Dankzij assertiviteitstraining in Rotterdam staat u sterker in uw schoenen

Vindt u het erg moeilijk om nee te zeggen? Kunt u dat niet tegen uw partner laat staan uw werkgever? Laat u continu over u heenlopen en rent u van hot naar her? Dan is het zaak om hier iets aan te doen. Dit kan nooit de bedoeling zijn, sterker nog, u gaat er zelfs aan onderdoor. Een burn-out of zelfs depressie liggen op de loer. Als u maar weinig zelfvertrouwen geniet dan kunt u het beste een assertiviteitstraining in Rotterdam of elders in het land gaan volgen. In deze tekst richten we ons graag even op de assertiviteitstraining in Rotterdam die iedere keer weer veel bezoekers trekt. Zet u over de mentale drempel en durf hulp te zoeken. Laat niet langer over u heenlopen en leer de technieken aan waarmee u grenzen durft te stellen. Dat zorgt er ook voor dat u wat socialer bent zodat het u niet zoveel energie meer kost om een praatje te maken met een collega. Wellicht durft u eindelijk iemand aan te spreken in de kroeg of durft u zich te ontplooien bij een sportclub of op het werk. Wij bieden tijdens deze assertiviteitstraining in Rotterdam een keur aan mogelijkheden aan waarmee we proberen om het voor u geleidelijk op te bouwen. Leer om van uzelf te houden zodat u met meer zelfrespect de straat op kunt. Reken er maar op dat het u geen windeieren zal leggen. En laten we wel wezen: het zal niet averechts kunnen werken. Van introvert naar extrovert gedrag in twee dagen, klinkt u dat als muziek in de oren? Kijk dan eens op pbl-coaching en zoek daar naar deze assertiviteitstraining in Rotterdam.

Meldt u aan voor deze assertiviteitstraining in Rotterdam

Deze assertiviteitstraining in Rotterdam bestaat uit een theoretisch en praktisch gedeelte. Dit gebeurt over een periode van twee dagen in een kleine groep. We gooien u dus niet direct voor de leeuwen. Sterker nog, de andere cursisten kampen met soortgelijke problemen dus hopelijk kunnen jullie elkaar steunen om over bepaalde angsten te komen. Niet alleen particulieren kunnen zich opgeven voor een assertiviteitstraining in Rotterdam, ook voor bedrijven kunnen we dergelijke trainingen verzorgen. Het is dan wel nodig om u als bedrijf op te geven zodat er geen mix ontstaat.

  • deze assertiviteitstraining in Rotterdam zet aan tot denken. Het is namelijk de bedoeling om u zelfbewuster te voelen. Om te leren om rationeel na te denken tijdens een moeilijk moment. Waarom staat het u tegen of bent u angstig en is deze angst gerechtvaardigd? U zult merken dat het antwoord regelmatig ontkennend zal zijn.
  • Dankzij deze inzichten kunt u beter reageren op dominerende en overheersende mensen in uw omgeving.
  • En u kunt eindelijk nee zeggen. Want u leert om meer respect te hebben voor uzelf en uw eigen emoties.

Deze cursus bestaat uit twee delen

Dus in totaal hoeft u slechts twee dagen uit te trekken voor de assertiviteitstraining in Rotterdam. Overigens kunt u ook in Arnhem en Utrecht bij ons aankloppen. Ziet u het absoluut wel zitten om de hierboven punten aan te leren? Wilt u niet alleen weten hoe u dit het beste allemaal aan kunt pakken maar wilt u die kennis direct in de praktijk kunnen brengen? Dan is een assertiviteitstraining in Rotterdam bij ons absoluut een aanrader. Kijkt u daarom eens in de online agenda en kies datum en plek uit die voor u het handigst zijn. Vervolgens kunt u deze assertiviteitstraining in Rotterdam plannen door even te bellen of te mailen. Dan zien we u hopelijk snel verschijnen! Kijkt u ook eens op pbl-coaching.nl