Elektrische roldeur

Heeft u maar een kleine tuin en beperkte ruimte in uw garage? Dan is een elektrische roldeur een uitkomst. De Garagedeurspecialist heeft twee modellen in het assortiment die een perfecte oplossing zijn als garagedeur. Bij een kleine garage zou het namelijk prettig zijn om zoveel mogelijk ruimte te benutten. Het zou jammer zijn als dit verloren ging aan de stangen en geleiders die vaak geïnstalleerd worden bij bijvoorbeeld kanteldeuren. Niet alleen moet hiervoor materiaal geplaatst worden, maar het systeem neemt ook meer ruimte in beslag. Bij het inrichten van de garage moet u altijd rekening houden met de kanteling van de deur, zowel buiten als binnenin de garage. Dat is bij een elektrische roldeur niet het geval. Doordat de deur naar boven oprolt, neemt dit geen ruimte in beslag. Dit geldt zowel voor de binnen- als de buitenkant. De auto kunt u vlak voor de deur rijden en ook vlak achter de deur in de garage plaatsen. Een elektrische roldeur heeft dus veel voordelen. Des te meer redenen om hiernaar te oriënteren bij de Garagedeurspecialist.

De elektrische roldeur: twee soorten

Wanneer u de website garagedeurspecialist.nl bezoekt, dan vindt u twee typen voor de elektrische roldeur, namelijk een geïsoleerde en een ongeïsoleerde uitvoering. Deze typen zijn uitgerust met een elektrisch bedienbaar systeem en dus perfect om te plaatsen aan uw garage. Zeker voor een woning is het plaatsen van een elektrische roldeur een aanrader. Het is dan niet meer nodig uit uw auto te stappen om de deur open te doen. U kunt rustig in uw auto wachten, totdat de deur in zijn geheel opgerold is. De volgende elektronisch bedienbare versies zijn te vinden in het assortiment:

  • Hörmann geïsoleerde roldeur Rollmatic
  • Polynorm roldeuren (niet geïsoleerd)

Om veel redenen is een goede isolatie aan te raden. Ook als het gaat om een garage. Bij goede isolatie blijven de spullen die in de ruimte worden opgeslagen langer in goede staat. Het is logisch dat hier bij een garage minder bij wordt stilgestaan, tenzij het een grote ruimte is die ook voor andere doeleinden wordt gebruikt. Sommige bewoners richten deze namelijk in als klus- of hobbyruimte. Of misschien een wasruimte. In ieder geval een plek waar iemand voor lange tijd in kan verblijven en dan is het prettig als het er warm blijft bij lage temperaturen. Wanneer een garage deze functie heeft, dan is een geïsoleerde elektrische roldeur perfect. De Garagedeurspecialist heeft hiervoor de Hörmann geïsoleerde roldeur Rollmatic in zijn assortiment. Zelfs een kleine ruimte heeft tenslotte ook goede isolatie nodig. Wanneer isolatie minder noodzakelijk is voor uw garage, dan heeft de Garagedeurspecialist de Polynorm roldeuren. Deze zijn wel voorzien van een elektrische bediening, maar beschikken niet over het geïsoleerde materiaal. Hoewel de productie voor deze elektrische roldeur niet veelvoorkomend is, heeft de Garagedeurspecialist toch een fabriek gevonden die deze deuren levert.

Ruimte met kwaliteit

Vergeet dus zeker niet dat het mogelijk is ruimte te besparen als u maar over een kleine garage beschikt. Het zou zonde zijn als u veel ruimte verloren laat gaan. Zeker als dit niet nodig is en een leverancier als de Garagedeurspecialist twee typen roldeuren in zijn assortiment heeft die dit kunnen waarmaken. Het is duidelijk dat een elektrische roldeur niet mag missen in hun collectie. Bent u overtuigd en wilt u de elektrische roldeur met eigen ogen ook bekijken? Dat kan in de showroom van de Garagedeurspecialist. Hier staan de verschillende versies uitgestald, zodat de klanten de mogelijkheid krijgen een weloverwogen keuze te maken. Wanneer u overtuigd bent, begeleidt een van de specialisten u verder in de aankoop van uw nieuwe elektrische roldeur.