Hallenbouw, opslag en werkruimte in één

Heb je als bedrijf extra werk- of opslagruimte nodig? Denk dan eens aan hallenbouw. Wie gaat kijken op de website van Olde Hensken B.V. zal al snel zien dat je bij hallenbouw echt niet aan een eenvoudige loods hoeft te denken. Hallenbouw is een methode waardoor je relatief snel een nieuwe ruimte hebt waar mensen kunnen werken en waar je spullen kunt opslaan. Een gemiddelde loods is groot genoeg om een vrachtwagen naar binnen te laten rijden, en indien gewenst nog te laten keren ook. Wanneer je als bedrijf voor een groot project in een keer veel grote spullen moet opslaan op locatie, kan hallenbouw een heel goed idee zijn. Op die manier kan je je spullen dicht bij de locatie opslaan, is het eenvoudig om de spullen te verplaatsen van en naar locatie. Maar je kunt ook denken aan hallenbouw op een manier dat je het als werkpand en zelfs kantoor kunt gebruiken. Op die manier is het niet meer een tijdelijke loods, maar een vaste werklocatie voor zolang nodig is. Wil je meer informatie over Olde Henskens, kijk dan op hun website voor alles over hallenbouw en andere projecten; oldehenskenbv.nl.

Waar moet je bij hallenbouw allemaal aan denken?

Het is het allerbelangrijkste dat je contact hebt met de gemeente over vergunningen die nodig zijn om een grote loods te kunnen plaatsen zodat je zeker weet dat er geen problemen ontstaan na het beginnen met bouwen. Wanneer de vergunning eenmaal goedgekeurd is, kan er begonnen worden met de hallenbouw. Wie een loods laat bouwen door Olde Henskens, zal door middel van de korte lijntjes die er onderhouden worden. Op elk moment op de hoogte zijn van wat er gebeurt. Daardoor kan je eenvoudig wijzigingen doorvoeren wanneer gewenst. Mocht het niet meer mogelijk zijn om bepaalde wijzigingen door te voeren, dan zal er samen naar een zo goed mogelijke oplossing gezocht worden, zodat alles nog altijd naar wens gebouwd zal worden. Of het nu een loods is die voor particulier gebruik is of voor zakelijk gebruik, het doel is; de hal naar je wensen op te bouwen.

Een hal laten bouwen door Olde Henskens

Wie ervoor kies om een hal te laten bouwen door bedrijf Olde Henskens, zal bemerken dat de Twentse nuchterheid hier een grote rol zal spelen. Ze zullen eenvoudigweg alles zeggen zoals het is. Als er iets niet mogelijk is, zal dat gemeld worden. Maar er zullen dan wel andere oplossingen aangedragen worden. Een offerte wordt eenvoudig opgesteld met daarin realistische prijzen, zodat je weet waar je aan toe bent. Wat je nog meer kunt laten doen buiten hallenbouw;

  • Wand en dak beplating
  • Overheaddeuren
  • Staalconstructies

Wil je graag wat voorbeelden zien? Op de website van Olde Henskens vind je diverse projecten, lopende projecten maar ook projecten die volledig gerealiseerd zijn. Mocht je twijfels hebben over de grootte van je project: naast dat ze je uiteraard zullen voorzien van alle mogelijke adviezen en tips, hebben ze gewerkt aan bedrijfshallen met laaddocks die maar liefst 8000 vierkante meter beslaan.  Kortom, geen project is te klein of te groot. Als je een offerte wilt aanvragen kan dat eenvoudig via hun website, maar uiteraard ook per telefoon of per mail. Ze zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen zodat er gesproken kan worden over een offerte, nadat uiteraard alle vragen gesteld en beantwoord zijn. Ze bieden dertig jaar garantie na het afleveren van een loods of hal, dus je kunt je verzekeren dat ze werken met de allerbeste materialen, zodat je hal het eeuwige leven kan hebben.

Lees meer…