Een kantoorruimte huren in Heemstede met flexibiliteit

Een kantoorruimte huren in Heemstede met flexibiliteitEen eigen kantoorpand hebben is ideaal. Echter is dit niet voor iedereen gunstig qua kosten. Daarom kunt u een kantoorruimte huren in Heemstede. Met een kantoorruimte huren in Heemstede heeft u toch een eigen plekje om te kunnen werken en kunt u ook gebruik maken van alle faciliteiten die het pand te bieden heeft. Een kantoorruimte huren in Heemstede doet u bij Tauro. Bij ons kunt u al vanaf 25 vierkante meter een kantoorruimte huren in Heemstede. Wij leggen u graag alle voordelen van een kantoorruimte huren in Heemstede uit en welke faciliteiten onze panden voor u hebben, zodat u vandaag nog kunt beginnen met een eigen werkplek creƫren.

Bij een kantoorruimte huren in Heemstede heeft u alles dat u nodig heeft

Een kantoorruimte huren in Heemstede brengt u veel voordelen. Zo heeft u bijvoorbeeld toch alle benodigdheden in een ruimte om uw werk naar behoren uit te kunnen voeren. Daarnaast kunt u de kantoorruimte naar eigen smaak en behoefte inrichten, zodat u zich helemaal thuis zult voelen, en staan onze medewerkers voor u klaar met extra services. Deze services zijn onder andere receptie- en telefoondiensten, zodat u zich hier geen zorgen om te maken. Een kantoorruimte huren in Heemstede brengt dus veel voordelen met zich mee. Wij bieden ook nog een aantal faciliteiten aan:

  • 24/7 toegankelijk
  • Postafdeling
  • Schoonmaak
  • Parkeergelegenheid
  • Technische ondersteuning
  • Beveiliging
  • Tauro membership

Al bovenstaande faciliteiten zijn aanwezig in ons net vernieuwde pand in Heemstede. Ook heeft u de mogelijkheid om alle vergader- en spreekkamers tot uw beschikking, waar u ook in andere panden gebruik van kunt maken. Daarnaast beschikken alle kantoorruimtes over print- en scanapparatuur, een parkeergarage en alle ondersteuning die u nodig heeft. Wilt u uw gasten in een informele sfeer ontvangen, dan zijn onze flexwerkplekken een goede uitkomst. Daarna kunt u ook nog gaan lunchen in ons restaurant op de begane grond. In onze kantoorpanden heeft u alle nieuwe kantoorvoorzieningen om uw werk aangenaam te maken en zit u niet aan een vast contract vast. Wij hebben namelijk flexibele contracten, waarvan onze huurprijzen afhankelijk zijn. Afhankelijk van uw wensen over de kantoorgrootte, de duur van het contract en uw specifieke wensen ten aanzien van de kantoorruimte, kunnen wij altijd een passend aanbod doen. Daarom nodigen wij u van harte uit voor het bespreken van uw wensen inzake een kantoorruimte huren in Heemstede.

Altijd up-to-date communicatieapparatuur

Tauro is uw bureau waar u terecht kunt voor het huren van een kantoorruimte. Onze deskundigheid en ervaring heeft ertoe geleid dat wij precies weten wat u nodig heeft om uw werk naar behoren uit te kunnen voeren. Wij begrijpen zowel het fenomeen krimp als groei en willen daarom aansluiten op de meest up-to-date communicatieapparatuur. Wij staan tevens voor duurzaam ondernemen. Daarom hebben wij tijdens de verbouwingen ervoor gezorgd dat er groene energie gebruikt wordt en is er een ecologisch klimaatsysteem aangelegd. Onze medewerkers kunnen u altijd adviseren over de beste kantoorruimtes en welk contract het meest geschikt is voor uw werkzaamheden. Daarnaast kunnen zij ook altijd helpen bij al uw vragen. Neem daarom gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.tauro.nl. Wij helpen u dan aan de beste kantoorruimte in Heemstede, zodat u direct verder kan met uw werkzaamheden en uw gasten en zakenrelaties goed kunt ontvangen in een ontspannen sfeer. Maak van uw nieuwe kantoorruimte uw visitekaartje en geniet van alle voorzieningen die onze panden te bieden hebben. Wij hopen u graag te mogen ontmoeten in een vrijblijvend kennismakingsgesprek om alles met u te kunnen bespreken en uw vragen te kunnen beantwoorden.