De keuze uit mooie serres

Het was een jarenlange droom van mijn man en mij om ons huis uit te breiden met een mooie serre. We bleven dit project echter steeds uitstellen. Dan hadden we het geld niet of we hadden er simpelweg de tijd niet voor. We hebben wel eens een aantal keer offertes voor verschillende serres aangevraagd, maar er was toch altijd wel weer iets mis mee. Tot we een aantal maanden geleden op de website van Ter Huurne Serres & Glassystemen terecht kwamen. Hier viel ineens alles op zijn plaats.

  • Ontwikkelen
  • Fabriceren
  • Monteren

Een van de dingen die ons zeker aansprak toen we een kijkje aan het nemen waren op de website van dit bedrijf was dat ze hier alles op het gebied van serres aanpakken. Van het ontwikkelen ervan tot de montage, alles wordt hier tot in de puntjes voor je geregeld. En dat vonden wij in ieder geval een heel erg prettig idee. Het is tenslotte maar niets als je ineens toch nog een heleboel dingen zelf moet regelen en dan dus toch nog heel erg veel tijd erin moest stoppen. Daarnaast werd het ook al heel erg snel duidelijk bij het bekijken van de verschillende serres die ze hier kunnen maken, dat hier zeker wel de serre tussen zat die wij ook heel erg graag wilden hebben. We hebben dan ook meteen gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen.

De serres met de juiste prijs-kwaliteit verhouding

Als je zelf al een tijdje verschillende serres aan het bekijken bent, dan is het jou vast ook wel opgevallen dat er een heleboel opties op het gebied van serres zijn. Het merendeel daarvan is echter veel te duur en/of biedt niet genoeg kwaliteit. Dit waren toch wel twee dingen die heel erg belangrijk voor ons waren. We wilden een mooie serre hebben van een goede kwaliteit, maar je wilt er ook weer niet de hoofdprijs voor betalen. Bij het bedrijf Ter Huurne Serres & Glassystemen hebben ze hier een perfecte balans in gevonden. Dus ook op dat gebied van de serres was het maken van de beslissing helemaal niet zo moeilijk. Na het aanvragen en ontvangen van de offerte hebben we wel nog besloten om een kijkje te nemen in de showroom in Haaksbergen. De foto’s van de producten die ze hier realiseren kunnen er dan nog zo goed uitzien, soms is dit toch niet helemaal hoe het er in werkelijkheid aan toegaat. Hier wilden we ons dus wel van verzekeren. In de showroom werden verschillende soorten serres getoond (en natuurlijk een heleboel andere producten die ze hier maken) en het was eigenlijk al meteen duidelijk dat dit was waar we naar op zoek waren.

Het plaatsen van de serre

Nadat we met een van de medewerkers de verschillende opties hadden doorgenomen, was het tijd om een beslissing te maken op dit gebied. Mijn man en ik hebben thuis in alle rust nog eens naar alle soorten serres gekeken en uiteindelijk hebben we onze keuze gemaakt. De volgende dag hebben we opnieuw contact opgenomen met het bedrijf en we hebben toen de verschillende opties doorgenomen. Aan de hand daarvan is het project toen gestart. Vanaf dat moment ging het eigenlijk allemaal verrassend snel. Omdat ze alles ook zelf ontwikkelen en fabriceren bij dit bedrijf houden ze het in eigen hand en dat merk je. We genieten inmiddels alweer enige tijd van onze serre en we kunnen alleen maar positieve dingen erover zeggen. Als dit dus ook op jouw verlanglijstje staat, dan kunnen we je dit bedrijf zeker aanraden.