E liquid is belangrijk

E-liquidwinkel - Europese e-liquid kopen voor de e-sigaret

Als je elektrisch gaat roken, is het dan van belang voor wat voor soort e liquid je kiest? Ja, dat is absoluut belangrijk! Veel mensen zijn vooral geneigd om op de prijs te letten, maar dit is echt geen aanrader. Je wilt een goede rookervaring, zodat je niet weer de neiging krijgt om weer naar de tabak over te stappen. Dat is immers erg schadelijk voor je gezondheid en je wilde immers niet voor niets daarmee stoppen. Elektrisch roken kun je alleen een goede kans geven als je kiest voor het gebruik van een goede e-sigaret en voor e liquid van een hoge kwaliteit. De producten van de inferieure merken bevatten soms schadelijke bestanddelen die ongezond voor je zijn en het gebruik daarvan zou dan natuurlijk wel heel erg ironisch zijn. Bovendien is de samenstelling niet altijd dusdanig dat je het dampen ook echt als prettig ervaart. Natuurlijk moet je er even aan wennen en is het wel wat anders dan het roken van een gewone sigaret, maar met de juiste bestanddelen kun je er echt wel een succes van maken. Kies daarom altijd voor een e liquid en een e-sigaret van een kwalitatief goed merk!

Voordelen van e liquid

Een belangrijk voordeel van elektrisch roken en dus van het gebruik van e liquid is dat dit niet schadelijk is voor je gezondheid, in tegenstelling tot tabak. Maar er zijn meer voordelen te noemen. Zo ben je bij sigaretten altijd gebonden aan het binnenkrijgen van nicotine, een zwaar verslavende stof. Met liquids ligt de keus wat dat betreft helemaal bij jou: je kunt kiezen voor varianten met veel of helemaal geen nicotine en alles daar tussenin. Is jouw verslaving te sterk, dan kun je uitstekend kiezen voor de varianten met. Je hebt op deze manier bovendien zelfs de mogelijkheid om de hoeveelheid nicotine die je per dag binnen krijgt langzaam af te bouwen door steeds voor een lichtere variant te kiezen. Daarnaast is een groot pluspunt van e liquid ook dat dit in heel veel verschillende smaken te krijgen is. Je bent dus niet gebonden aan de gewone tabakssmaak, hoewel je ook deze kunt krijgen, maar je kunt ook voor heel veel andere smaakvarianten kiezen. De mogelijkheden zijn enorm, je kunt het eigenlijk zo gek niet verzinnen of het is wel te koop. Deze ruime keus in smaken is dus ook zeker een groot pluspunt van e liquid, er is altijd wel een smaakvariant te vinden die bij jou past en je kunt ook nog eens naar believen afwisselen!

E-liquidwinkel voor beste kwaliteit

Een belangrijk punt om op te letten als je e liquid gaat kopen, is dat je kiest voor een merk dat veilig is. Je komt dan uit op Europese fabrikanten en op Canadese en Amerikaanse. Niet iedere winkel verkoopt dit, vaak zijn de liquids gemaakt in China of een of meerdere van de bestanddelen is daar gemaakt. Omdat de veiligheidseisen daar een stuk lager liggen, is dit zeker niet aan te raden. Bij E-liquidwinkel verkopen ze alleen e liquid van Europese en een paar Canadese en Amerikaanse merken, zoals:

  • Valeo
  • Totally Green
  • Millers Gold
  • Diamond Flavour

Betekent dit nu dat je daardoor erg beperkt wordt in je opties? Nee, zeker niet. Doordat zij verschillende merken verkopen, kun je bij hen alsnog kiezen uit ruim 350 verschillende smaken! Reden genoeg dus om juist voor deze webshop te kiezen op het moment dat jij e liquid wilt gaan kopen: je hebt er een ruime keus en je weet zeker dat je veilige producten van een goede kwaliteit koopt! Lees meer…