Goede logistiek in de bouw?

Goede logistiek in de bouw?Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen bij het verkrijgen van goede logistiek in de bouw? Zoek dan niet verder! bouwaanvoerders helpt u graag. Een stevig fundament is nodig om een bouwproject succesvol te begeleiden en te bouwen. Dit geldt zowel voor de constructie zelf, als voor de wijze waarop het project tot stand komt. Goede logistiek in de bouw is hierbij belangrijk. Bij logistiek in de bouw wordt vaak gedacht aan de inzet van BouwHUB’s  of Bouwbufferlocaties aan de rand van een stad. Hierdoor kunt u gemakkelijk en snel goederen aan- en afvoeren van uw bouwlocatie. Hiermee bespaart u veel tijd en kosten. Goed doordachte logistiek in de bouw gaat echter ook over een juiste aanpak van deze aan- en afvoer. Hiervoor heeft u kennis, kunde en vooral maatwerk nodig van de experts van bouwaanvoerders. 

Logistiek in de bouw: Green Deal

De goede logistiek in de bouw van bouwaanvoerders zorgt ervoor dat u tijd bespaard en kosten reduceert bij uw bouwproject. Deze kosten zijn kosten van zowel de afstemming als het transport. Echter kunt u als verantwoordelijke ondernemer nog besparen op een ander gebied, namelijk het gebied van duurzaamheid en milieu. De eisen voor logistiek in de bouw met betrekking tot duurzaamheid en milieu worden steeds strenger en raken steeds meer gespecificeerd. Deze regels en eisen zijn inmiddels niet meer te vermijden wanneer u bezig gaat met een bouwproject. Green Deal logistiek is een nieuw concept van logistiek in de bouw van bouwaanvoerders, waarbij de nadruk ligt op de consequenties van de logistieke activiteiten op het niveau van duurzaamheid en milieu. Simpeler gezegd: we proberen hiermee de CO2-uitstoot (broeikasgassen) zoveel mogelijk te verminderen. De (internationale) eisen met betrekking tot verantwoord watergebruik, duurzame afvalverwerking en het gebruik van milieuvriendelijke bouwmaterialen worden steeds belangrijker en ook steeds vaker vastgelegd in internationale akkoorden. bouwaanvoerders biedt mogelijkheden om deze doelen te verwezenlijken en aan deze eisen te voldoen. Ons personeel beschikt over zowel de kennis als de ICT-tools om de logistiek in de bouw in zowel de ontwerpfase als de uitvoeringsfase te monitoren en hierbij rekening te houden met duurzaamheid en het milieu. De cliƫnt mag hierbij zelf het ambitieniveau en de gewenste rekennorm bepalen. Uw productie en project worden realtime bewaakt door de ICT-tool van bouwaanvoerders, zodat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

Waarom bouwaanvoerders?

Het samenwerken met bouwaanvoerders om de logistiek in de bouw bij uw project te verbeteren of te optimaliseren heeft veel voordelen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • bouwaanvoerders beschikt over de meest actuele kennis en inzichten met betrekking tot logistiek in de bouw en eisen over milieu en duurzaamheid.
  • Wij bieden schaalbare oplossingen voor elk project.
  • De slimste ICT-tools in de branche helpen bij het effectief en duurzaam plannen van de benodigde logistiek voor uw bouwproject.
  • Bij bouwaanvoerders is er sprake van inzet van Social Return.
  • bouwaanvoerders is een bedrijf door bouwers voor bouwers. Met onze ervaring in de bouw weten wij waarover wij spreken en kunnen wij ons gemakkelijk inleven in uw situatie. Op deze manier kunnen wij u altijd duidelijk te woord staan en verder helpen.