De waardebepaling van bedrijf is altijd van groot belang

Uw bedrijf verkopen, dat doet pijn. Of het u nu voor de wind gaat en daarom uw zaak voor veel geld wilt doorverkopen of omdat het juist slecht gaat en zelfs tegen en faillissement hangt, het blijft toch een kind. U zoekt daarom vast en zeker naar een bedrijf dat niet al te grote veranderingen doorvoert zodat uw filosofie deels overeind blijft staan. Hoe dan ook, er zijn tal van zaken die een belangrijke rol spelen bij een overname of doorverkoop, al was het enkel wat er met uw personeel gebeuren gaat. Natuurlijk staat de waardebepaling bedrijf op plek nummer een. Want hoe berekent u deze waardebepaling? Het bedrijf bij uitstek om deze taak aan uit te besteden is Noort Advies. In deze tekst willen we het dan ook erg graag hebben over de waardebepaling. Uw bedrijf wilt u immers ongeacht de staat voor veel geld verkopen. Wellicht kunt u met pensioen, schulden afbetalen of zelfs een doorstart maken met dat bedrag onder een andere naam. Dat is allemaal geheel aan u ook al kunnen we u ook daar natuurlijk over adviseren. Gaat u met ons in zee, dan mag u een totaalservice verwachten. Is het tijd voor de waardebepaling van bedrijf? Het bedrijf dat u daar aldus voor kunt contacteren heeft natuurlijk een handige website zodat u rustig de kat uit de boom kunt kijken. En mocht het nog even duren voordat u daadwerkelijk tot verkoop overgaat dan kunt u onze site, noort-advies.nl, misschien het beste eventjes toevoegen aan uw bookmarks.

Voor beide partijen is de waardebepaling van bedrijf noodzakelijk

Om de waardebepaling qua bedrijf op te zetten is het eerst noodzakelijk om de financiële kant van uw bedrijf in kaart te brengen. Het is immers nodig om inzicht te krijgen in het huidige kostenplaatje om er een waarde op te kunnen plakken:

  • Wat zijn de inkomsten en de uitgaven, bijvoorbeeld qua loonkosten, inkoop en verkoop en andere bron van inkomsten.
  • Wat is de status van uw jaarrekening en is uw begroting kloppend?
  • Ook vastgoed kan meegenomen worden bij de waardebepaling van bedrijf.

Er zijn aldus vele aspecten die moeten worden geïnspecteerd en berekent voordat we een waardebepaling van bedrijf kunnen maken. Het is dus nodig om openheid te verschaffen in uw boeken. Maar als koper bent u natuurlijk ook erg geïnteresseerd zijn in de waardebepaling van bedrijf dat u op het oog hebt. Ook dan kunnen we erg veel voor u betekenen. U zult er hoe dan ook snel achter komen wat u mag vragen en wat u kunt bieden dankzij de expertise van de adviseurs van Noort Advies uit Rijnsburg. Binnen de gehele Randstad staan we voor u klaar en kunnen we naast het bepalen van de actuele waarde van een onderneming ook helpen bij eventuele conflictbemiddeling. Dat kan immers belangrijk zijn als de kopende en verkopende partijen met elkaar in de clinch liggen.

Meer weten over de mogelijkheden die we u bieden? Kijk snel op de site

Voor meer informatie over onze werkzaamheden, de duur van het berekenen of operationeel advies nodigen we u graag uit bij ons op kantoor. U mag ons uiteraard ook bij u op kantoor uitnodigen. We staan via de mail en telefoon voor u klaar en ook via diverse sociale media kunt u ons bereiken. Daar vindt u tevens interessante informatie over onze projecten, nieuwe diensten en ander nieuws over het bedrijf. We helpen u ook bij de overname aan een familielid en het maakt helemaal niets uit hoe groot of klein het bedrijf is en binnen welke branche het opereert.