Een skateboard op zijn verlanglijstje

Mijn neefje is echt een buitenkind. Hij is altijd vrolijk en speelt graag met al zijn vriendjes en vriendinnetjes. Hij begrijpt niet waarom zijn leeftijdsgenoten zoveel spelen met de computer of andere spelcomputers. Hij gaat liever voetballen of andere dingen doen buiten. Voor een kind van deze tijd is hij dus een opvallende verschijning maar ik vind het geweldig. Het plezier wat hij altijd heeft dat herken ik van mezelf. Ik was vroeger ook altijd buiten, hoe koud het ook was. Mijn moeder moest me echt naar binnen schoppen als het begon te vriezen in de winter.  Ik vind het mooi dat mijn neefje zo veel op me lijkt. Voor zijn verjaardag had hij maar één ding op zijn verlanglijstje staan, een skateboard.

Het skateboard voor mijn neefje

Het is niet gek dat hij dus iets vraagt voor zijn verjaardag waarmee hij buiten kan spelen. Je maakt hem hier dolgelukkig mee en ik vond het superleuk om dit voor hem te kopen. Een skateboard vind ik altijd heel stoer bij jongens. Dus ik ging op zoek naar een kleurrijk en opvallend exemplaar. Op de website van wheels 4 kids zag ik een aantal opvallende collecties die helemaal bij hem passen. Een energiek en vrolijk kind als mijn neef verdient natuurlijk wel een kleurrijk opvallend exemplaar.

Maak een kind blij 

Elk kind is anders en maak je dan ook blij met een ander cadeau. Maar mijn neefje is dus een echt buiten kind, hij geniet daar enorm van. Voetballen, rennen of fietsen vindt hij heerlijk om te doen. Andere kinderen moet je echt dwingen om buiten te spelen, bij hem is dat juist andersom. Met veel moeite gaat hij eens binnen spelen. Een skateboard is dan ook super leuk voor hem en daar gaat hij veel plezier aan beleven. Dit is super leuk speelgoed waar je kinderen echt blij mee maakt. Waarom wil je dit voor je kind aanschaffen:

  • Voor kinderen is het goed om buiten te spelen.
  • Door het juiste speelgoed aan te schaffen maak je het buitenspelen een stuk interessanter en leuker.
  • Dit is een geweldig stuk speelgoed wat leuk is voor jongens en voor meisjes.
  • Een skateboard besturen vraagt wat van je lichaam.
  • Kinderen moeten genoeg bewegen en een skateboard is hier een prachtig middel voor.
  • Het is goed voor de motorische ontwikkeling van kinderen om op deze manier het lichaam te gebruiken.
  • Een skateboard met een opvallend design is superleuk om mee te spelen.
  • Het zal andere kinderen ook uitdagen om samen te spelen met je kind.
  • Want wie wilt er nu niet gebruik van maken.

Vind je het misschien een beetje spannend om je kind op een skateboard te laten spelen? Er zijn altijd nog knie en arm beschermers die je om kan doen. En wil je het helemaal veilig doen laat je kind dan ook nog een helm dragen. Kinderen spelen graag met fietsen, rolschaatsen en ander speelgoed om mee te bewegen. Als je het niet zelf in huis hebt zal je kind er elders wel mee spelen. Door dit aan te schaffen kan je kind er op een veilige manier mee leren omgaan. Het enige wat er op het verlanglijstje van mijn neefje stond was een nieuw skateboard. Hij is een zeer beweeglijk kind die graag buiten speelt. Dat is bijzonder voor kinderen van deze tijd. Ik heb dit dan ook met veel plezier voor hem gekocht. Hij gebruikt hem elke dag als het kan. Wil je ook een kind blij maken? Lees meer op de website: https://www.wheelz4kids.com/nl/boards/skateboard.