Egypte, dan kunt u het ook bij snorkelen houden. Je hebt namelijk prachtige koralen in de Rode Zee en die kun je al heel goed ervaren wanneer je enkel een snorkelsetje hebt. Wilt u foto’s zien van wat u kunt verwachten? Kom dan even naar Vakantieduiker.

Wij komen volgend jaar nog een keer terug

Wanneer je eenmaal in Egypte een duikvakantie hebt gehad, kan het bijna niet anders dan dat je er verslaafd aan raakt. Wij komen volgend jaar dan ook zeker nog een keer terug. Kortom:

 • wij hebben een onvergetelijke vakantie gehad
 • wij hebben prachtige scheepswrakken en koralen gezien
 • wij hebben onze vakantie voor volgend jaar alweer geboekt

Kijk vandaag nog even op Vakantieduiker.nl wanneer u ook wel oren heeft naar een onvergetelijke vakantie.

Posted by admin in Vakantie en Recreatie
Holland souvenirs

Holland souvenirs

Heb jij een winkel in een toeristisch gebied? Dan moet je absoluut Holland souvenirs in jouw zaak gaan verkopen! Vakantiegangers of mensen die een dagje uit zijn, vinden het eigenlijk altijd leuk om een aandenken mee naar huis te nemen van de plaats, de streek of het land waar zij geweest zijn. Met dergelijke producten kun je dan ook echt scoren en je kunt er ook op rekenen dat dit goed verkocht zal worden. Holland souvenirs vinden altijd gretig aftrek bij bezoekers van jouw zaak, daar kun je echt zeker van zijn! Zelf doe je het immers ook vaak als je op vakantie bent, dan wil je toch iets mee naar huis nemen dat jou aan je vakantieplek doet denken. En ben je gewoon een dagje uit, ook dan neem je natuurlijk wel eens iets mee als je iets tegenkomt dat je grappig of leuk vindt. Gewoon, als aandenken aan de leuke dag die je gehad hebt. Jij bent niet de enige die dit doet, heel veel mensen doen dit, waar zij ook maar zijn. Je kunt dus echt omzet draaien als jij ervoor kiest om Holland souvenirs in jouw zaak te gaan verkopen.

Verschillende soorten Holland souvenirs

Als het gaat om Holland souvenirs, waar moet je dan aan denken? Het kan hier om diverse artikelen gaan, maar wat het eigenlijk altijd wel goed doet bij de klanten zijn:

 • vingerhoedjes
 • magneten
 • sieraden

Wat opvalt is dat het allemaal producten zijn die klein zijn en die niet al te breekbaar zijn en dat is natuurlijk niet zonder reden. Als je een dagje weg bent of op vakantie bent, dan heb je je tas vaak al vol genoeg, daar kan niet heel veel meer bij in. Het kopen van Holland souvenirs is dan leuk, maar je wilt ook weer niet dat het al te veel ruimte inneemt. Bovendien zit je er ook niet op te wachten dat het iets is dat je niet in mag voeren naar je eigen land of dat het iets is dat heel erg breekbaar is. Zo voorzichtig wordt er vaak immers niet met bagage omgesprongen, dus de kans bestaat dan dat het kapot gaat onderweg en dat zou natuurlijk zonde zijn. Je wilt dus iets meenemen wat niet te groot is, wat je altijd in mag voeren en wat niet zomaar kapot gaat. Dan zijn magneetjes, vingerhoedjes en sieraden een heel goed idee en het is dan ook niet voor niets dat dit populaire Holland souvenirs zijn!

Veel keus

Wil jij Holland souvenirs gaan verkopen in jouw winkel, dan kun je deze uitstekend inkopen bij Jan Steen. Zij maken de mooiste producten van onder meer keramiek en porselein en bedrukken dit zelf met toepasselijke afbeeldingen. Als je in hun webshop jansteen.nu kijkt, dan zie je dat je bij hen echt een ruime keus hebt in afbeeldingen. Zo kun je kiezen voor typisch Nederlandse plaatjes, zoals molens en tulpen, maar ook voor regionale of plaatselijke afbeeldingen. Zo kun je dus Holland souvenirs kopen bij hen die helemaal passen bij jouw geografische locatie en het is natuurlijk altijd een goed idee om dit aan te vullen met typisch Nederlandse zaken als molens en tulpen, want dat verkoopt altijd wel goed! In hun webshop kun je gemakkelijk een keus maken door gebruik te maken van het handige keuzemenu, waarin je kunt kiezen uit verschillende landen, steden, dorpen en regio’s. Je ziet dan meteen wat er allemaal voor die betreffende locatie beschikbaar is. Wil jij ook Holland souvenirs gaan verkopen, dan kun je deze dus heel goed inkopen bij Jan Steen, daar heb je echt een ruime keus!

Posted by admin in Vrije tijd en Hobby
Kaasboerderij Geingenoegen is mijn favoriete winkel

Kaasboerderij Geingenoegen is mijn favoriete winkel

Ik kom al tijden met heel veel plezier op de landwinkel van kaasboerderij Geingenoegen, tussen Driemond en Abcoude. Deze kaasboerderij heeft zulke geweldige producten. Ze werken hier met alleen maar natuurlijke producten en je proeft hier puur de natuur in alles wat je koopt.

 • Ze zijn authentiek
 • Werken ambachtelijk
 • Hebben goede producten
 • Verkopen originele cadeaus
 • En uitstekende service

We zijn bij deze kaasboerderij terecht gekomen toen we op zoek waren naar echte ambachtelijk gemaakte kaas uit de regio. We kwamen toen eigenlijk per toeval op kaasboerderij-geingenoegen.nl uit en deze kaasboerderij ligt eigenlijk helemaal niet zo ver bij ons vandaan. We vinden het erg leuk dat er een boerderij is die op deze manier producten maakt en omdat wij thuis een tijd besloten hebben om het ‘support your locals’ principe te hanteren, waarbij we proberen om zoveel mogelijk producten alleen maar te kopen van producenten en leveranciers uit onze eigen omgeving, viel deze kaasboerderij bij ons dus letterlijk met de neus in de boter. We kunnen hier voor al onze zuivelproducten terecht en het is nog waanzinnig lekker ook.

Een kaasboerderij die werkt met echte verse melk van eigen koeien

Samen met onze twee zoontjes zijn we naar de landwinkel van deze kaasboerderij gefietst. Heerlijk door de landerijen en omgeven door veel Hollandse koeien waarbij de jongens steeds probeerde te raden of dat de koeien waren waarvan de melk afkomstig was die Kaasboerderij Geingenoegen gebruikt voor de productie van hun zuivel. Van een lekkere fietstocht krijg je honger, dus toen we bij de landwinkel van de kaasboerderij waren aangekomen hadden we allemaal een stevige trek en zin in iets lekkers. Je kijkt eer meteen je ogen uit en we hebben er met veel smaak verschillende soorten kazen geprobeerd.

 • Fenegriek
 • Komijn
 • Truffel
 • Knoflook basilicum
 • Mosterd

Fantastische smakencombinaties waarvan ik niet eens wist dat mijn jongens die lekker zouden vinden. Ze vonden de één nog lekkerder dan de andere en we hebben dan ook diverse soorten kaas gekocht in de landwinkel. Ondertussen werd vol passie aan ons verteld hoe het hele proces in zijn werk ging en de jongens hingen aan de lippen van de dame die ons hielp. Het hele ambachtelijke proces van het melken van de koeien nadat er een kalfje is geboren en tot de manieren waarop melk, karnemelk, yoghurt, kwark, boter en kaas ontstaat, alles kwam voorbij en de jongen konden naar hartenlust hun vragen afvuren om nog meer te weten te komen. Het is een mooi gezicht hoe leerzaam een bezoek aan een kaasboerderij als deze kan zijn voor jongens van die leeftijd. Ik heb ondertussen heerlijk rondgeneusd om te ontdekken wat voor producten er zoal nog meer te koop zijn en mijn is toen ook verteld dat de boerderij en landwinkel zo duurzaam en groen mogelijk wil werken. We konden deze keer verpakkingsmateriaal krijgen, maar het wordt gestimuleerd om zelf bewaardoosjes en bekers mee te nemen van huis, zodat daarin de verse producten konden worden meegegeven.

Wij steunen zo’n geweldige authentieke boerderij

Dat Geingenoegen op deze manier werkt en zijn producten behandelt en aanbiedt aan zijn klanten is te proeven aan het product zelf. Kaas maakt hier echt naar kaas en de yoghurt en karnemelk die we gekocht hebben zijn ook veel lekkerder van smaak dan die uit pakken uit de supermarkt. We hebben er nu een wekelijks uitje van gemaakt om even naar de landwinkel te fietsen met een tas aan bakjes en bekers om daar onze zuivel te kopen. Het is grappig om te merken hoe we hier toch elke week weer enorm van genieten, ook bij ons aan tafel.

