Ben je op zoek naar een zelfstandige interim jurist?

Voor mijn marketingbureau werken we met veel verschillende klanten. We voeren grote campagnes uit en ons werk bevindt grotendeels plaats op het internet. Ik had de laatste tijd steeds meer vragen over de contracten die we hadden afgesloten. Ik vind het belangrijk dat we goed omgaan met de klachten van klanten. Ik vroeg me af wanneer we wel aansprakelijk zijn als bedrijf en wanneer juist niet. Ik heb hier dus echt geen verstand van en bedacht me dat het goed was om een interim jurist in te schakelen die ons met de juridische zaken kon ondersteunen. Het is fijn als je zeker weet dat alles op de juiste manier is geregeld. In ons team was nog geen interim jurist dus ik vroeg me dan ook af wat dan de beste oplossing was. Ik zag het niet zitten om een nieuwe collega in te werken want daar hadden we dus geen personeel voor. Er moest dus een zelfstandige, professionele interim jurist komen die meteen aan de slag kon gaan.

Deze interim jurist hoef je niet in te werken

Ik vroeg me af of het mogelijk was. Een interim jurist aannemen die ik niet hoef in te werken. Dit klinkt behoorlijk onwaarschijnlijk maar ik vind een uitdaging alleen maar leuk. Ik sprak erover met andere ondernemers en die wezen me op de website van T&P Legal. Hier ontdekte ik dat ik een professionele interim jurist kan inschakelen die meteen aan de slag gaat. Omdat die precies weet wat hij moet doen. Dat was precies waar ik naar op zoek was.

Een professionele jurist die meteen aan de slag gaat

Het is heel prettig om zeker te weten dat je alles goed hebt geregeld. Als marketingbureau zijn we grotendeels actief op het internet, we doen verschillende campagnes voor onze klanten. Op sociale media zijn we ook heel actief. Als er ergens een fout wordt gemaakt moet ik er voor zorgen dat er op papier staat wie daarvoor verantwoordelijk is. Het leek me dan ook noodzakelijk om dit allemaal te laten uitzoeken. In ons team is er niemand met de juiste juridische kennis. Het is dan wel noodzakelijk om hier iemand voor in te schakelen. Deze jurist heeft al onze contracten nagelopen en belangrijke zaken op papier gezet. De aansprakelijkheid willen we natuurlijk zo goed mogelijk uitsluiten om vervelende situaties te voorkomen. Hierdoor staat nu alles nu goed op papier en is alles duidelijk voor ons bedrijf en voor de klanten. Waarom wil je een interim jurist inschakelen:

  • Schakel juridische kennis in
  • Bescherm je bedrijf door een interim jurist in te schakelen
  • Laat al je contracten nalopen door de jurist
  • Ontdek waar je aansprakelijk voor bent
  • Laat deze jurist alle belangrijke zaken op papier zetten
  • De interim jurist bespaart je veel geld
  • Voorkom onnodige problemen door alles op papier te zetten

Voor mijn marketingbureau vind ik het belangrijk dat we alles volgends de wet en regelgeving doen. Dit verandert natuurlijk voortdurend en ik heb hier geen kaas van gegeten. Ik denk dat het beter is om iemand in te schakelen die hier wel verstand van heeft dan het zelf te gaan uitzoeken. Omdat we nog niemand in ons team hadden die zich bezig hield met juridisch vraagstukken kon ik deze jurist niet laten  inwerken. Ik was op zoek naar een zelfstandige interim jurist die zijn werk meteen kon gaan uitvoeren. Bij T&P Legal hebben ze me hier goed bij geholpen en de nieuwe jurist ging een week later al aan de slag. Wil je meer weten neem dan een kijkje op: https://www.tplegal.nl/interim.