Een overheaddeur zorgt voor een uitstekende demping

Bij labex.nl uit Enschede kunt u een keur aan deuren bekijken. Niet een normale deur voor in uw huis maar totale rolluiken zoals snelroldeuren of een overheaddeur. In deze tekst willen we het graag hebben over de overheaddeur, een veelgebruikte variant voor bedrijven waar snelheid niet zo belangrijk is. Een overheaddeur gebruikt u tussen ruimtes waar de temperatuur vrij gelijk is. Het kan als binnen- en buitendeur gebruikt worden dus ook als het buiten vriest maar het in het magazijn aangenaam moet zijn qua temperatuur. Daarom raden we het vanzelfsprekend af om een overheaddeur te plaatsen tussen bijvoorbeeld de winkelvloer en de koelcel of diepvriesruimte. Toch zal de overheaddeur erg goed isoleren en raden we het u aan om dit type deur vooral als buitendeur te gebruiken. Het is namelijk een vocht- en tochtwerende robuuste deur en tevens inbraakveilig. Dankzij het hardschuim in het voor- en achterpaneel zal het de warmte vasthouden binnen de werkplaats en dit materiaal zorgt er daarnaast voor dat geluiden van buiten niet binnenkomen. Het is dus tevens een uitstekende demper. Omdat u waarschijnlijk wel graag de temperatuur op peil houdt raden we het u aan om een overheaddeur te kopen met daarin een loopdeur. U kunt er de personeelsingang van maken aan de achterzijde van uw pand en omdat er slechts een klein gedeelte van de totale overheaddeur opengaat als er een collega het pand binnen- of buitengaat zal de temperatuur niet veranderen.

Een isolerende deur nodig? Kijk dan eens bij de overheaddeur

Omdat u kiest voor een isolerende en sterke deur weet u zeker dat inbrekers buiten blijven net als regen, wind en sneeuw. Toch zullen er geregeld vrachtwagens gebruik moeten maken van deze ingang. Gelukkig kan de vrachtwagen door de overheaddeur naar binnen rijden zodat u de klep direct weer omlaag kunt doen zodat er niet al te erg afkoelt. Dan kunt u laden en lossen en kan de vrachtwagen weer vertrekken. Hebt u echter geen laadkuil en zal de overheaddeur daardoor gedurende het laden en losse openstaan? Dan is het belangrijk dat u de verbinding van het magazijn en de rest van het gebouw goed afsluit. Een praktische oplossing is dan de snelroldeur die u tevens in vele vormen en maten bij Labex kunt bestellen. Onze overheaddeur is overigens uitzonderlijk veilig want het is onder andere voorzien van:

  • Veerbreukbeveiliging,
  • Een beveiligde geleiderails tegen het ontsporen van looprollen,
  • Ongecontroleerd sluiten zal worden voorkomen dankzij de lastafhankelijke vanginrichting bij kabel- en veerbreuken,
  • Het biedt honderd procent bescherming tegen verwondingen dankzij een ge├»ntegreerd kabelgeleidingssysteem in de geleiderails,
  • En ten slotte treedt er een onmiddellijke stopfunctie op bij obstakels.
  • Er kan dus niets mislopen dankzij onze uitstekende producten.

We maken al onze producten geheel op maat

Elk pand is weer anders dus het is van belang dat u een bedrijf in de arm neemt dat deuren geheel op maat kan inbouwen. Wij zijn natuurlijk een dergelijk bedrijf en hebben een behoorlijke staat van dienst opgebouwd. Ook allerlei andere deuren zoals roldeuren en sectionaaldeuren kunnen we op maat maken. Wilt u weten wat we precies voor u kunnen betekenen? Kijk aan eerst op de website naar al onze producten en vraag vervolgens direct online een offerte aan. We komen graag bij u langs om alles op te meten en dan kunnen we u snel van dienst zijn. Want de installatie, het onderhoud en de reparaties kunt u allemaal aan ons overlaten. Tijdens iedere controle zullen we ook een keuring maken. Want als de deur een laag rendement heeft dan betekent dat hogere energiekosten en dat kan niet de bedoeling zijn!