e liquid kopen kan in deze webshop

Online e liquid kopen is stukken makkelijker dan in de winkel, zeker als je het in de webshop van ea-sigaret.nl bestelt. Daar hebben ze namelijk ene gigantisch groot assortiment. Daar kan echt geen stenen winkel tegenop. Bovendien kun je lekker op je gemakje kijken en worden alle bestellingen met een waarde boven de €50,- gratis verzonden. Dan betaalt u dus enkel de prijs van de e-liquid zelf, net als dat je in een winkel zou doen, alleen hoef je er dan niet voor op en neer. Een beetje slimme consument zorgt dus gewoon dat hij elke keer een voorraadje bestelt met een waarde van boven de €50,- waardoor alles gratis wordt verzonden en je er weer even tegenaan kunt. Het enige wat lastig is aan online e liquid kopen is dat je de verpakkingen niet kunt ruiken om in te kunnen schatten of je de smaak lekker gaat vinden. Gelukkig is e-liquid helemaal niet zo duur, en is het dus geen ramp als je er eentje tussen hebt zitten die je niet lekker vindt. Sterker nog, veel mensen vinden het juist heel leuk om al die smaakjes uit te proberen en ruilen ze met vrienden die ook e-smoken. 

Alle soorten e liquid kopen bij ea-sigaret

Iin de webshop van ea-sigaret vind je werkelijk alle soorten e-liquid voor jou elektronische sigaret. Ze hebben er verschillende merken, en teveel smaken om op te noemen. Zo kun je er onder andere de volgende smaken e liquid kopen:

  • Fruitsmaken zoals appel, banaan en aardbei
  • Frisse smaken zoals pepermunt en menthol
  • Traditionele smaken zoals tabak, USA gold en vanille
  • Aparte smaken zoals appeltaart, drop en cappuccino

Al deze smaken q-liquid zijn te gebruiken in jouw e-smoker en hebben elk hun eigen karakter. Sommige mensen houden erg van fruitsmaakjes in hun e-smoker, terwijl anderen de voorkeur geven aan de traditionele smaakjes. Een e liquid kopen met tabaksmaak bijvoorbeeld, lijkt natuurlijk qua smaak meer op de traditionele sigaret, vandaar dat veel mensen dat lekkerder vinden. Het maakt het afkicken van normale sigaretten en het stoppen met roken makkelijker.

Elektrisch roken als alternatief

Op de homepage van ea-sigaret staat een melding over het gebruik van e-sigaretten en e liquid kopen. Het is namelijk zo dat het een minder ongezond alternatief is voor de normale sigaret, maar niet gezond an sich is. Dat is iets wat veel mensen nog niet door hebben en dus is het goed om dit erbij te vermelden. Elektrisch roken is een heel goede manier om te stoppen met roken. Als je het moeilijk vindt om deze slechte gewoonte op te geven zou je dus van die normale sigaret over kunnen stappen op een e-sigaret. Dat verkleint de kans dat je terugvalt en opnieuw echte sigaretten gaat roken. Maar uiteindelijk is het ook met elektrische sigaretten zo dat je het in het beste geval helemaal niet doet. Vergelijk het een beetje met het eten van hamburgers. Deze zijn op zijn tijd best lekker, maar natuurlijk niet gezond. Zo ook met elektrisch roken. Dus is het geen goed idee om e liquid te kopen als je nog nooit gerookt hebt. Het is enkel een minder slecht alternatief voor echte sigaretten.