De beste en leukste kapper in Amersfoort

Als u eens bij jet-setters.nl bent geweest dan weet u dat wij de gezelligste kapper in Amersfoort zijn. Er werkt dagelijks, en daarmee bedoelen we letterlijk zeven dagen per week, een professioneel team dat u op alle mogelijke manieren zal proberen te helpen. Hebt u bijvoorbeeld een idee over hoe uw nieuwe kapsel er uit moet komen te zien? Dan gaan we graag met die gedachte aan de haal. Het is ook heel gebruikelijk om afbeeldingen mee te nemen. Bijvoorbeeld als u de kapper in Amersfoort een kapsel van uw favoriete voetballer, zanger of acteur wilt laten maken. We hebben het allemaal al meegemaakt ook al staat de modewereld niet stil. Daar hoort ook het kapsel bij. Hoe jong of juist hoe oud u dan ook bent, u wilt ook iets van dat modeverschijnsel proeven en daarom is het niet meer dan logisch dat u een hippe kapper in Amersfoort die bij de tijd is en in staat is om dergelijke kapsels voor zowel kinderen, mannen als natuurlijk voor vrouwen te realiseren. En ook al komt het enkel neer op een wasje, een knipbeurt of een beetje haarverf, wij zijn van alle markten thuis. Ook als u zoekende bent dan gaan we er eens goed voor zitten. Past het huidige kapsel bij uw kledingstijl, de boodschap die u wilt uitstralen en past het bij uw karakter? Dit zijn allemaal belangrijke maar lastige vraagstukken en daarom vragen we altijd naar uw feedback. De klant is immers de koning!

Zoek niet langer naar een kapper in Amersfoort

U wilt natuurlijk genieten van een kapper in Amersfoort in de zin dat u even heerlijk in de watten gelegd wilt worden. En daar hebt u in onze ogen een goed punt. Daarom zult u verwend worden. Geniet van de kop koffie of thee en de vele magazines terwijl u wacht op uw beurt of totdat de verf goed is ingetrokken en de kapper in Amersfoort bezig gaat aan een nieuw kapsel van een andere klant. Het is geen enkel probleem als u zonder afspraak langskomt, de kans is aanwezig dat we u wel even verder kunnen helpen ook al zal de wachttijd kunnen oplopen bij drukte. Hebt u daar geen tijd voor en wilt u niet teleurgesteld worden? Dan is het een stuk slimmer om juist wel een afspraak te maken met deze kapper in Amersfoort. En dat kan op diverse manieren. Kom eens langs, bel, maak online een afspraak via de website of maak na uw knipbeurt direct een nieuwe afspraak. Want als u bijvoorbeeld na 3 weken weer terugkomt om uw kapsel bij te laten werken dan krijgt u maar liefst 30 procent korting op het totale bedrag!

  • De kapper in Amersfoort staat natuurlijk klaar voor het gehele gezin,
  • Wist u trouwens dat we een knapperende open haard in de salon hebben?
  • En we kunnen u verwennen met conditioning treatments.
  • Jet-setters 

U leest het, we kunnen ieder persoon in deze stad verzekeren van een prachtige coupe.

Wist u dat u zelfs op zondagen bij ons welkom bent?

U hoeft nu dus niet langer meer te zoeken naar een kapper in Amersfoort. Wel is het verstandig dat u zich oriƫnteert op het kapsel dat u wilt nemen. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw oude stijl te hanteren maar als u modebewust bent dan kunt u ook nieuwe en frisse coupes proberen. Kijkt u eens op de site naar ons foto-overzicht en bekijk tevens onze sociale media. U vindt ons namelijk op Facebook, Twitter en Google+. Wellicht zien we u daar!