Posted by admin in Ondernemers en Particulieren
Hallenbouw, opslag en werkruimte in één

Hallenbouw, opslag en werkruimte in één

Heb je als bedrijf extra werk- of opslagruimte nodig? Denk dan eens aan hallenbouw. Wie gaat kijken op de website van Olde Hensken B.V. zal al snel zien dat je bij hallenbouw echt niet aan een eenvoudige loods hoeft te denken. Hallenbouw is een methode waardoor je relatief snel een nieuwe ruimte hebt waar mensen kunnen werken en waar je spullen kunt opslaan. Een gemiddelde loods is groot genoeg om een vrachtwagen naar binnen te laten rijden, en indien gewenst nog te laten keren ook. Wanneer je als bedrijf voor een groot project in een keer veel grote spullen moet opslaan op locatie, kan hallenbouw een heel goed idee zijn. Op die manier kan je je spullen dicht bij de locatie opslaan, is het eenvoudig om de spullen te verplaatsen van en naar locatie. Maar je kunt ook denken aan hallenbouw op een manier dat je het als werkpand en zelfs kantoor kunt gebruiken. Op die manier is het niet meer een tijdelijke loods, maar een vaste werklocatie voor zolang nodig is. Wil je meer informatie over Olde Henskens, kijk dan op hun website voor alles over hallenbouw en andere projecten; oldehenskenbv.nl.

Waar moet je bij hallenbouw allemaal aan denken?

Het is het allerbelangrijkste dat je contact hebt met de gemeente over vergunningen die nodig zijn om een grote loods te kunnen plaatsen zodat je zeker weet dat er geen problemen ontstaan na het beginnen met bouwen. Wanneer de vergunning eenmaal goedgekeurd is, kan er begonnen worden met de hallenbouw. Wie een loods laat bouwen door Olde Henskens, zal door middel van de korte lijntjes die er onderhouden worden. Op elk moment op de hoogte zijn van wat er gebeurt. Daardoor kan je eenvoudig wijzigingen doorvoeren wanneer gewenst. Mocht het niet meer mogelijk zijn om bepaalde wijzigingen door te voeren, dan zal er samen naar een zo goed mogelijke oplossing gezocht worden, zodat alles nog altijd naar wens gebouwd zal worden. Of het nu een loods is die voor particulier gebruik is of voor zakelijk gebruik, het doel is; de hal naar je wensen op te bouwen.

Een hal laten bouwen door Olde Henskens

Wie ervoor kies om een hal te laten bouwen door bedrijf Olde Henskens, zal bemerken dat de Twentse nuchterheid hier een grote rol zal spelen. Ze zullen eenvoudigweg alles zeggen zoals het is. Als er iets niet mogelijk is, zal dat gemeld worden. Maar er zullen dan wel andere oplossingen aangedragen worden. Een offerte wordt eenvoudig opgesteld met daarin realistische prijzen, zodat je weet waar je aan toe bent. Wat je nog meer kunt laten doen buiten hallenbouw;

 • Wand en dak beplating
 • Overheaddeuren
 • Staalconstructies

Wil je graag wat voorbeelden zien? Op de website van Olde Henskens vind je diverse projecten, lopende projecten maar ook projecten die volledig gerealiseerd zijn. Mocht je twijfels hebben over de grootte van je project: naast dat ze je uiteraard zullen voorzien van alle mogelijke adviezen en tips, hebben ze gewerkt aan bedrijfshallen met laaddocks die maar liefst 8000 vierkante meter beslaan.  Kortom, geen project is te klein of te groot. Als je een offerte wilt aanvragen kan dat eenvoudig via hun website, maar uiteraard ook per telefoon of per mail. Ze zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen zodat er gesproken kan worden over een offerte, nadat uiteraard alle vragen gesteld en beantwoord zijn. Ze bieden dertig jaar garantie na het afleveren van een loods of hal, dus je kunt je verzekeren dat ze werken met de allerbeste materialen, zodat je hal het eeuwige leven kan hebben.

Lees meer…

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
De zoektocht naar een Duitse advocaat in Nederland

De zoektocht naar een Duitse advocaat in Nederland

Tien jaar geleden was ik aan het reizen door Nieuw Zeeland. Daar, tussen de prachtige natuur kwam ik de vrouw van mijn leven tegen: reislustig, energiek, en ontzettend knap. Deze Duitse dame was ook op slag verliefd op mij. We maakten de reis samen af, en besloten daarna gelijk samen te gaan wonen, aangezien we graag in hetzelfde land wilden zijn. We besloten een huisje in Berlijn te zoeken. Niet veel later vroeg ik haar ten huwelijk, en een jaar later was onze dochter geboren. De verliefdheid ging stukje bij beetje verloren, en wij beiden deden steeds minder moeite voor elkaar. Tussen onze drukke banen, het gezinsleven, en sociale contacten door, bleef er maar weinig tijd over om echt met elkaar te zijn. De spark die bij ons eerder zo sterk was, was aan het doven. Dit is natuurlijk niet uitzonderlijk, maar ons probleem was dat wij niet goed communiceerden over deze problemen. We trokken juist steeds meer weg van elkaar. Ik vluchtte naar de voetbalclub, zij vluchtte in de armen van een andere man. Toen ik haar betrapte in ons bed, was het voor mij gelijk klaar. Ik voel geen haatgevoelens naar haar toe, we zijn immers beiden schuldig geweest aan het dood laten bloeden van onze relatie. Toch deed het erg veel pijn en wist ik dat we allebei verder moesten, apart van elkaar. Een scheiding was een logish vervolg. Aangezien onze dochter, Anna, nog thuis woont, willen we dat alles zo goed mogelijk geregeld wordt. Momenteel ben ik weer terug in Nederland, terwijl mijn ex-vrouw en dochter nog in Duitsland zitten. Vandaar dat mijn zoektocht was gestart naar een Duitse Advocaat in Nederland. 

Waar vind je een Duitse advocaat in Nederland?

Mijn dochter is half-Duits, half-Nederlands, wat de zaak ook nog eens extra bemoeilijkt. Ik wist niet zeker of ik terug naar Duitsland wilde, maar wist ook niet wat mijn rechten zouden zijn met betrekking tot de bezoekregeling met mijn dochter. Aangezien de rechtzaak in Duitsland zal afspelen, ging ik op zoek naar een Duitse advocaat in Nederland. Eerst vroeg ik via via aan vrienden of zij nog een Duitse advocaat in Nederland kenden, maar dit was niet het geval. Vandaar dat ik op het internet ging rondkijken en zo kwam ik terecht op de website rechtsanwalt-nederland.nl. Via deze website vond ik mijn Duitse advocaat in Nederland. Het is een uitstekende advocaat, hij is namelijk:

 1. Doortastend
 2. Slim 
 3. Punctueel

Wat een extra voordeel is, is dat hij ook vloeiend Nederlands spreekt. Op deze manier is er nooit miscommunicatie tussen ons. Dat ik voor een Duitser kies in plaats van een Nederlander, komt ook voor een groot deel omdat onze onderhandelingspositie op deze manier beter is. Wanneer het om belangrijke zaken gaat, wil je natuurlijk niet dat je een zwakkere positie hebt omdat jouw advocaat zich bijvoorbeeld niet goed uitdrukt in het Duits. Hierom mijn keuze voor een Duitse advocaat in Nederland.

Rechtsanwalt Nederland

Dus, als u ook op zoek bent naar een Duitse advocaat in Nederland, neem dan zeker een kijkje op de website. Ook al zijn advocaten natuurlijk altijd duur, vind ik de prijs nog redelijk meevallen- zeker gezien de kwaliteit die geleverd wordt. Ook vind ik het belangrijk dat een advocaat ook echt empathie heeft, en ook echt het beste met je voorheeft; dat gevoel heb ik met mijn Duitse advocaat in Nederland zeker. Voor mensen die twijfelen, kijk eens rond op de website van deze “Rechtsanwalt” -Duitse advocaat in Nederland. De onderhandelingen met mijn ex-vrouw zijn nu aan de gang, en dat gaat voorspoedig. Dit door de fantastische hulp van mijn advocaat. 

Lees meer…

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Waarom ik inbouwspots kocht via Sandervunderink.nl

Waarom ik inbouwspots kocht via Sandervunderink.nl

Toen ik vorige maand mijn huis ben gaan opknappen, leek mij dit een goed moment om inbouwspots in mijn plafond aan te brengen. Ik had dit namelijk al heel lang op mijn planning staan, maar ik kon nooit de tijd vinden om ook echt even aan de slag te gaan met het aanbrengen van de inbouwspots. U moet weten dat ik hier een heel geschikt plafond voor heb. Ik heb namelijk een verlaagd plafond gemaakt omdat ik graag wat wilde besparen op mijn energiekosten. Vandaar dat ik het plafond heb laten verlagen zodat de warmte niet helemaal naar boven gaat. Dat maakt het dus ook heel gemakkelijk om inbouwspots aan te brengen omdat ik niet in mijn daadwerkelijke plafond hoef te boren. Ik hoefde daarom alleen maar even op zoek te gaan naar een adresje waar ik goede inbouwspots kon vinden. Dat bleek eenvoudiger gezegd dan gedaan. Ik ben namelijk naar diverse bouwmarkten gegaan om te kijken of ik hier mooie inbouwspots kon vinden, maar dit bleek niet het geval te zijn. Doorgaans zijn de inbouwspots in de bouwmarkten niet van goede kwaliteit en ik ga altijd voor het beste en dus wilde ik graag verder zoeken. Ik heb mijn zoektocht daarom op een gegeven moment voortgezet op het internet. Hier heb ik alles kunnen vinden wat ik vond en wel via de site van Sandervunderink.nl. Deze site heeft alles wat je als klusser maar kunt verzinnen en ik zou daarom iedereen ook van harte willen aanbevelen om een keer naar de site van deze aanbieder te gaan. U zult merken dat u hier heel veel interessante producten kunt vinden voor een heel lage prijs. Ik heb hier uiteindelijk dan ook de inbouwspots gekocht waar ik al een tijdje naar op zoek was en ik kan u zeggen dat ik niet had verwacht dat ik zulke goede inbouwspots kon vinden voor zo’n lage prijs.

