Goede accountant te Enschede?

Beersen & Grandiek Belastingadviseurs is een professioneel, relatief klein kantoor dat sinds 1989 werkzaam is op het gebied van belastingadvies, belastingaangiften en administratieve dienstverlening voor ondernemingen en vermogende particulieren in Hengelo (Ov), Enschede en wijde omgeving. Binnen de zakelijke markt werken ze met name voor ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf.

Accountant Enschede

Als accountant in Enschede staat Beersen & Grandiek voor u klaar op verschillende gebieden. Voor de volgende diensten kunt u bij ze terecht:

  • Belastingadvies
  • Belastingaangiften
  • Financiële administratie

Het belastingrecht is een beweeglijk werkterrein. De fiscale regels veranderen voortdurend. Ook de interpretatie daarvan, door rechters en de Belastingdienst, zorgt voor een permanente ontwikkeling. Zoals ieder ander wordt ook de ondernemer geacht de wet en de spelregels te kennen. Het is echter allerminst eenvoudig om steeds te weten wat de fiscale regels zijn en hoe ze moeten worden toegepast. Beersen & Grandiek neemt voor u die zorg voor een deel uit handen. Ze kennen de kaders van de wet en zien het als een uitdaging om daarbinnen de mogelijkheden te benutten. Ze signaleren de ontwikkelingen en vertalen die naar uw situatie en zien mogelijke problemen en kansen. Uiteindelijk komen ze samen met u fiscaal tot een optimaal resultaat. Grotere bedrijven hebben meestal zelf een financiële afdeling die de administratie verzorgt. Als u een midden- of klein bedrijf heeft kunnen ze zich voorstellen dat u daar hulp bij wenst te hebben. Dankzij geavanceerde software is het mogelijk om uw administratie digitaal te verwerken. Als accountant in de regio Enschede staan ze u daar graag in bij. Veel ondernemers richten zich met hun vragen allereerst tot Beersen & Grandiek als accountant in Enschede. Dat tekent het vertrouwen dat zij in hen hebben. Ze proberen de pijlers van hun beroep dan ook goed uit te stralen: integriteit, objectiviteit, deskundigheid en zorgvuldigheid. Veel vragen hangen uiteraard samen met de financiën en daar kunnen ze u goed in adviseren. Hun advies bij het starten van een onderneming, de keuze van een ondernemingsvorm of bedrijfsoverdracht is door velen al ter harte genomen. Ze helpen u graag met het prettig runnen van uw bedrijf. Ze lichten de dienstverlening en mogelijkheden graag persoonlijk toe. Als u op zoek bent naar een accountant in Enschede is Beersen & Grandiek dus absoluut het juiste adres.

Beersen & Grandiek

BeersenGrandiek.nl onderscheidt zich van ieder andere accountant in Enschede door een informele aanpak en een focus op administratie en jaarrekeningen vanuit fiscaal en adviserend perspectief. Met het simpelweg registreren en vastleggen van bedrijfsprocessen achteraf nemen ze geen genoegen, daar begint het pas.

De omvang van deze accountant in Enschede en de wijze waarop ze werken is een bewuste strategische keuze om de menselijke maat van onze dienstverlening te kunnen waarborgen. Deze manier van werken wordt bijzonder gewaardeerd door cliënten die zich niet thuis voelen bij het algemene grootschalige, versnipperde karakter met hoge mate van anonimiteit van de grotere accountantskantoren.

Als u hun kantoor inschakelt, merkt u dat ze er een even heldere als doeltreffende werkwijze op na houden, waarin korte lijnen een pré zijn. Er is sprake van één aanspreekpunt, die te allen tijde voor u klaar staat, zich graag volledig op de hoogte stelt van wat er in uw bedrijf speelt en die beschikt over kennis van de markt waarin uw onderneming opereert. Anders gezegd, u zit om de tafel met iemand die een goed totaaloverzicht heeft van uw (zakelijke) situatie. Daarom is het altijd een goed idee om voor Beersen & Grandiek te kiezen als u een accountant in Enschede zoekt.