Eindelijk een verbeterde huid door mijn schoonheidsspecialiste in Hoofddorp

Sinds enkele maanden ga ik naar een andere schoonheidsspecialiste dan voorheen. Ik laat mijn huid nu verzorgen bij Be-U Huidverzorgingsstudio,een schoonheidsspecialiste in Hoofddorp.Voor het eerst in mijn leven kan ik zeggen dat ik blij ben met mijn huid. Vanaf mijn pubertijd heb ik namelijk altijd problemen gehad met mijn huid. Op mijn twaalfde begon ik puistjes te krijgen. Hier bleef ik last van houden totdat ik ongeveer 30 werd. Op mijn 30ste begon mijn huid te veranderen. Ik kreeg een droge huid en begon al aardig wat rimpels te krijgen. Ik heb altijd enorm van mijn huid gebaald, ik voelde me erg onzeker over mijn gezicht en ik vond het vreselijk om mezelf in de spiegel te zien. Ik was altijd zoekende naar middeltjes, zalfjes en crèmes waarmee ik mijn huid kon verbeteren en bezocht diverse schoonheidsspecialistes voor advies. Maar vaak was ik toch niet helemaal tevreden over het resultaat. Nu ben ik sinds kort verhuisd en ging ik op zoek naar eenschoonheidsspecialiste in Hoofddorp. Ik was nog helemaal onbekend met de omgeving. Ik kende dus ook geenschoonheidsspecialistes in hoofddorp. Via een buurvrouw hoorde ik dat er een schoonheidsspecialiste om de hoek zat. Ik heb gebeld voor een afspraak en ik kon er meteen terecht.

Schoonheidsspecialiste in Hoofddorpmet persoonlijke aandacht voor de klant

Doordat ik veel verschillende schoonheidsspecialistes heb bezocht, kan ik inmiddels wel zeggen dat ik een echte kenner ben. Ik merk het op als iemand persoonlijke aandacht schenkt aan de klant of niet. Uit ervaring kan ik zeggen dat dit dus echt niet altijd het geval is. Bij dezeschoonheidsspecialiste in Hoofddorpheb ik me nog nooit zo speciaal gevoeld. Ik had voor de eerste keer in mijn leven het gevoel dat ik echt serieus genomen werd met mijn huidproblemen. We hebben uitgebreid gesproken over de problemen die ik met mijn huid heb gehad vanaf mijn pubertijd tot nu. Daarnaast heeft de schoonheidsspecialiste echt de tijd genomen om mijn huid aandachtig te bekijken voordat we met de behandeling begonnen. Op basis van ons gesprek en mijn huidconditie heeft mijn schoonheidsspecialiste een behandelplan voor mijn gezicht opgesteld. Met behulp van een behandeling bij deschoonheidsspecialiste in Hoofddorp, Be-U Huidverzorgingsstudio, zou ik dan eindelijk het volgende bereiken:

  • Een zachtere huid;
  • Een verstevigde en versterkte gezichtshuid;
  • Revitalisering van mijn doffe huid;
  • Een verzachting van tekenen van veroudering.

Hoe verliep de behandeling?

Ik was van te voren natuurlijk best een beetje wantrouwend omdat eerdere behandelingen weinig of niet hielpen. Maar ik had nog nooit zo’n goede begeleiding gehad bij het gebruik van de producten die ik mee naar huis kreeg. De schoonheidsspecialiste nam de tijd om uit te leggen hoe ik het kon gebruiken. Daarnaast moest ik het middel aanbrengen waar zij bij was. Ik kreeg direct advies over de hoeveelheid crème die ik moest gebruiken en de manier waarop ik de crème aan moest brengen op mijn huid. De crème onder mijn ogen moest ik bijvoorbeeld in tappende bewegingen aanbrengen. Na enkele behandelingen in de schoonheidssalon van deschoonheidsspecialiste in Hoofddorp, heb ik de behandeling met de voorgeschreven producten zelfstandig voortgezet. Een paar weken later voelde ik al dat mijn huid veel minder droog was en ik zag dat mijn huid zachter en jonger was geworden. Voor het eerst in mijn leven wist ik dat de voorgeschreven crème op mijn lijf geschreven was. Al vriendinnen en kennissen die eenschoonheidsspecialiste in Hoofddorpzoeken, raad ik aan om naar Be-U Huidverzorgingsstudio te gaan. Lees meer…