Een sterke cp1 pallet kopen

Sinds een jaar werk ik voor een bedrijf dat schoonmaakmiddelen voor bedrijven maakt. Wij maken verschillende soorten producten, voor verschillende problemen en hebben een zeer groot assortiment. Ik ben gaan werken op de logistieke afdeling en merk dat het werk erg afwisselend en uitdagend is. Onze producten vervoeren wij op pallets en hier heb ik sinds een aantal maanden een verandering in aangebracht. Wij gebruikten al een langere tijd een cp1 pallet, maar ik zorgde dat wij over zijn gegaan op een andere leverancier. Onze pallets kopen wij nu bij Q-Pall, want dit bedrijf levert sterke en kwalitatief goede producten. Ik heb de opleiding logistiek gedaan, maar had nooit gedacht dat ik voor een bedrijf zou gaan werken dat schoonmaakmiddelen maakt. Ik had bij verschillende bedrijven gesolliciteerd, maar ik kreeg elke keer te horen dat ik niet genoeg ervaring had. Ik zag een vacature openstaan bij dit bedrijf en het leek mij verstandig om het te proberen. Tijdens de gesprekken leek de functie mij zeer leuk en gelukkig werd ik aangenomen. Ik kijk nu naar verschillende processen die met de logistiek te maken hebben en probeer daar verbeteringen in te maken. Een van de dingen die ik veranderde is de leverancier van pallets, wij gebruikten al een cp1 pallet, maar hadden hier regelmatig problemen mee. De pallets waren van hout en hadden soms moeten met het gewicht van de zware dozen. Pallets gingen regelmatig stuk en die konden wij dan niet meer gebruiken. Ik wilde graag onderzoeken of wij betere kwaliteit cp1 pallet konden gebruiken en mijn baas vond het een goed idee. Ik kreeg de tijd en ruimte om alles zelf te onderzoeken, maar hij wilde wel eerst de aankopen goedkeuren, voordat wij nieuwe pallets zouden kopen.

Een cp1 pallet via Q-Pall

Ik zocht naar verschillende leveranciers van pallets en vond een aantal bedrijven. Ik had ook de website van Q-Pall gevonden en zag dat zij ook een c1 pallet maakten. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het maken van pallets en verkoopt verschillende soorten en maten. De pallets worden gemaakt van gerecycled plastic en dit komt overeen met een van onze doelen. Q-Pall heeft veel experts in dienst die de pallets uitvoerig testen, waardoor zij de kwaliteit kunnen garanderen. Wij konden via dit bedrijf voor een goede prijs een cp1 pallet aanschaffen en besloten om er een aantal te kopen. Als wij zouden merkten dat de pallets langer mee zouden gaan, dan zouden wij meer producten bij dit bedrijf kopen.

Bijna alle pallets laten vervangen

De test met de cp1 pallet bleek zeer succesvol, want de pallets zijn erg sterk en gaan langer mee. Wij zijn sindsdien in fases onze pallets aan het vervangen en hebben nu bijna geen houten pallets meer. Het lijkt een kleine stap, maar wij besparen nu veel geld en vinden het ook fijn dat wij gerecyclede pallets gebruiken. Wij zijn erg blij met onze keuze voor Qpall-kunststof-pallets.nl en kopen alleen nog maar bij dit bedrijf onze cp1 pallet.

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in pallets
  • De pallets worden gemaakt van gerecycled plastic
  • De pallets zijn zeer sterk en duurzaam
  • Wij hebben bijna al onze pallets vervangen