Besteed het pennen bedrukken uit aan een gerenommeerd bedrijf

Wilt u graag een aantal pennen bedrukken om vervolgen uit te delen aan uw medewerkers? Dan laat u deze pennen bedrukken door pennenshopxl.nl. Want wij garanderen snelle levertijden tussen de 3 à 5 werkdagen. Daarnaast bieden we een keur aan verschillende pennen aan. Alleen al binnen de categorie “balpen” vindt u tientallen varianten beginnend bij 12 cent per stuk tot uitermate luxe balpennen van maar liefst €102,67 per stuk. Deze laatste variant wordt geleverd in een Watermann geschenkdoos en is volledig gelakt en verzilverd. Een geweldig cadeau voor iemand die bijvoorbeeld de zaak verlaat na jarenlange dienst. U kunt er de dienstjaren, bedrijfsnaam en de naam van diegene die met pensioen gaat op bedrukken. Een prachtig eerbetoon aan de beste man of vrouw. Maar u kijkt waarschijnlijk op de site omdat u goedkope pennen bedrukken wilt. Als relatiegeschenk, promotieartikel of kantoorartikel. Klanten en bezoekers aan uw kantoor of winkel zullen de pennen zien die uw collega’s gebruiken. Misschien geeft u ze tevens aan hen weg. Uit onderzoek is gebleken dat meer dan 80 procent uw bedrijfsnaam onthoudt als ze het hebben gelezen op een pen. Dat betekent dat pennen bedrukken erg effectief is. En vanwege het feit dat u al voor een paar cent per stuk pennen bedrukken kunt, bent u bij ons absoluut geen dief van de portemonnee terwijl het de ideale manier is om reclame te maken voor uw bedrijf. En zeg nu zelf, u zult hoe dan ook willen investeren in deze kantoorartikelen. Dus dan kunt u het schrijfmateriaal maar beter laten bedrukken!

Na het pennen bedrukken bezorgen we binnen 5 werkdagen

Er zijn diverse opties die u hebt als u pennen bedrukken wilt:

  • Laat bijvoorbeeld slechts één dure pen bedrukken als cadeautje. We accepteren daarom ook particuliere bestellingen,
  • Toch gaat onze voorkeur uit naar bulkbestellingen voor bedrijven. Zet bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, logo, slagzin en/of andere bedrijfsgegevens op de pen voor een optimaal resultaat,
  • En deel ze uit aan zakenrelaties, klanten, bezoekers van de jaarbeurs waar u een stand hebt staan en uiteraard aan uw personeel.

Kies de pen uit die u wel ziet zitten. Ziet u door de bomen het bos niet? Kijk dan in de top vijf of vraag ons om advies. Vervolgens kunt u een offerte aanvragen door aan te geven in welke kleuren u de pennen bedrukken wilt. Geef tevens aan om welke hoeveelheid pennen het gaat. Vervolgens krijgt u van ons een offerte met daarin een prijsopgave. Gaat u akkoord? Dan kan het pennen bedrukken beginnen. We hebben al meer dan tien jaar ervaring met het ontwerpen en bedrukken van deze handige pennen voor bedrijven, organisaties en verenigingen. Grote namen zijn u dan ook al reeds voorgegaan waaronder de KLM, de ING bank en Halfords. Wellicht kunt u zich binnenkort ook in dit illustere rijtje plaatsen.

Wist u dat u een logo door ons team kunt laten ontwerpen?

Wij bieden u naast het pennen bedrukken nog vele voordelen en garanties. Zo krijgt u altijd binnen 24 uur een offerte. Mocht u willen weten hoe het eindproduct er uit komt te zien, dan kunt u vervolgens een gratis proefdruk bestellen. Die pen krijgt u binnen 24 uur thuisbezorgd en de uiteindelijke bestelling bezorgen we ook binnen een week. Hebt u nog geen logo voor uw bedrijf? Dan kunnen we die tegen een meerprijs voor u ontwerpen en direct op het eindproduct afdrukken. Omdat we vele pennen in allerlei soorten, kleuren en maten leveren beschikken we over diverse druktechnieken zodat we een optimale kwaliteit kunnen garanderen, ongeacht het type of merk pen.