Ik ben zeer tevreden over mijn inbouwspots

Toen ik eenmaal op de site van Sandervunderink.nl was aangekomen, had ik al heel snel in de gaten dat ik hier producten van zeer hoge kwaliteit zou kunnen kopen. Het is namelijk zo dat de mensen van deze site er alles aan doen om hun bezoekers van de juiste producten te voorzien. Ik ben daarom ook blij dat ik deze site heb weten te vinden. Ik zag hier al heel snel de inbouwspots die ik graag wilde bestellen en ik heb ze daarom ook al heel snel besteld. Omdat ik niet helemaal zeker wist hoe ik deze inbouwspots moest installeren, heb ik eerst nog even contact gezocht met de mensen van deze site omdat ik hen graag nog wat technische details wilde vragen. Ik vond het indrukwekkend hoeveel kennis de mensen hadden die ik aan de lijn heb gehad. Zij wisten namelijk niet alleen van de hoed, maar ook van de rand en dat is een kwaliteit die je tegenwoordig niet vaak meer ziet. Ik zou daarom ook iedereen aanraden om een keer naar deze site te komen kijken wanneer u graag goede elektrische producten wilt kopen.

Ik had mijn bestelling al heel snel in huis

Een van de andere reden om een bestelling te plaatsen op de site van Sandervunderink is dat u hier uw producten heel snel geleverd kunt krijgen. Kortom:

 • kijk op Sandervunderink.nl wanneer u naar goede elektrische onderdelen zoekt
 • neem even contact op met de mensen van deze site wanneer u meer informatie wilt over de aangeboden producten
 • ik kan u vertellen dat men hier de producten zeer snel levert

Ik hoop dat u ik u van interessante informatie heb weten te voorzien.

Posted by admin in Ondernemers en Particulieren
Hoe ik mijn droomvrouw heb ontmoet via een matchmaking bureau voor Oekraïense bruiden

Hoe ik mijn droomvrouw heb ontmoet via een matchmaking bureau voor Oekraïense bruiden

Hoe ik mijn droomvrouw heb ontmoet via een matchmaking bureau voor Oekraïense bruidenTot mijn veertigste was ik getrouwd met een Nederlandse vrouw. Het was een gelukkig huwelijk, totdat mijn vrouw een relatie met een andere man kreeg. Direct na onze scheiding had ik geen behoefte aan een nieuwe relatie. Ik moest mijn verdriet verwerken en zelfvertrouwen terugwinnen. Na een tijdje groeide mijn behoefte aan een partner en een relatie weer. Het viel mij echter ontzettend tegen om een leuke passende Nederlandse vrouw te vinden. Ik woon in een klein dorp en de meeste single vrouwen wonen in de stad. Daarnaast stellen de Nederlandse vrouwen steeds hogere eisen aan een man. Via een vriend hoorde ik over een relatiebureau voor Oekraïense bruiden. In de eerste instantie reageerde ik minder enthousiast. Ik had namelijk een slecht beeld van mensen uit het Oostblok, laat staan van Oekraïense bruiden. Ik dacht dat ze alleen maar uit zouden zijn op mijn geld. Toch besloot ik me via de website lovebridge.eu eens in te lezen in de mogelijkheden. Daar werd mijn beeld van Oekraïense bruiden meteen bijgesteld. De reden voor Oekraïense bruiden om voor een Nederlandse man te kiezen is namelijk niet allen geld. Er werden ook andere goede redenen genoemd, namelijk:

 • Er zijn minder mannen dan vrouwen in Oekraïne;
 • De Oekraïense mannen hebben vaak een alcoholprobleem;
 • De Oekraïense bruiden zijn op zoek naar een traditioneel gezin;
 • De Oekraïense mannen kunnen de vrouwen geen stabiel leven bieden.

Dat was voor mij echt een eyeopener en ik besloot een kijkje te nemen bij de profielen op de website. De vrouwen waren prachtig. Eigenlijk zag ik helemaal geen reden meer om me niet in te schrijven voor een matchmaking bureau voor Oekraïense bruiden. Daar heb ik helemaal geen spijt van want door Love Bridge heb ik mijn droomvrouw gevonden.

Hoe mijn zoektocht naar Oekraïense bruiden verliep

Nadat ik contact op had genomen met Love Bridge, moest ik eerst vertellen over mijn leven, mijn eigenschappen en wat ik zocht in een vrouw. Daarna werd ik voorgesteld aan een paar potentiële Oekraïense bruiden die wel bij mijn profiel zouden passen. Als er een match was, werd via Love Bridge een eerste date ingepland. Ik moest daarvoor natuurlijk wel naar Vinnitsia in Oekraïne. Ik houd heel erg van reizen dus dat was voor mij geen enkel probleem. De eerste date die ik had, viel een beetje tegen. Het was een leuke vrouw, maar we bleken toch geen klik te hebben. Bij de tweede date met mijn huidige vrouw was ik opslag verliefd. Dat bleek wederzijds te zijn. Ik wist meteen dat dit de vrouw was van mijn dromen. Mijn vrouw heeft een financiële opleiding en ik werk als accountant. We hadden dus meteen iets om over te praten. Maar ook op andere gebieden bleken we veel overeenkomsten met elkaar te hebben. We besloten elkaar dus opnieuw te ontmoeten in Nederland. Dat was natuurlijk heel spannend, want hopelijk lag het niet alleen aan de eerste date dat we zo’n goede klik hadden. Maar gelukkig was de tweede date nog leuker en besloten we met elkaar een relatie aan te gaan. Nu ben ik ontzettend gelukkig getrouwd met een bloedmooie en intelligente vrouw uit Oekraïne.

Mijn ervaring

Ik kan alle single mannen die moeite hebben om een Nederlandse vrouw te vinden aanraden om een kijkje te nemen bij Love Bridge. Love Bridge focust zich op Oekraïense bruiden die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Het zijn hele zachtaardige en vriendelijke vrouwen die de ambitie hebben om in Nederland samen een fijn leven op te bouwen.

Posted by admin in Relatie en Dating
Een virtual administrative assistant maakte werken weer mogelijk

Een virtual administrative assistant maakte werken weer mogelijk

Een aantal jaren geleden ben ik een eigen onderneming begonnen. Nu denkt u vast dat ik een van de vele mensen was die vanuit de zolderkamer aan het werk gegaan ben met een oude computer en een bureautje van een paar knaken. Dat is correct.

 • Ik had een idee,
 • een visie,
 • en een doel,

en besloot om me er vol voor in te zetten. Niet zoals de andere mensen die een paar uur per dag aan het werk gingen, maar als een ondernemer die hele dagen doorwerkte, ook in het weekend, om zo een enorme klantenkring op te bouwen. Ik hield de prijzen laag, zorgde ervoor dat alles optimaal geleverd werd en dat alle mensen op me konden rekenen. Nog geen half jaar later was ik klaar voor de volgende stap in de onderneming. Zoals gepland nam ik een virtual administrative assistant aan, die de administratieve taken overnam, de facturen verstuurde en zorgde dat alle aanvragen beantwoord werden. Ik verdubbelde de prijzen die gehanteerd werden, maar bleef wel hele dagen werken en nog vaak in de weekenden. Mijn virtual administrative assistant werkte alleen wanneer dit nodig was – het was niet de bedoeling dat zij heel de dag aan het werk was voor mijn bedrijf. Dankzij de slimme aanpak van de virtual administrative assistant was dit overigens ook niet nodig.

Niet zomaar een virtual administrative assistant

Ik zie met regelmaat bedrijven die via een platform op zoek zijn naar een virtual administrative assistant. Ik vind dat geen verstandige aanpak. U wilt geen Indiër die de telefoon voor u beantwoordt, zich ik dan. U wilt ook geen freelancer die na een maand besluit dat het allemaal wel leuk geweest is en dat hij of zij een baan gaat zoeken. Daarom heb ik de virtual administrative assistant bij Van Bergeijk (vanbergeijkofficesupport.nl) zitten, zodat ik weet dat ik erop kan rekenen en dat alles gewoon goed geregeld is. Een belangrijke factor vind ik, want uiteindelijk is dit wel de ruggengraat van het bedrijf. Een ruggengraat die het voor mij mogelijk maakt om aan het werk te gaan met de dingen die me wel geld opleveren. Door een virtual administrative assistant in te zetten, heb ik overigens mijn klantenkring ook flink uit kunnen bouwen. Het sneller beantwoorden van mails en telefoontjes heeft ervoor gezorgd dat klanten de frequentie van het werk verhoogd hebben. Inmiddels zit ik overigens niet meer op een zolderkamer, mocht u dat denken. Ik zit inmiddels in de vierde fase van mijn onderneming en huur een verdieping op een kantorencomplex.

En na de vierde fase?

