Heeft u dit wagyu vlees al eens geproefd?

Onlangs moesten wij een vergaderdag inplannen en het leek mij goed om dat op een bijzondere locatie te doen. De ervaring leert namelijk dat onze vergaderingen niet goed gaan wanneer wij dat bij ons op kantoor doen omdat iedereen dan voortdurend wordt afgeleid. Ik heb daarom gezocht naar een goede locatie en zo ben ik uiteindelijk terechtgekomen bij de mensen van wagyu-farm.nl. Zoals de naam van deze site al doet vermoeden, gaat het hier over een boerderij waar ze een speciaal soort koe hebben. Deze koeien kun je bekijken en je kunt dus in een heel mooie ruimte op deze boerderij vergaderingen beleggen. Dat leek mij een interessante optie en wij hebben daarom een ruimte gehuurd bij deze boerderij. Toen wij daar waren, kregen wij te horen dat wij het wagyu vlees dus ook konden eten. Op dat moment hadden wij daar niet heel veel trek in omdat wij net hadden ontbeten en het ons niet heel geschikt leek om dan meteen op het wagyu vlees over te stappen. Toch waren wij wel benieuwd naar dit wagyu vlees en wij hebben daarom bekeken of het ook mogelijk was om een keer een hoeveelheid wagyu vlees te bestellen. Het leek ons namelijk heel lekker vlees en wij hebben daarom een bestelling gedaan bij dit bedrijf. Het leek ons leuk om een kok uit te nodigen bij ons op de zaak die wist hoe hij dit vlees moest bereiden zodat wij een keer met de hele ploeg konden eten bij ons op de zaak. Wij hebben daarom wagyu vlees besteld bij dit bedrijf en dat ging allemaal uitermate soepel. Wij hoefden niet veel geld te betalen voor het vlees en dat was heel prettig om te merken. Mocht u daarom ook graag een keer dit wagyu vlees willen proberen, dan kunt u altijd even naar de site van dit bedrijf gaan surfen. U zult zien dat u hier heel veel mogelijkheden krijgt aangeboden en die kunt u eigenlijk niet laten liggen. Wij hebben namelijk heel erg genoten van het wagyu vlees en wij zouden dit wagyu vlees graag vaker willen bestellen. 

Hier kunt u eenvoudig wagyu vlees bestellen 

Wij hebben gekeken waar wij nog meer wagyu vlees konden kopen omdat wij graag wilden weten of de prijzen van wagyu-farm.nl redelijk waren. Wij hebben toen meerdere aanbieders gevonden, maar die rekenden allemaal heel veel hogere prijzen. Wij zijn daarom blij dat wij via dit bedrijf hebben besteld omdat de kwaliteit van het wagyu vlees goed was en de prijs nog veel beter. Genoeg reden dus om een recensie over dit bedrijf te schrijven. 

Surf ook eens naar de site 

Als u enthousiast geworden bent over de vergaderlocatie die ik noemde, dan kan ik u aanraden om een keer naar wagyu-farm te gaan surfen. Hier kunt u:

  • Foto’s bekijken van de boerderij 
  • Een heel mooie vergaderlocatie boeken 
  • Vlees bestellen 

Wij zijn blij dat wij dit bedrijf hebben leren kennen en wij zouden dit bedrijf daarom ook aan iedereen willen aanbevelen. Hier kunt u niet alleen goed vergaderen, u kunt hier ook vlees inslaan.