Dankzij onze installatieverantwoordelijke kan er niets mis gaan

Zoekt u snel naar een installatieverantwoordelijke die u kan helpen bij de installatie van een nieuwe machine? Neem dan even een kijkje op onze website its-inspecties. U kunt er namelijk een installatieverantwoordelijke die het geheel proces in goede banen zal leiden. En dat is misschien nog wel belangrijker dan u denkt. Want er kan erg veel mis gaan tijdens de installatie en inwerkingtreding van de machines en processen. Wij bezitten over de juiste kennis van alle regelgeving op het gebied van elektrotechniek en gastechniek. Dat betekent ook dat u een installatieverantwoordelijke kunt vragen voor een keuring. Werkt u met technisch ingewikkelde machines die tevens bij gebreken een groot gevaar kunnen zijn op de werkvloer? Dan is het verstandig om nooit te lang te wachten met het laten uitvoeren van een dergelijke keuring. Het is immers beter om tijdig preventief te laten keuren door een installatieverantwoordelijke dan er te laat achter komen dat er iets niet helemaal in de haak is. Want dat kan resulteren in explosies, vuur en andere nare toestanden. Dat u niet de gehele keurvoorwaarden kent is niet meer dan logisch. Want dat is een vak apart. En dat laat u dus aan de installatieverantwoordelijke over zodat u zowel bij de montage, de keuringen, onderhoud en nodige reparaties weet wat u kunt doen, wat u moet uitbesteden en ga zo maar door. Kijk daarom eens op onze site want wij garanderen namelijk een landelijke dekking. Klinkt u dat nu al als muziek in de oren? Maak dan een afspraak en vergeet in ieder geval niet om de site even te bookmarken tussen uw favoriete websites.

Neem een installatieverantwoordelijke in de arm voor deze processen

Dankzij de installatieverantwoordelijke zal er heel wat werk veiliger worden gedaan. De installatieverantwoordelijke biedt soelaas bij het inrichten van een nieuwe werkvloer waar gewerkt wordt met apparatuur dat aan bepaalde NEN, de Nederlandse Normen, moet voldoen. U kunt daarbij denken aan onder andere:

  • NEN 2140 en NEN 1010 apparaten. Dit is doorgaans elektrotechnisch materiaal onder zowel laag- als hoogspanning,
  • Ook gasinstallaties neemt de installatieverantwoordelijke onder handen en u kunt ons dan ook inhuren voor de keuring van lage druk en hoge druk gasinstallaties,
  • U leest het, deze installatieverantwoordelijke is van alle markten thuis.

Voordat u daadwerkelijk onze hulp inschakelt is het voor u erg belangrijk om te weten wat wij precies kunnen doen en in hoeverre we deze hulp kunnen toespitsen op uw project. Daar komt u natuurlijk alleen achter door contact op te nemen en dat kan op diverse manieren zoals u in de volgende alinea kunt lezen. Wat we u in ieder geval aanraden is om uw punten en wensen maar ook vragen op een lijstje te zetten. Dat stuurt u vervolgens op naar ons en dan maken we er een passende offerte bij. Daarin staan onze potentiƫle werkzaamheden en de eventuele kosten. Pas als u daar akkoord mee gaat gaan wij tot actie over!

Meer weten? Neem dan direct contact met ons op

U vindt ons in Scherpenzeel en daar bent u op afspraak meer dan welkom. Dus klim in de pen als u vragen of opmerkingen hebt. U kunt namelijk mailen en bellen. Dat laatste raden we aan om tijdens kantooruren te doen zodat u zeker weet dat u iemand aan de lijn krijgt. Ook kunt u aldus bij ons langskomen en we komen tevens graag eventjes bij u bezoek om de gasinstallaties en andere machines aan een strenge keuring te onderwerpen. Dankzij een installatieverantwoordelijke werkt u een stuk ergonomisch, veiliger en zorgt ervoor dat al uw medewerkers geen gevaar lopen.