Met dank aan mijn professionele virtual administrative assistant heb ik de vierde fase van mijn bedrijf eerder bereikt dan ik gedacht had. Na de vierde fase komt er niets. Het is de bedoeling om mijn investeringen terug te verdienen en daarna mijn bedrijf te verkopen zodat ik kan genieten van mijn oude dag – of eventueel een ander bedrijf op ga starten want ik heb nog een paar leuke ideeën die ik uit kan werken. Mocht ik ervoor kiezen om weer een bedrijf te starten, dan kies ik op een vroeger moment voor een virtual administrative assistant. Ik heb namelijk gemerkt dat dit nauwelijks iets kost wanneer er niets gedaan hoeft te worden en daarmee is het per definitie een goede stap om te zetten op een vroeg moment aangezien het sterk bijdraagt aan de basis van de onderneming. Zeker een aanrader voor startups, maar ook voor grotere bedrijven die merken dat alles niet zo loopt als het idee zou moeten zijn.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Een goedkope trouwring kopen zonder jullie budget te overschrijden

Een goedkope trouwring kopen zonder jullie budget te overschrijden

Het eerste wat je moet doen voordat je een juwelier binnenstapt, is een budget opstellen. Het helpt de juwelier om je opties te tonen wanneer jullie een goedkope trouwring kopen. Hij of zij zal je ringen tonen die zich in je prijsklasse bevinden. Er is niets romantisch aan schulden maken. Een goedkope trouwring kopen, wil niet altijd zeggen dat je je geen duurdere ringen kunt veroorloven. Uiteindelijk is het niet de hoeveelheid geld die je uitgeeft aan een trouwring, maar eerder de gedachte die samengaat met het kopen van trouwringen. Bovendien willen jullie het geld dat jullie uitsparen door een goedkope trouwring te kopen, gebruiken voor een onvergetelijke huwelijksreis. Je trouwring is iets dat je de rest van je leven wilt dragen, dus het moet perfect zijn! Of je nu een traditionele ring of iets unieks wilt, volg onze beste tips en leer hoe je de perfecte stijl voor jullie beiden kunt kiezen.

Een goedkope trouwring kopen met de edele metalen van jullie keuze

Het kiezen van het metaal voor je trouwring is een goede manier om je zoektocht naar de perfecte ring te beginnen. Er zijn talloze metalen beschikbaar, ook als jullie een goedkope trouwring kopen. Uit welke metalen je kunt kiezen lees je hieronder. Aarzel niet om jouw trouwringenspecialist juwelier De Tijd te contacteren voor hulp in het maken van jouw keuze.

 • Geelgoud – Geelgoud is een goede keuze voor traditionele huwelijken en een bruidegom in spé. Over het algemeen is 22 karaat goud te zacht om elke dag te dragen, dus overweeg een goedkope trouwring kopen van 18ct, 14ct of 9ct. Deze ringen worden gecombineerd met sterkere metalen en zijn beter afgestemd op de eisen van het dagelijks leven.
 • Witgoud – Een trouwring van witgoud is de perfecte ring voor een verlovingsring. Witgouden trouwringen zijn vaak bedekt met rhodium om hun uiterlijk te verbeteren. Hoewel je mag verwachten dat de laag in de loop van de tijd zal afnemen, kan het gemakkelijk opnieuw worden aangebracht en ziet je trouwring er weer als nieuw uit.
 • Platina – Dit soort trouwringen wordt steeds populairder bij moderne koppels. Dit witgekleurde metaal is extreem sterk en is goed bestand tegen dagelijkse slijtage. Het is zeldzamer dan goud en veel duurder, maar een platina-trouwring blijft voor altijd ongemarkeerd. Als een platina-trouwring je budget overstijgt, overweeg dan om in plaats daarvan een goedkope trouwring te kopen zoals een palladium-trouwring te kopen. Palladium is een populair alternatief voor platina geworden vanwege zijn vergelijkbare kleur en toch een budgetvriendelijker prijskaartje.
 • Titanium – Titanium is een van de modernere metalen dat gebruikt wordt voor sieraden. Het is opvallend verschillend van kleur in vergelijking met platina en palladium. Bovendien is het krasbestendig en voelt licht aan op de vinger.
 • Zirkonium, zwart zirkonium en wolfraamcarbide zijn andere hedendaagse metalen met vergelijkbare eigenschappen en uiterlijk.

De vorm van je trouwring

Nadat je het metaal hebt gekozen, moet je overwegen of een goedkope trouwring kopen ook je verlovingsring zal aanvullen. Beide ringen worden normaal voor de rest van je leven zij aan zij gedragen, dus het is belangrijk dat een goedkope trouwring kopen samengaat met je verlovingsring. Misschien heb je het profiel van de ring nog nooit overwogen, maar begin je subtiele verschillen te zien als je de stijlen naast elkaar vergelijkt. Als dit het geval is, kunt u kiezen voor een gevormde trouwring, vaak een gebogen of passende trouwring genoemd. Ook bij een goedkope trouwring kopen zijn deze ringen verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder een fijne curve, een uitgesproken Z-vorm of een grillige vorm. Wanneer jullie een goedkope trouwring kopen, bekijk dan een veelzijdig aanbod via deze link juwelierdetijd.nl. 

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Ik ben een cursus beleggen in cryptocurrency  gaan volgen

Ik ben een cursus beleggen in cryptocurrency  gaan volgen

Een tijdje geleden waren de cryptocurrency weer volop in het nieuws en dat met tegengestelde berichten. Ik heb echter het idee dat er in de komende tijd nog veel staat te gebeuren met de waarde van deze digitale munten en dus heb ik besloten een cursus beleggen in cryptocurrency te gaan volgen via LeerZelfBeleggen. Ik heb in een opwelling destijds een aantal bitcoins aangeschaft en wil met mijn cursus beleggen in cryptocurrency hier meer uit zien te halen. Mijn gevoel zegt sterk namelijk dat alle ophef die er destijds was de klop wordt ingedrukt en dat we binnenkort echt sterk winst kunnen behalen uit de verschillende cryptocurrencies. Met de cursus beleggen in cryptocurrency die ik op leerzelfbeleggen.com heb aangevraagd bereid ik me hier goed op voor.

Zelf beleggen dankzij mijn cursus beleggen in cryptocurrency 

Mijn cursus beleggen in cryptocurrency leert mij hoe ik zelf het beste kan omgaan met het hebben en beheren van cryptocurrency. Ik heb destijds een aantal punten aangeschaft en weer laten omzetten in andere cryptomunten. Nu heb ik:

 • Bitcoins
 • Ethereum
 • Ripple

En nog een paar kleintjes waar ik achteraf niet heel veel mee doe. De cursus beleggen in cryptocurrency moet mij gaan leren op welke momenten ik geld kan verdienen met mijn cryptomunten. Hoe ik analyses kan maken en mijn eigen risico’s kan managen, zodat ik nooit in één keer alles kwijt zal raken en bij positief rendement leer herkennen wanneer het moment is aangekomen om dit rendement te verzilveren. Het hebben van cryptomunten is natuurlijk één ding en veel mensen hebben er inmiddels ook al aardig wat, maar als je er uiteindelijk niets mee doet, dan gebeurt er ook weinig mee. Ik zie het hebben van deze cryptocurrency dan ook als een echte vorm van beleggen en niet als gokken, zoals veel mensen het inmiddels wel zijn gaan zien. Daarnaast denk ik dat ik met mijn cursus beleggen in cryptocurrency ook een lange adem zal hebben om het beleggen met mijn cryptomunten vol te kunnen houden en er op lange termijn veel rendement uit te halen. Juist omdat de koersen nu nog behoorlijk schommelen en de tijd er nog niet rijp voor is om veel te gaan handelen, is het beter om nu alvast de cursus te gaan volgen, zodat ik goed beslagen ten ijs kom wanneer het wel relevant wordt om te gaan inkopen en verkopen.

Een inhoudelijke cursus

De cursus beleggen in cryptocurrency is inhoudelijk erg goed opgezet. Niet alleen kun je oefenen met een demo waarbij je kunt handelen zonder risico en in de praktijk kunt ervaren hoe je het beste met de cryptocurrency om kunt gaan. Je leert hier het belangrijkste element, namelijk het geld verdienen met de cryptocurrency. Maar cryptomunten zijn aan veel dingen onderhevig. Het is dan ook erg goed dat er veel ruimte binnen de cursus beleggen in cryptocurrency is om analyses te maken. Om te leren inzien hoe je de koersen moet interpreteren. Om zowel fundamenteel als technisch op de juiste manier te handelen en ervoor te zorgen dat je verlies minimaliseert en rendement laat floreren. De risicospreiding is een ander onderdeel van de cursus beleggen in cryptocurrency en deze is zeker net zo belangrijk als al het voorgaande en zo is in slechts zes hoofdstukken de belangrijkste basis geleerd, waarmee de cursus beleggen in cryptocurrency ervoor zorgt dat ik nu lekker aan de slag kan met het beleggen met deze cryptomunten en wanneer de tijd daarvoor rijp is ik mijn rendement kan verzilveren en vergroten met de juiste kennis en strategieën die nodig zijn bij de handel in cryptocurrencies.

