De zoektocht naar een Duitse advocaat in Nederland

Tien jaar geleden was ik aan het reizen door Nieuw Zeeland. Daar, tussen de prachtige natuur kwam ik de vrouw van mijn leven tegen: reislustig, energiek, en ontzettend knap. Deze Duitse dame was ook op slag verliefd op mij. We maakten de reis samen af, en besloten daarna gelijk samen te gaan wonen, aangezien we graag in hetzelfde land wilden zijn. We besloten een huisje in Berlijn te zoeken. Niet veel later vroeg ik haar ten huwelijk, en een jaar later was onze dochter geboren. De verliefdheid ging stukje bij beetje verloren, en wij beiden deden steeds minder moeite voor elkaar. Tussen onze drukke banen, het gezinsleven, en sociale contacten door, bleef er maar weinig tijd over om echt met elkaar te zijn. De spark die bij ons eerder zo sterk was, was aan het doven. Dit is natuurlijk niet uitzonderlijk, maar ons probleem was dat wij niet goed communiceerden over deze problemen. We trokken juist steeds meer weg van elkaar. Ik vluchtte naar de voetbalclub, zij vluchtte in de armen van een andere man. Toen ik haar betrapte in ons bed, was het voor mij gelijk klaar. Ik voel geen haatgevoelens naar haar toe, we zijn immers beiden schuldig geweest aan het dood laten bloeden van onze relatie. Toch deed het erg veel pijn en wist ik dat we allebei verder moesten, apart van elkaar. Een scheiding was een logish vervolg. Aangezien onze dochter, Anna, nog thuis woont, willen we dat alles zo goed mogelijk geregeld wordt. Momenteel ben ik weer terug in Nederland, terwijl mijn ex-vrouw en dochter nog in Duitsland zitten. Vandaar dat mijn zoektocht was gestart naar een Duitse Advocaat in Nederland. 

Waar vind je een Duitse advocaat in Nederland?

Mijn dochter is half-Duits, half-Nederlands, wat de zaak ook nog eens extra bemoeilijkt. Ik wist niet zeker of ik terug naar Duitsland wilde, maar wist ook niet wat mijn rechten zouden zijn met betrekking tot de bezoekregeling met mijn dochter. Aangezien de rechtzaak in Duitsland zal afspelen, ging ik op zoek naar een Duitse advocaat in Nederland. Eerst vroeg ik via via aan vrienden of zij nog een Duitse advocaat in Nederland kenden, maar dit was niet het geval. Vandaar dat ik op het internet ging rondkijken en zo kwam ik terecht op de website rechtsanwalt-nederland.nl. Via deze website vond ik mijn Duitse advocaat in Nederland. Het is een uitstekende advocaat, hij is namelijk:

  1. Doortastend
  2. Slim 
  3. Punctueel

Wat een extra voordeel is, is dat hij ook vloeiend Nederlands spreekt. Op deze manier is er nooit miscommunicatie tussen ons. Dat ik voor een Duitser kies in plaats van een Nederlander, komt ook voor een groot deel omdat onze onderhandelingspositie op deze manier beter is. Wanneer het om belangrijke zaken gaat, wil je natuurlijk niet dat je een zwakkere positie hebt omdat jouw advocaat zich bijvoorbeeld niet goed uitdrukt in het Duits. Hierom mijn keuze voor een Duitse advocaat in Nederland.

Rechtsanwalt Nederland

Dus, als u ook op zoek bent naar een Duitse advocaat in Nederland, neem dan zeker een kijkje op de website. Ook al zijn advocaten natuurlijk altijd duur, vind ik de prijs nog redelijk meevallen- zeker gezien de kwaliteit die geleverd wordt. Ook vind ik het belangrijk dat een advocaat ook echt empathie heeft, en ook echt het beste met je voorheeft; dat gevoel heb ik met mijn Duitse advocaat in Nederland zeker. Voor mensen die twijfelen, kijk eens rond op de website van deze “Rechtsanwalt” -Duitse advocaat in Nederland. De onderhandelingen met mijn ex-vrouw zijn nu aan de gang, en dat gaat voorspoedig. Dit door de fantastische hulp van mijn advocaat. 

Lees meer…