Een training Engels volgen

Sinds begin dit jaar heb ik een nieuwe functie op mijn werk en ik heb nu veel contact met het buitenland. Ik werk nu regelmatig samen met collega’s in andere landen, maar heb ook contact met veel zakenpartners in andere landen. Het contact gaat altijd in het Engels en ik merk dat ik dit soms lastig vind. Ik ben nooit erg goed geweest in Engels en voel mij af en toe onzeker als ik dit moet spreken. Het leek mij verstandig om een training Engels te volgen, zodat ik mijn woordenschat en uitspraak kan verbeteren. Op masterclassengels.com vond ik een goede training in Rotterdam en die ben ik nu aan het volgen. Toen ik begin dit jaar voor een andere functie op mijn werk werd gevraagd, was ik eerst erg aan het twijfelen. De functie leek mij erg leuk en ik waardeerde het, dat ik voor deze functie werd gevraagd, maar ik twijfelde over mijn Engels. Ik wist dat ik voor deze functie veel contact zou hebben met het buitenland en ik wist niet of mij dat goed af zo gaan. Op school ben ik nooit goed geweest in Engels en de laatste jaren heb ik het niet veel gesproken, want ik had het niet nodig. Mijn nieuwe manager wilde mij graag hebben en stelde mij voor om een training Engels te volgen, zodat ik dit kon verbeteren. Ik ben iemand die liever een risico neemt, dan dat ik het veilig speel en besloot om de functie aan te nemen. Bij deze nieuwe functie krijg ik een beter salaris en het extra geld kon ik voor een training gebruiken. Ik wilde graag meer verantwoordelijkheid op mijn werk en dat zou ik krijgen met deze functie. Ik moest alleen nog op zoek naar een goede training Engels en hoopte die in Rotterdam te vinden.

Een training Engels via Masterclass Academy of Languages

Ik zocht online naar een locatie in Rotterdam waar ik een training Engels kon volgen en vond verschillende scholen. Ik wilde graag naar een school die goed aangeschreven stond, met goede leraren. Ik vergeleek de verschillende aanbieders en de Masterclass Academy of Languages leek mij de beste keuze. Het is hier mogelijk om een training Engels overdag te volgen, maar ook in de avonden. Je hebt keuze uit verschillende trainingen die je individueel, of in groepen kan volgen, voor mij leek zakelijk Engels de beste keuze. Bovendien is dit het enige Cambridge examencentrum in regio Rotterdam, waardoor je zeker weet dat de lessen goed zijn.

Grote stappen gemaakt

Ik volg nu ongeveer zes weken de training Engels en ik merk dat ik grote stappen maak. Ik heb mijn woordenschat behoorlijk vergroot, heb een minder sterk accent en voel mij meer zelfverzekerd wanneer ik Engels spreek. Er wordt erg goed lesgegeven en de lessen zijn leuk en uitdagend. Voor een training Engels kan ik Masterclass Academy of Languages aanraden.

  • Dit is het enige erkende Cambridge examencentrum in regio Rotterdam
  • Je kan individueel, of in groepen lessen volgen
  • Je kan kiezen uit verschillende soorten trainingen
  • Er wordt goed lesgegeven en de klassen zijn uitdagend
  • Ik heb veel baat bij de lessen