Posted by admin in Cursus en Opleidingen
Waarom ik ben overgestapt op de fietskleding van Assos

Waarom ik ben overgestapt op de fietskleding van Assos

Waarom ik ben overgestapt op de fietskleding van AssosAl vele jaren ben ik een fervent fietser. Ik vind het heerlijk om lekker door Nederland te fietsen en om te genieten van al het moois dat ons land te bieden heeft. In de loop der jaren ben ik steeds langere afstanden gaan fietsen en dat betekende ook dat ik steeds betere uitrusting nodig had. Ik ben daarom een paar jaar geleden eens gaan kijken waar ik deze uitrusting zou kunnen vinden. U moet namelijk weten dat ik vroeger na een lange rit altijd last had van mijn bips. De broeken die ik droeg waren namelijk nooit echt van hoge kwaliteit en dat zorgde ervoor dat de zomen gingen schuren en dat ik aan het eind van de dag altijd last had van schuurplekken. Vandaar dat ik eens bij mijn clubgenoten ben gaan vragen wat zij mij zouden aanraden wanneer het gaat over goede fietskleding. Zij vertelden mij in koor dat ik moest overstappen op de producten van Assos. Het is namelijk zo dat Assos een van de beste merken fietskleding is en vandaar dat alle professionele fietsers in Assos rondfietsen. Daar wilde ik graag meer van weten want ik had er heel wat voor over om over goede fietskleding te kunnen beschikken. Het is namelijk heel vervelend om nog dagen pijn te hebben nadat je een mooie tocht hebt gemaakt. Ik ben daarom gaan kijken of ik ergens op het internet of bij een winkel bij mij in de buurt, kleding van Assos kon kopen. Dat bleek het geval te zijn. Ik kon namelijk via de site Bikandtravel.nl heel goede producten van Assos bestellen. Het allermooiste was echter dat deze site hoort bij een winkel die in Losser gevestigd is en dat is bij mij in de buurt. Dat was heel prettig om te merken dus ik heb meteen de fiets uit de schuur gepakt en ben naar deze winkel toegereden.

Ik wil nooit meer andere fietskleding dan de kleding van Assos

Toen ik in de winkel in Losser aankwam, kwam er meteen een vriendelijke medewerker naar mij toe om te vragen of hij mij misschien kon helpen. Toen ik aangaf dat ik erg geïnteresseerd was in de fietskleding van Assos, heeft hij mij laten zien waar ik deze kleding kon vinden. Ik zag meteen dat de kleding van Assos van hoge kwaliteit was en ik wilde er daarom graag meer van weten. Het bleek dat de kleding zo gemaakt is, dat je als drager van de Assos kleding, geen last hebt van de zomen in de kleding. Dat was precies waar ik naar op zoek was en ik wilde deze kleding dan ook graag een keer proberen. Dat was geen enkel probleem voor de mensen daar. Ik begaf mij dus even naar het pashokje en toen ik de kleding aantrok, voelde ik meteen dat het als gegoten zat. Precies op de plaatsen waar ik altijd schuurplekken had, zat nu helemaal niks dat wrijving kon veroorzaken. Dit was dus de kleding die ik nodig had. Ik heb dan ook meteen een setje gekocht.

Ik raad dit merk aan iedereen aan

Ik fiets nu al geruime tijd rond in de kleding van dit merk en dat bevalt mij heel erg goed. De kleding zit altijd heerlijk en ik heb nooit meer last van schuurplekken. Dit is alles wat ik nodig had. Kortom:

 • ik ben helemaal fan van dit merk
 • ik heb nooit meer last van schuurplekken door deze kleding
 • ik heb deze kleding voor een heel goede prijs weten te kopen

Kijk voor meer informatie even op Bikeandtravel.nl.

Posted by admin in Fietsen en Accessoires
Met regelmaat een flextent huren

Met regelmaat een flextent huren

Als landelijk gelegen hotel-restaurant op de Veluwe zijn we een gewilde locatie voor bruiloften, feesten en partijen. Het komt dan ook regelmatig voor dat wij een flextent huren via We Love Tents.

 • We hebben met hen de beste ervaring
 • Ze hebben verschillende soorten en formaten tenten
 • Ze leveren alles wat nodig is, dus ook de toebehoren

Via welovestretchtents.com zijn wij bij de dienstverlening van We Love Tents gekomen en hebben we voor het eest een tent gehuurd voor een kleinschalige bruiloft die bij ons aan de rand van de tuin werd georganiseerd. De flextent huren was zeer eenvoudig en gemakkelijk en we hebben er destijds voor gekozen om een flextent te huren met alles erop en eraan. Het was in september en dan weet je niet of het warm of koud wordt en wat het weer voorafgaand aan een bruiloft doet. We hebben het zekere voor het onzekere genomen en ervoor gekozen om een flextent te huren, voorzien van verwarming en verlichting en een mooie ondervloer, zodat mensen goed konden zitten en we stoelen en tafels neer konden zetten voor het diner. Toen de gasten voor het dessert naar een andere plek in de tuin werden geleid hebben we de vloer vrij kunnen maken, zodat een dansvloer ontstond waar de gasten naar hartenlust konden feesten. Uiteindelijk was dit zo’n succesvolle avond, dat we besloten hebben vooraan altijd onze flextent te huren via We love Tents.

Een flextent huren voor verschillende gelegenheden

In de zomer krijgen we meer en meer de vraag of we een event buiten kunnen organiseren en of we daarvoor een flextent kunnen huren, zodat mensen ook overdekt kunnen zitten. We hebben al meerdere keren gehad dat er een lezing gegeven werd of een workshop werd gehouden en ook voor zakelijke bijeenkomsten en seminars konden we flextenten huren via We Love Tents. We hebben ooit wel overwogen om zelf tenten aan te schaffen, maar dit heeft veel nadelen. Niet alleen zijn de tenten prijzig in aanschaf, zeker wanneer je diverse tenten moet hebben in verschillende maten, maar je moet die tenten ook nog ergens opslaan. Dat is behoorlijk wat materiaal waarvoor we momenteel de ruimte niet hebben om het op te slaan, zeker als je bedenkt dat een tent ook een ondervloer, verlichting en verwarming nodig heeft. Daarnaast biedt een flextent huren ons ook nog eens gemak. We kunnen gebruik maken van de kennis en expertise bij het op- en afbouwen van de tenten. Wij hebben daarvoor de mankrachten niet en als we ons personeel een paar uur moeten inzetten om een tent op te zetten voor een event, dan zijn we net zoveel geld kwijt als wanneer we een flextent huren. Daarnaast zijn we als onderneming erg transparant en we maken er geen geheim van waar we de tenten vandaan halen en dat we hier geen marge op zetten. We nemen het huren van de tenten altijd mee in onze offertes en hiermee ontzorgen we onze gasten tevens en hoeven we ook niet toe te staan dat ze zelf ergens hun tenten willen gaan huren om goedkoper uit te zijn. We houden zo grip op de hele situatie.

Veiligheid staat voorop

Een zeer belangrijk aspect voor ons bij het huren van tenten van We Love Tents is het feit dat alle tenten veilig zijn in gebruik. Ze zijn gemaakt van brandwerend materiaal en dit is voor ons een vereiste. Zelfs bij het plaatsen van verwarming zijn we verzekerd van deze strikte veiligheidsfactor en hiermee kunnen we onze gasten volledig een onbezorgd event bieden met de perfecte beschutting van een tent.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Hoe kies je een dating site die bij je past?

Hoe kies je een dating site die bij je past?

De wereld van online daten groeit dagelijks verder. Er komen meer mogelijkheden bij, er worden meer profielen aangemaakt en het aantal neppe profielen neemt steeds verder af. Dat past bij de ontwikkelingen die we zien op andere vlakken. We zijn overdag druk met onze loopbaan, onze studie en andere verplichtingen. We nemen vrij weinig tijd voor onszelf omdat we lange lijsten hebben met de dingen die eerst gedaan moeten worden. Daten is er dan niet meer bij, tenzij je kiest voor een goede dating site waar je tussendoor gebruik van kunt maken. Letterlijk tussendoor, want de meeste mensen gebruiken de dating site even snel in de pauze of gaan er ’s avonds mee aan de slag terwijl zij een film of een serie volgen. Dat geeft niet, want het werkt duidelijk. Maar hoe zorg je er dan voor dat je succes hebt op de dating site die je kiest? Eigenlijk is het redelijk simpel: door aandacht te besteden aan de website die je kiest, bepaal je in hoge mate het succes van het online daten.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een dating site?

Er zijn ontzettend veel verschillende aanbieders en dat maakt het vinden van een dating site lastig. Wil je direct bekijken welke dating site bij je past, kijk dan eens op welkeonlinedatingsite.nl. Op die manier kom je namelijk sneller bij de eisen die je zelf kunt stellen. Zo kun je kijken naar de kosten van een aanbieder, maar je kunt ook kiezen voor een dating site met een gratis proefperiode zodat je eerst even rustig rond kunt kijken en de mogelijkheden kunt verkennen voordat je je ergens aan verbindt. Het is in ieder geval altijd verstandig om te kijken naar de doelgroep. Welke mensen spreekt de website aan en zijn dit mensen waar jij naar op zoek bent? En hoeveel actieve profielen zijn er eigenlijk op een dating site? Het is vooral verstandig om te kijken naar een dating site waar je ook gebruik van kunt maken via mobiele apparaten. We hebben tegenwoordig immers lang niet elke avond zin om nog achter de computer te gaan zitten. En stel je voor dat je een leuke match gevonden hebt, dan wil je toch ook tijdens de pauze op je werk een berichtje kunnen beantwoorden?

