Gebruiksvriendelijke Sirius paardentrailer

Op zoek naar een betrouwbare en voordelige trailer voor uw paarden? Dan kunnen we een Sirius paardentrailer zeker aanraden. De paardentrailers van dit merk zijn zeer populair onder paardenhouders. Lees hieronder waarom. Kies een Sirius paardentrailer om de volgende redenen:

  • De trailers zijn van hoge kwaliteit materiaal en gaan dus lang mee
  • Bij het ontwerp is optimaal gebruikgemaakt van ruimte. De trailer is gemakkelijk in vervoer, maar biedt ook zo veel mogelijk ruimte voor de paarden
  • Veilig vervoer gegarandeerd: het merk trailer staat bekend om het veilige ontwerp

Om bovenstaande redenen is de Sirius paardentrailer heel gebruiksvriendelijk. Maar er zijn natuurlijk nog meer redenen waarom paardenhouders zo vaak voor dit merk kiezen. De trailers zijn zo vormgegeven dat het voor de paarden zo vertrouwd mogelijk aanvoelt. Zo bent u weinig tijd kwijt met de dieren in de wagen leiden en bent u zo op weg. Ook tijdens de rit zullen de dieren zich op hun gemak voelen in de stabiele paardentrailers. Er zijn verschillende materiaaltypes waar u uit kunt kiezen. Voor iedere situatie, ieder budget en ieder doeleinde is er zo een geschikt type trailer te vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de materialen polyester, aluminium en hout.

Sirius paardentrailer aanschaffen bij erkend bedrijf

Wilt u een Sirius paardentrailer aanschaffen, dan wilt u dit natuurlijk ook doen bij een betrouwbaar bedrijf. Dan weet u ook zeker dat het product goed geleverd wordt en dat u op goede service kunt regelen. Bij het aanschaffen van paardentrailers is het tenslotte ook van belang dat de levering goed en vlot verloopt. Daarnaast moet de wagen goed onderhouden en gemonteerd zijn. Bij De Lemerij weten de medewerkers dankzij hun jaren ervaring precies hoe ze met een Sirius paardentrailer moeten omgaan. Ze weten precies wat ze wel en niet moeten doen met het onderhoud en tijdens de levering. Ook voor reparatie en onderhoud kunt u terecht bij De Lemerij. Zeker als u de trailer vaak gebruikt is regelmatig onderhoud aan te raden. Maar voor ieder vervoersmiddel geldt natuurlijk dat het met enige regelmaat onderhouden moet worden. De medewerkers van De Lemerij weten hoe vaak en volgens welke werkwijze zij dit het best en snelst kunnen doen. Zo heeft u zelf geen omkijken naar de reparatie en het onderhoud. Daardoor houdt u meer tijd over voor de zorg voor uw paard. Nog een voordeel van de paardenspecialist is dat producten online te bestellen zijn. Per product staat alle informatie die u nodig hebt en daardoor kunt u gemakkelijk uw gewenste trailer uitzoeken.

Paardentrailers geheel naar wens samenstellen

Een Sirius paardentrailer verschilt natuurlijk per type in bijgeleverde onderdelen en mogelijke eigenschappen. Dit kunt u helemaal zelf bepalen voor de paardenwagen die u op oog hebt. In de webshop staat precies welke mogelijkheden u hebt per Sirius paardentrailer. Er zijn bijvoorbeeld accessoires die u kunt toevoegen om het product extra flexibel en handig in gebruik te maken. Denk hierbij aan een deur/klepcombinatie. Deze optie bevordert het laadgemak aanzienlijk, omdat u kunt kiezen voor het betreden via de deur of klep, afhankelijk van de situatie. Andere handige opties zijn rompbescherming, trapbescherming of een scharnierbaar veulenrek. Mocht u vragen hebben of wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden, twijfel dan niet om contact op te nemen met een van de vriendelijke medewerkers. Zij staan graag voor u klaar om zaken te verduidelijken en om u te helpen bij het vinden van het meest geschikte product voor uw situatie. Bij De Lemerij weet men hoe belangrijk de zorg is voor uw paarden en ook een veilige en gebruiksvriendelijke trailer is hiervoor heel belangrijk. Kijk online voor meer informatie.