Een vriendenfoto bij een fotograaf Soest

Ik heb al jaren dezelfde vriendengroep. De meeste vrienden ken ik al meer dan twaalf jaar en heb ik leren kennen op de middelbare school. We komen allemaal uit dezelfde omgeving, maar ik kende slechts een paar van deze vrienden voor de middelbare school. Door de jaren heen werd de groep steeds een beetje groter, totdat we een vaste groep kregen. Met deze vrienden heb ik veel meegemaakt. Veel van ons werkten bij dezelfde supermarkt als bijbaantje, we gingen vaak op vakantie met ze allen en gingen elk weekend met elkaar uit. Tegenwoordig zien we elkaar veel minder, maar we spreken nog regelmatig wat af. We gaan dan met ze allen wat drinken, of gaan naar een restaurant. Nu zien onze levens er allemaal erg anders uit, iedereen heeft een vriendin, of is getrouwd en twee vrienden hebben zelfs kinderen. Toen ik laatst tussen mijn oude spullen keek, zag ik een foto van ons als tieners. Die foto hadden we ooit door een fotograaf in Soest laten nemen, ik denk zeven jaar geleden. Ik had de foto al jaren niet meer gezien en ik vond het leuk om alle jonge versies van ons te zien. Het leek mij leuk om een nieuwe foto te laten maken van de groep door een fotograaf in Soest. Je ziet tegenwoordig op het internet veel foto’s van toen en nu. Dit zijn foto’s van dezelfde mensen, in dezelfde opstellen en vaak zelfs met dezelfde kleding, maar dan vele jaren later. Dit wilde ik ook doen en ik stelde het aan iedereen voor. Dit vonden mijn vrienden een erg leuk idee.We spraken af dat ik een fotograaf in Soest zou zoeken, die de foto kon nemen.     

Online een fotograaf in Soest gevonden

De fotograaf in Soest die de oude foto had genomen was met pensioen, dus ik moest iemand anders vinden. Ik vond al snel de website van fotografe-amersfoort van een andere fotograaf in Soest. Ik liet haar mijn idee weten en vroeg wat de foto zou kosten. De foto zelf zou niet zo duur worden en we konden een foto voor iedereen laten afdrukken. Ik sprak met haar af dat we twee foto’s zouden laten nemen, eentje in dezelfde opstelling als vroeger en eentje met alle vriendinnen, vrouwen en kinderen erbij. Alle vrienden gingen op zoek naar dezelfde kleding als op de oude foto en we spraken af dat we samen naar de fotograaf zouden gaan. Toen we allemaal bij elkaar waren, bekeken we nog eens de oude foto en zagen dat er veel gelijkenissen met vroeger waren. Een aantal vrienden zijn bijna hetzelfde gebleven, maar andere vrienden zien er erg anders uit. We hadden veel plezier bij de fotograaf in Soest. De eerste foto was van de oude groep en de tweede van iedereen. De zorgde dat alle kinderen ook op hun gemak waren voordat de foto genomen werd.   

Een erg leuke foto

De twee foto’s die de fotograaf in Soest heeft genomen zijn er leuk. Het is leuk om de verschillende met de oude foto te zien. De foto van alle vrienden, vriendinnen en kinderen is ook erg leuk geworden. Dit was een foto van een grote groep, maar ze zorgde er voor dat iedereen er leuk op staat. Ik raad Ilse Schuurmans Fotografie aan als fotograaf in Soest

  • Het nemen van de groepsfoto was niet duur
  • Ze zorgde voor een prettige sfeer, zodat de kinderen ook op hun gemak waren
  • De foto’s zijn erg leuk geworden