Vergroot je succes zelf

Er zijn tal van websites waar hulp aangeboden wordt bij het online daten. Toch is het lang niet zo moeilijk wanneer je een aantal factoren in de gaten houdt:

 • Blijf altijd eerlijk, dan hoef je geen leugens te onthouden;
 • Wees dynamisch, maar ga niet te snel;
 • Neem de tijd om te lezen wat iemand zegt of antwoordt;
 • Praat niet constant over jezelf;
 • Kies foto’s op je profiel die iets over jou vertellen;
 • Toon interesse, maar ken tegelijkertijd je grenzen.
 • Welke online dating site 

In de beste situatie vind je een match en ga je in gesprek met die persoon. Je toont interesse en leest de antwoorden op de vragen die je gesteld hebt en je zorgt er op elk moment voor dat de ander zich op gemak voelt in het gesprek. Wanneer je vervolgens ook nog helemaal eerlijk en open bent tijdens de gesprekken (via chat of stream, afhankelijk van wat de website aanbiedt), dan wordt het makkelijker om vervolgens ook naar het eerste afspraakje toe te werken. Laat altijd duidelijk weten waar je naar op zoek bent. Dat voorkomt misverstanden en zorgt ervoor dat andere mensen direct kunnen zien of zij een match zijn of dat zij beter verder kunnen zoeken.

Posted by admin in Relatie en Dating
Lapland reizen

Lapland reizen

Wil jij een bijzondere reis maken? Kies dan voor naar lapland reizen! Deze noordelijke regio van Europa staat maar bij weinig mensen op het lijstje van gebieden die ze ooit nog eens willen bezoeken. Veel mensen associëren Scandinavië en Finland niet direct met vakantie. Maar dat is echt een misvatting, het is een prachtige regio om te bezoeken als je houdt van rust, ruimte, natuur en actieve vakanties! Houd je van zon, zee en strand, dan is dit niets voor jou, maar voor mensen die graag wat ruigere landschappen zien als zij op reis zijn, is naar lapland reizen echt een aanrader! Wat velen zich niet realiseren, is dat het een heel uitgestrekt gebied is, het loopt echt van Noorwegen tot Finland. Het heeft daardoor ook een grote variatie in natuur, het Noorse gedeelte is bijvoorbeeld vaak bergachtig, terwijl Zweden en Finland vlakker zijn. In het Finse deel vind je dan weer heel erg veel meren. Maar naar welk deel je ook toe gaat, je kunt er altijd heerlijk genieten van ongerepte natuur, prachtige landschappen, rust en ruimte! Want dat zijn toch de redenen waarvoor velen kiezen voor naar lapland reizen!

Voor noorderlicht naar lapland reizen

Er is nog één andere belangrijke reden waarom mensen kiezen voor het maken van lapland reizen en dat is het feit dat zij graag eens een keer het noorderlicht willen zien. Nu kun je dit natuurlijk wel op meer plekken in de wereld zien, als je geluk hebt zelfs in Nederland! Maar dan moeten de omstandigheden wel echt perfect zijn en dat komt maar eens in de zoveel jaar voor. In het noorden van Europa is de kans op het aanschouwen van de aurora borealis echter een heel stuk groter en daarom maken veel mensen lapland reizen. Zij gaan naar dit gebied omdat zij heel graag eens een keer dit bijzondere schouwspel willen zien met hun eigen ogen. Is het echt zo mooi als op de foto’s? Het is zelfs nog mooier! Niets kan immers de ervaring evenaren van zelf onder een hemel staan waar lichtgolven in allerlei kleuren doorheen schieten! Het is bijna magisch om mee te maken en iedereen die het ooit gezien heeft zal beamen dat het een zeer bijzondere ervaring is. Ook daarom is naar lapland reizen dus echt een uitstekende keus!

Wintersport

Wist je trouwens dat je ieder jaargetijde uitstekend in lapland reizen kunt? In de zomer kun je er heerlijk wandelen, bijvoorbeeld, maar in de winter heb je dan weer de mogelijkheden van het uitvoeren van verschillende winterse bezigheden. Denk dan aan:

 • het maken van husky tochten
 • skiën
 • sneeuwschoenwandelen
 • trektochten maken met de sneeuwscooter

Waar je in andere delen van Europa altijd maar af moet wachten of er wel daadwerkelijk genoeg sneeuw ligt, is dit in het noorden echt nooit een probleem! Hier kun je verschillende maanden achter elkaar genieten van een dik sneeuwdek, wat de weg opent voor heel veel winterse activiteiten. Heb jij interesse naar het maken van lapland reizen, lijkt het jou ook mooi om eens het noorderlicht te zien of om zeker te weten dat je sneeuw hebt tijdens je wintersport? Dan moet je eens een kijkje nemen op xplorethenorth.nl. Xplore the North is een reisorganisatie die zich helemaal gespecialiseerd heeft in dit gebied. Zij hebben zelf al vele malen een bezoek gebracht aan deze regio en weten daardoor als geen ander de mooiste vakanties samen te stellen voor jou! Al hun vakanties kenmerken zich door kleinschaligheid en authenticiteit. Je verblijft op de mooiste locaties en zo kun je echt het meeste halen uit de lapland reizen die je maakt!

Posted by admin in Vakantie en Recreatie
Plezier op de werkvloer dankzij loopbaanbegeleiding bij Eindhoven

Plezier op de werkvloer dankzij loopbaanbegeleiding bij Eindhoven

Vrijwel iedereen loopt tijdens zijn of haar loopbaan wel ergens tegenaan. Misschien vind je je werk ineens niet meer zo leuk. Vinden er veranderingen plaats in het bedrijf waar je werkt, waardoor er voor jouw situatie ook een en ander verandert. Misschien veranderen je eigen prioriteiten en voorkeuren. Er kan van alles gebeuren waardoor jij niet meer op je plek zit, waardoor je je werk net meer leuk vindt. Dan is het van groot belang daar iets aan te doen, en dat kan in de vorm van bijvoorbeeld loopbaanbegeleiding bij Eindhoven. Ik weet dat, omdat ik vorig jaar zelf op zoek ben gegaan naar loopbaanbegeleiding bij Eindhoven. Ik had het al een tijdje niet meer naar mijn zin op mijn werk. Ik zag de uitdaging niet meer en ik merkte dat ik elke dag kapot thuis kwam. Dan weet je dat je geen energie meer krijgt van je werk en dan is het zaak actie te ondernemen. In het begin wist ik niet zo goed wat ik ermee moest. Want ik had toch een goede baan en had niks te klagen? Maar op de een of andere manier voelde het niet meer goed en besloot ik loopbaanbegeleiding bij Eindhoven in de buurt te zoeken.

Loopbaanbegeleiding bij Eindhoven kan zo leerzaam zijn

Op een goed moment heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik met mijn baas gaan praten. Ik heb mijn zorgen op tafel gelegd en hij adviseerde mij ook om loopbaanbegeleiding bij Eindhoven te zoeken. Hij had nog een goede tip, namelijk verron.nl. Ik ben zo blij dat mijn baas zo reageerde, dat doet zeker niet elke leidinggevende. Het is nu eenmaal belangrijk dat je werknemers zich goed voelen en als om wat voor reden dan ook er op een gegeven moment er geen match meer is, dan moet er iets gebeuren. Ik ben zo blij dat ik deze loopbaanbegeleiding bij Eindhoven als tip heb gekregen, want ik heb er zo veel aan gehad. Ik vond het nog best een heftig proces, want je gaat wel met een paar vragen aan de slag:

 • Wie ben je?
 • Wat wil je?
 • Waarom wil je dat?

Dit zijn allemaal vragen die bij mij de ogen hebben geopend. Ik leerde mezelf veel beter kennen en dat is echt nodig als je je verder wil ontwikkelen tijdens je loopbaan.

Verron helpt je echt

Iedereen die wat hulp van loopbaanbegeleiding bij Eindhoven kan gebruiken, zou ik echt naar Verron sturen. Dan weet je in ieder geval zeker dat je hulp krijgt van een professional en dat je er echt iets aan hebt. Dat is heel belangrijk. Met deze loopbaanbegeleiding bij Eindhoven ga je een persoonlijk traject in en weet je zeker dat er iets goeds uitkomt. Dat is bij mij ook gebeurt. Ik besloot om alles uit de loopbaanbegeleiding bij Eindhoven te halen en ging er met een open mind in. Bij mij kwam er een diepgewortelde wens bovendrijven, die ik nooit had durven uitspreken: voor mezelf beginnen. Het was een hele mooie ontdekking maar ook een heel spannend proces. Na het traject heb ik mijn baan opgezegd en heb ik mijn eigen bedrijf opgestart. Het is behoorlijk heftig, maar ik ben er heel gelukkig mee. Met de juiste hulp red ik het goed en ik zit weer vol energie. En dat is me zo veel waard. Hier heeft Verron een mooie bijdrage aan geleverd en dat vind ik geweldig. Ik voel me weer gelukkig, dus iedereen die niet lekker op zijn of haar werkplek zit: ga naar Verron voor hulp.

