B-keus witgoed: besparen, maar niet op de kwaliteit

Als experts op het gebied van het inrichten van woningen, worden we steeds vaker in dienst genomen door de gemeente en de provincie. Een eer, want er zijn steeds meer sociale woningen die gevuld moeten worden met een interieur zodat er mensen in kunnen trekken. Maar ook voor de mensen met een kleinere portemonnee die zelf tips willen hebben, gaan we graag aan het werk op een interessante manier. Onze aanpak is in tegenstelling tot andere interieurexperts en inrichtingsexperts niet gericht op het gebruik van zoveel mogelijk nieuwe dingen. We proberen een zo interessant mogelijke inrichting te maken zonder hierbij te veel geld te betalen. Een manier die we gebruiken is bijvoorbeeld het gebruik van B-keus witgoed.

  • B-keus witgoed is geen gebruikt witgoed of witgoed van merken die niemand in huis wil hebben.
  • B-keus witgoed heeft gewoon een hoge kwaliteit en is nieuw, maar er zijn cosmetische foutjes of beschadigingen die ervoor zorgen dat B-keus witgoed niet meer voor de volle prijs verkocht kan worden.

Dat betekent klare winst voor ons, want het kan oplopen tot 60% korting op de nieuwprijs van een onbeschadigd product!

B-keus witgoed gebruiken, kan dat wel?

Alle mensen die we voor het eerst spreken over B-keus witgoed maken zich zorgen om de uitstraling. Uiteraard wil je geen beschadigd witgoed in je huis hebben staan, maar de cosmetische foutjes zijn vaak niet eens te zien. Het wil namelijk lang niet altijd betekenen dat dit in het zicht is. Is het wel in het zicht, dan hebben we leuke manieren om deze beschadigingen weg te werken, vaak op een blijvende manier zodat het ook na een jaar niet meer te zien is. Dat kost een paar tientjes, maar door te kiezen voor B-keus witgoed bespaar je al snel honderden euro’s. Of meer natuurlijk, want onlangs hebben we een complete keuken ingericht met uitsluitend B-keus witgoed. Het bespaarde onze klant duizenden euro’s en pas na lang zoeken kwam de vrouw erachter dat er een beschadiging te zien was op de oven. En een uur later was er al niets meer te zien van de beschadiging. Kijk, daar doen we het voor! Wil je meer weten over B-keus witgoed of wil je zelf eens kijken wat dit doet met de prijzen, kijk dan eens op dewitgoedoutlet.nl. Bij De Witgoed Outlet vinden wij altijd de beste deals waarmee we direct aan de slag kunnen, grote kans dat jij hier ook wat kunt vinden.

Besparen op de juiste manier

We hechten veel waarde aan besparen, maar blijven onze klanten en ook de gemeente erop wijzen dat het besparen wel op de juiste manier moet gebeuren, zoals door B-keus witgoed te kiezen bijvoorbeeld. Onlangs hadden we een klant die honderden euro’s verloren had door te kiezen voor een gebruikte vloer. De vloer werd voorzichtig uit de woning gehaald en zou gemakkelijk te leggen zijn in de woning van onze klant. Deze kwam er al snel achter dat er een bolling in het laminaat zat, waardoor het onmogelijk was om dit op een ander manier te leggen dan gedaan was in de vorige woning. De vloer was dus niet te gebruiken. Het is van groot belang dat het besparen dus wel op de juiste manier gedaan wordt. Wanneer je uiteindelijk met troep komt te zitten dat niet gebruikt kan worden, ben je immers veel duurder uit. Denk daar goed over na wanneer je gebruikte spullen over wilt nemen, want dat is lang niet altijd zo interessant als je in eerste instantie denkt wanneer je de prijs ziet.