Bij ons kunt u uw huisdier opbaren

Wanneer een mens overlijdt, wordt deze vaak in een speciale ruimte opgebaard zodat familieleden en vrienden van de overledene afscheid kunnen nemen van deze persoon. Wij kunnen als uitvaartverzorger veel voor u betekenen. Wij bieden u namelijk de gelegenheid om bij ons een ruimte te huren waar u de overledene kunt opbaren. Wij hebben gedurende de jaren dat wij nu als uitvaartverzorger aan het werk zijn, al heel vaak mensen horen zeggen dat zij wilden dat zij ook hun huisdier opbaren konden. Veel mensen zijn namelijk zeer gehecht aan hun huisdier en vandaar dat zij hun huisdier opbaren willen nadat deze is overleden. Wij hebben daarom een mogelijkheid in het leven geroepen wanneer het gaat over het huisdier opbaren. U kunt bij ons uw huisdier opbaren wanneer u dat graag zou willen. Wij hebben hiervoor een speciale ruimte waar u in alle rust afscheid kunt nemen van uw huisdier. Er wordt soms een beetje lachterig gedaan over het huisdier opbaren, maar wij hebben gemerkt dat het voor veel mensen een grote troost kan zijn wanneer zij hun huisdier opbaren gaan. Wij willen u daarom ook graag uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien welke mogelijkheden wij u allemaal te bieden hebben. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen en wij zorgen er ook graag voor dat u snel bij ons terecht kunt. Wij willen u daarom vragen om een keer naar onze site te komen kijken omdat u hier namelijk nog veel meer informatie over ons bedrijf kunt vinden. Wij staan ook altijd voor u klaar om u persoonlijk te woord te staan. Op onze site Notre-Repos kunt u zien welke mogelijkheden wij u te bieden hebben. Ook kunt u hier ons telefoonnummer vinden voor het geval u graag even contact met ons zou willen opnemen.

Bij ons kunt u uw huisdier opbaren en afscheid komen nemen

Wanneer u bij ons uw huisdier opbaren wilt, kunt u ons dit laten weten door even contact met ons op te nemen. Wij komen dan graag bij u langs om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld wordt. Wij kunnen u helpen om een kist voor het overleden huisdier te regelen en ook kunnen wij een mooi aandenken voor u maken. Het is voor veel mensen namelijk belangrijk om een aandenken aan hun huisdier te hebben. Mocht u daarom uw huisdier opbaren willen bij ons, dan kunt u altijd even informeren naar de extra mogelijkheden die wij allemaal te bieden hebben. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen dus wij hopen dat u snel een keer iets van u wilt laten horen. Wij zorgen er uiteraard altijd voor dat wij met respect met uw huisdier omgaan en wij kunnen u veel werk uit handen nemen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw huisdier goed vervoerd wordt naar de dierenbegraafplaats of naar het dierencrematorium. Wilt u meer lezen over onze diensten, dan kunt u even naar onze site komen kijken. Het adres van onze site is Notre-Repos.nl.

Ook voor uitvaarten van mensen zijn wij in te schakelen

Wanneer niet uw huisdier is overleden, maar een persoon in uw omgeving, kunt u ons ook inschakelen. Wij verzorgen alles wat nodig is om de uitvaart in goede banen te leiden. Kortom:

  • u kunt bij ons terecht voor een uitvaart van een huisdier
  • wij verzorgen ook uitvaarten van mensen
  • onze diensten worden door de verzekering vergoed

Wij hopen snel een keer iets van u te mogen horen. Wij staan voor u klaar om u te helpen.