Posted by admin in Coaching en Workshops
Bij ons kunt u uw huisdier opbaren

Bij ons kunt u uw huisdier opbaren

Wanneer een mens overlijdt, wordt deze vaak in een speciale ruimte opgebaard zodat familieleden en vrienden van de overledene afscheid kunnen nemen van deze persoon. Wij kunnen als uitvaartverzorger veel voor u betekenen. Wij bieden u namelijk de gelegenheid om bij ons een ruimte te huren waar u de overledene kunt opbaren. Wij hebben gedurende de jaren dat wij nu als uitvaartverzorger aan het werk zijn, al heel vaak mensen horen zeggen dat zij wilden dat zij ook hun huisdier opbaren konden. Veel mensen zijn namelijk zeer gehecht aan hun huisdier en vandaar dat zij hun huisdier opbaren willen nadat deze is overleden. Wij hebben daarom een mogelijkheid in het leven geroepen wanneer het gaat over het huisdier opbaren. U kunt bij ons uw huisdier opbaren wanneer u dat graag zou willen. Wij hebben hiervoor een speciale ruimte waar u in alle rust afscheid kunt nemen van uw huisdier. Er wordt soms een beetje lachterig gedaan over het huisdier opbaren, maar wij hebben gemerkt dat het voor veel mensen een grote troost kan zijn wanneer zij hun huisdier opbaren gaan. Wij willen u daarom ook graag uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien welke mogelijkheden wij u allemaal te bieden hebben. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen en wij zorgen er ook graag voor dat u snel bij ons terecht kunt. Wij willen u daarom vragen om een keer naar onze site te komen kijken omdat u hier namelijk nog veel meer informatie over ons bedrijf kunt vinden. Wij staan ook altijd voor u klaar om u persoonlijk te woord te staan. Op onze site Notre-Repos kunt u zien welke mogelijkheden wij u te bieden hebben. Ook kunt u hier ons telefoonnummer vinden voor het geval u graag even contact met ons zou willen opnemen.

Bij ons kunt u uw huisdier opbaren en afscheid komen nemen

Wanneer u bij ons uw huisdier opbaren wilt, kunt u ons dit laten weten door even contact met ons op te nemen. Wij komen dan graag bij u langs om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld wordt. Wij kunnen u helpen om een kist voor het overleden huisdier te regelen en ook kunnen wij een mooi aandenken voor u maken. Het is voor veel mensen namelijk belangrijk om een aandenken aan hun huisdier te hebben. Mocht u daarom uw huisdier opbaren willen bij ons, dan kunt u altijd even informeren naar de extra mogelijkheden die wij allemaal te bieden hebben. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen dus wij hopen dat u snel een keer iets van u wilt laten horen. Wij zorgen er uiteraard altijd voor dat wij met respect met uw huisdier omgaan en wij kunnen u veel werk uit handen nemen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw huisdier goed vervoerd wordt naar de dierenbegraafplaats of naar het dierencrematorium. Wilt u meer lezen over onze diensten, dan kunt u even naar onze site komen kijken. Het adres van onze site is Notre-Repos.nl.

Ook voor uitvaarten van mensen zijn wij in te schakelen

Wanneer niet uw huisdier is overleden, maar een persoon in uw omgeving, kunt u ons ook inschakelen. Wij verzorgen alles wat nodig is om de uitvaart in goede banen te leiden. Kortom:

 • u kunt bij ons terecht voor een uitvaart van een huisdier
 • wij verzorgen ook uitvaarten van mensen
 • onze diensten worden door de verzekering vergoed

Wij hopen snel een keer iets van u te mogen horen. Wij staan voor u klaar om u te helpen.

Posted by admin in Dieren en Toebehoren
Veelgemaakte fouten bij letselschade claimen

Veelgemaakte fouten bij letselschade claimen

Veelgemaakte fouten bij letselschade claimenVeel mensen die gewond zijn geraakt bij een auto-ongeluk gebruiken het advocatenkantoor dat hen door hun verzekeringsmaatschappij is toegewezen, zonder zich af te vragen of dit advocatenkantoor eigenlijk wel goed is. Letselschade claimen is enorm belangrijk. Je kunt dus beter een advocaat nemen met kennis van zaken. Iemand die zich al jaren heeft gespecialiseerd in letselschade claimen. Een nieuweling mag nog een brilliant advocaat in wording zijn, vertrouw hem of haar enkel je zaak toe als hij of zij wordt bijgestaan door een advocaat met ervaring. Bij TOP Letselschade kun je gratis advies verkrijgen in letselschade claimen. Bovendien werken ze niet samen met een verzekering en sta jij als slachtoffer centraal. Meer informatie over hun diensten vind je op de pagina topletselschade.nl. 

Letselschade claimen met bewijsmateriaal

OK, dus je hebt een ongeluk gehad, het eerste wat je moet doen nadat je voor jezelf hebt gezorgd en indien mogelijk, is bewijs verzamelen. Dit is iets wat slachtoffers van een ongeval vaak vergeten te doen. Zie de plaats van het ongeluk als een moordscène. Bewaar bewijsmateriaal. Vandaag hebben we bijna allemaal een mobiele telefoon met een camera. Als je een ongeval hebt, maak dan een groot aantal foto’s en video’s. Schrijf alles op. Spreek met elke getuige die daar terplaatse is, want getuigen zijn vaak terughoudend om je een paar maanden later te helpen. Noteer in detail hoe het ongeval is gebeurd! Welke struiken en bomen hebben je zicht verdoezeld? Was de straatverlichting aan? Uit welke richting kwam de zon? Als je een auto-ongeluk hebt gehad, maak dan foto’s van de posities van de auto’s als je kunt. Wees vooral forensisch in het verzamelen van bewijs. Als eiser moet je immers kunnen bewijzen dat de nalatigheid of onoplettendheid van iemand anders je ongeluk heeft veroorzaakt. Misschien kies je ervoor om geen letselschade te claimen, maar als je verandert van gedacht en geen bewijs hebt verzameld, dan kun je elke aanspraak op letselschade claimen veel moeilijker maken. Let ook op bij het afhandelen van letselschade claimen zonder medisch bewijs te verkrijgen. Verzekeraars reageren soms op een claim door onmiddellijk een bedrag aan schadevergoeding te bieden. Een advocaat zal het bijna onmogelijk vinden om je claim te waarderen zonder medisch bewijs, tenzij je binnen een paar weken volledig hersteld bent. Af en toe is het misschien de moeite waard om zo’n aanbod van de verzekering te accepteren, maar elk aanbod zou sceptisch benadert moeten worden. Vaak proberen verzekeringsmaatschappijen een claim direct met je af te handelen door je te laten geloven dat advocaten het ingewikkeld maken en dat je een betere afhandeling krijgt zonder al die juridische kosten. Dit is uiteraard onzin.

Je claim te snel afhandelen.

Het beste advies in letselschade claimen, is je zaak pas afronden als je een volledig fysiek en psychologisch herstel hebt gemaakt. Natuurlijk zijn sommige verwondingen permanent, maar als dit het geval is, zorg er dan voor dat het medische bewijs definitief is. Waarom kan het te vroeg afhandelen een probleem worden? Nou, bijvoorbeeld, een medisch expert zegt dat je waarschijnlijk binnen een jaar een volledig herstel zult doen, en jij vereffent je claim voordat dat jaar voorbij is. Op dat moment ben je nog steeds gewond en je verwondingen kunnen moeilijker genezen dan de voorspelling van de expert. Als je na dat jaar nog steeds lijdt onder het ongeval, dan is de kans groot dat je je letselclaim hebt afgehandeld voor minder dan het waard is. Andere dingen die je moet vermijden:

 • Niet bijhouden van financiële verliezen.
 • Je advocaat niet vertellen over de mentale/ psychologische kant van een opgelopen blessure.
 • Ervan uitgaan dat letselschade claimen gemakkelijk zal zijn.
Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
De ideale galajurk kopen blijft een zoektocht

De ideale galajurk kopen blijft een zoektocht

Een galajurk kopen vind ik altijd zo lastig. Ik vind het heel moeilijk om te bepalen wat nou de perfecte jurk is voor een gala. Ik heb regelmatig een gala, door het werk van mijn man. Ik vind het doorgaans ook heel leuk om daarnaartoe te gaan. Iedereen ziet er dan prachtig uit, alles is vaak tot in de puntjes verzorgd. Maar de kleding is dan ook zeker een belangrijk onderdeel dus ik moet er dan zelf ook top uitzien. Ik ben een perfectionist, dus inmiddels ken ik heel wat winkels en heb ik ook heel veel al gepast. Ik weet nu een klein beetje wat ik mooi vind en wat mij goed staat. Maar het is elk jaar weer een hele zoektocht. Moet ik een galajurk kopen, dan is internet een goede helpende hand. Hier vind je de mooiste exemplaren en je hebt weinig tijd nodig om een enorme collectie te bekijken. Dan heb je vast een idee van wat er wordt aangeboden, dat scheelt veel als je naar de winkel gaat en je al een idee hebt wat je wil. Het is met een galajurk kopen dan ook altijd van groot belang dat je op tijd begint. Dan heb je tijd genoeg en kun je lekker de tijd nemen om een winkel te bezoeken, te passen, erover na te denken en uiteindelijk de juiste beslissing te nemen.

