Hoe ik mijn droomvrouw heb ontmoet via een matchmaking bureau voor Oekraïense bruiden

Hoe ik mijn droomvrouw heb ontmoet via een matchmaking bureau voor Oekraïense bruidenTot mijn veertigste was ik getrouwd met een Nederlandse vrouw. Het was een gelukkig huwelijk, totdat mijn vrouw een relatie met een andere man kreeg. Direct na onze scheiding had ik geen behoefte aan een nieuwe relatie. Ik moest mijn verdriet verwerken en zelfvertrouwen terugwinnen. Na een tijdje groeide mijn behoefte aan een partner en een relatie weer. Het viel mij echter ontzettend tegen om een leuke passende Nederlandse vrouw te vinden. Ik woon in een klein dorp en de meeste single vrouwen wonen in de stad. Daarnaast stellen de Nederlandse vrouwen steeds hogere eisen aan een man. Via een vriend hoorde ik over een relatiebureau voor Oekraïense bruiden. In de eerste instantie reageerde ik minder enthousiast. Ik had namelijk een slecht beeld van mensen uit het Oostblok, laat staan van Oekraïense bruiden. Ik dacht dat ze alleen maar uit zouden zijn op mijn geld. Toch besloot ik me via de website lovebridge.eu eens in te lezen in de mogelijkheden. Daar werd mijn beeld van Oekraïense bruiden meteen bijgesteld. De reden voor Oekraïense bruiden om voor een Nederlandse man te kiezen is namelijk niet allen geld. Er werden ook andere goede redenen genoemd, namelijk:

  • Er zijn minder mannen dan vrouwen in Oekraïne;
  • De Oekraïense mannen hebben vaak een alcoholprobleem;
  • De Oekraïense bruiden zijn op zoek naar een traditioneel gezin;
  • De Oekraïense mannen kunnen de vrouwen geen stabiel leven bieden.

Dat was voor mij echt een eyeopener en ik besloot een kijkje te nemen bij de profielen op de website. De vrouwen waren prachtig. Eigenlijk zag ik helemaal geen reden meer om me niet in te schrijven voor een matchmaking bureau voor Oekraïense bruiden. Daar heb ik helemaal geen spijt van want door Love Bridge heb ik mijn droomvrouw gevonden.

Hoe mijn zoektocht naar Oekraïense bruiden verliep

Nadat ik contact op had genomen met Love Bridge, moest ik eerst vertellen over mijn leven, mijn eigenschappen en wat ik zocht in een vrouw. Daarna werd ik voorgesteld aan een paar potentiële Oekraïense bruiden die wel bij mijn profiel zouden passen. Als er een match was, werd via Love Bridge een eerste date ingepland. Ik moest daarvoor natuurlijk wel naar Vinnitsia in Oekraïne. Ik houd heel erg van reizen dus dat was voor mij geen enkel probleem. De eerste date die ik had, viel een beetje tegen. Het was een leuke vrouw, maar we bleken toch geen klik te hebben. Bij de tweede date met mijn huidige vrouw was ik opslag verliefd. Dat bleek wederzijds te zijn. Ik wist meteen dat dit de vrouw was van mijn dromen. Mijn vrouw heeft een financiële opleiding en ik werk als accountant. We hadden dus meteen iets om over te praten. Maar ook op andere gebieden bleken we veel overeenkomsten met elkaar te hebben. We besloten elkaar dus opnieuw te ontmoeten in Nederland. Dat was natuurlijk heel spannend, want hopelijk lag het niet alleen aan de eerste date dat we zo’n goede klik hadden. Maar gelukkig was de tweede date nog leuker en besloten we met elkaar een relatie aan te gaan. Nu ben ik ontzettend gelukkig getrouwd met een bloedmooie en intelligente vrouw uit Oekraïne.

Mijn ervaring

Ik kan alle single mannen die moeite hebben om een Nederlandse vrouw te vinden aanraden om een kijkje te nemen bij Love Bridge. Love Bridge focust zich op Oekraïense bruiden die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Het zijn hele zachtaardige en vriendelijke vrouwen die de ambitie hebben om in Nederland samen een fijn leven op te bouwen.