Galajurk kopen? Ga naar The Perfect Dress

Wil je een galajurk kopen, dan is op tijd beginnen dus een handige tip om mee te nemen. Maar ik heb nog een hele goede tip, want ik heb gelukkig na een lange zoektocht een winkel gevonden waar een galajurk kopen echt een feest is… En je kunt al snel kennismaken met deze shop door naar de site perfect-dress.nl te gaan. Hier vind je namelijk van alles en nog wat als het om galajurken gaat en dat vind ik echt geweldig. Soms heb ik geen zin om veel geld uit te geven en dan is het fijn dat je hier terecht kunt om een goedkope galajurk te kopen. Maar het kan ook zijn dat het een hele bijzondere gelegenheid betreft en dan ga ik wel op zoek naar een exclusief exemplaar. Het maakt niet uit waar je naar op zoek bent of welk budget je ter beschikking hebt, je kunt bij The Perfect Dress zeker slagen, dat is mijn ervaring. Ik ben zo blij dat een galajurk kopen echt leuk is geworden dankzij deze winkel, daar ben ik echt dankbaar voor.

Voel je top dankzij The Perfect Dress

Een galajurk kopen doe ik tegenwoordig alleen nog maar bij The Perfect Dress. Het is zo fijn om hier te winkelen. Je hebt veel keuze dus er zit altijd iets voor me bij. Maar je wordt ook nog eens heel goed geholpen. Er werken zeer vakkundige mensen die je echt heel goed kunnen helpen. Zij geven je persoonlijk advies en hebben ook tips voor hoe je iets kan dragen. En als iets niet lekker zit komen ze met suggesties die wellicht beter bij je passen. Het is handig om een afspraak te maken, dan weet je zeker dat een van de deskundigen echt tijd voor je heeft. En je kunt er ook nog eens terecht voor allerlei andere prachtige kledingstukken en accessoires, zoals:

 • Trouwjurken
 • Feestjurken
 • Cocktailjurken
 • Schoenen en tassen

Dus staat er een feestelijke gelegenheid op de agenda en kun je nog wel een mooie outfit gebruiken? Dan zou ik zeker naar The Perfect Dress gaan. Dan zie je er niet alleen geweldig uit, maar voel je je ook nog eens top.

Lees meer…

Posted by admin in Mode en Kleding
Hier kunt u de mooiste Duitse keukens bestellen

Hier kunt u de mooiste Duitse keukens bestellen

Als u van koken houdt, dan houdt u waarschijnlijk ook van mooie keukens. Een keuken is het onmisbare element voor mensen die graag lekkere maaltijden willen koken. Het is daarom ook zeer de moeite waard om voldoende energie te steken in het vinden van een goede keuken. Wij willen u daarom graag uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken. Wij hebben namelijk een site in het leven weten te roepen waar u heel mooie Duitse keukens kunt kopen. Wij hadden namelijk gemerkt dat er heel veel mensen zijn die graag Duitse keukens wilden kopen, maar die niet wisten waar zij moesten zijn. Vandaar dat wij maar eens even aan het werk gegaan zijn om u een overzicht te kunnen presenteren van de mooiste Duitse keukens. Wij nodigen u daarom ook van harte uit om snel een keer naar onze site te komen kijken. U zult merken dat wij alles op alles zetten om u altijd de mooiste Duitse keukens te laten zien. Heel veel mensen hebben reeds een kijkje weten te nemen op onze site en zij hebben hier alles kunnen vinden waar zij naar op zoek waren. Mocht u daarom ook graag willen weten wat wij u allemaal te bieden hebben, dan hopen wij u snel een keer op onze site te mogen zien. Wij zijn er zeker van dat u nergens anders mooiere Duitse keukens voor een betere prijs zou kunnen bemachtigen. Wij vinden het namelijk belangrijk om u topdeals aan te bieden. Geen wonder dus dat mensen vanuit alle hoeken van het land naar onze site komen kijken om te zien hoeveel moois wij hen te bieden hebben. Wij nodigen u daarom ook van harte uit om snel een keer naar Onlinekeukens te komen kijken. U zult zien dat er heel veel voordeel te pakken is.

Kies voor het beste, kies voor Duitse keukens

Wanneer u er zeker van wilt zijn dat u een keuken koopt waar u de komende tien jaar heel veel plezier van zult hebben, dan willen wij u aanraden om te kiezen voor Duitse keukens. Het is namelijk zo dat Duitse keukens bekend staan vanwege het feit dat zij heel erg robuust zijn en dat u er vele jaren op rij van kunt genieten zonder dat deze ook maar enige gebruikssporen gaan vertonen. Genoeg reden dus om een keer te komen kijken naar de Duitse keukens die wij op onze site aanbieden. Mocht u graag advies willen hebben over deze Duitse keukens, dan kunt u altijd een keer contact opnemen met een van onze mensen. Deze staan altijd voor u klaar om u te helpen en wij hopen daarom ook dat u hen een keer aan de mouw wilt trekken. Wij kunnen u namelijk heel veel vertellen over alles wat wij u te bieden hebben. U zult merken dat wij alles op alles zullen zetten om u de keuken te bezorgen waar u naar op zoek was. Wij horen daarom ook graag van u wat u allemaal van ons verlangt. Mocht u vandaag nog even tijd hebben, dan hopen wij u vandaag nog te mogen spreken. Surf snel even naar Onlinekeukens.nl.

U kunt bestellen via onze site

Mocht u reeds op onze site een mooie keuken hebben zien staan, dan kunt u deze eenvoudig bestellen. Dit kan namelijk allemaal via onze site. Kortom:

 • wij zorgen dat u een goede keuken krijgt
 • wij leveren de keuken altijd zo snel mogelijk
 • wij kunnen de keuken ook voor u laten installeren

Meer weten? Kijk dan snel even op onze site.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Een vriendenfoto bij een fotograaf Soest

Een vriendenfoto bij een fotograaf Soest

Ik heb al jaren dezelfde vriendengroep. De meeste vrienden ken ik al meer dan twaalf jaar en heb ik leren kennen op de middelbare school. We komen allemaal uit dezelfde omgeving, maar ik kende slechts een paar van deze vrienden voor de middelbare school. Door de jaren heen werd de groep steeds een beetje groter, totdat we een vaste groep kregen. Met deze vrienden heb ik veel meegemaakt. Veel van ons werkten bij dezelfde supermarkt als bijbaantje, we gingen vaak op vakantie met ze allen en gingen elk weekend met elkaar uit. Tegenwoordig zien we elkaar veel minder, maar we spreken nog regelmatig wat af. We gaan dan met ze allen wat drinken, of gaan naar een restaurant. Nu zien onze levens er allemaal erg anders uit, iedereen heeft een vriendin, of is getrouwd en twee vrienden hebben zelfs kinderen. Toen ik laatst tussen mijn oude spullen keek, zag ik een foto van ons als tieners. Die foto hadden we ooit door een fotograaf in Soest laten nemen, ik denk zeven jaar geleden. Ik had de foto al jaren niet meer gezien en ik vond het leuk om alle jonge versies van ons te zien. Het leek mij leuk om een nieuwe foto te laten maken van de groep door een fotograaf in Soest. Je ziet tegenwoordig op het internet veel foto’s van toen en nu. Dit zijn foto’s van dezelfde mensen, in dezelfde opstellen en vaak zelfs met dezelfde kleding, maar dan vele jaren later. Dit wilde ik ook doen en ik stelde het aan iedereen voor. Dit vonden mijn vrienden een erg leuk idee.We spraken af dat ik een fotograaf in Soest zou zoeken, die de foto kon nemen.     

Online een fotograaf in Soest gevonden

De fotograaf in Soest die de oude foto had genomen was met pensioen, dus ik moest iemand anders vinden. Ik vond al snel de website van fotografe-amersfoort van een andere fotograaf in Soest. Ik liet haar mijn idee weten en vroeg wat de foto zou kosten. De foto zelf zou niet zo duur worden en we konden een foto voor iedereen laten afdrukken. Ik sprak met haar af dat we twee foto’s zouden laten nemen, eentje in dezelfde opstelling als vroeger en eentje met alle vriendinnen, vrouwen en kinderen erbij. Alle vrienden gingen op zoek naar dezelfde kleding als op de oude foto en we spraken af dat we samen naar de fotograaf zouden gaan. Toen we allemaal bij elkaar waren, bekeken we nog eens de oude foto en zagen dat er veel gelijkenissen met vroeger waren. Een aantal vrienden zijn bijna hetzelfde gebleven, maar andere vrienden zien er erg anders uit. We hadden veel plezier bij de fotograaf in Soest. De eerste foto was van de oude groep en de tweede van iedereen. De zorgde dat alle kinderen ook op hun gemak waren voordat de foto genomen werd.   

Een erg leuke foto

De twee foto’s die de fotograaf in Soest heeft genomen zijn er leuk. Het is leuk om de verschillende met de oude foto te zien. De foto van alle vrienden, vriendinnen en kinderen is ook erg leuk geworden. Dit was een foto van een grote groep, maar ze zorgde er voor dat iedereen er leuk op staat. Ik raad Ilse Schuurmans Fotografie aan als fotograaf in Soest

 • Het nemen van de groepsfoto was niet duur
 • Ze zorgde voor een prettige sfeer, zodat de kinderen ook op hun gemak waren
 • De foto’s zijn erg leuk geworden
Posted by admin in Fotografie en Videografie
Load more