Hoe kun je met hypnose afvallen?

Als je met behulp van hypnose wilt afvallen is het slim om je eerst even in te lezen op de website van een van de betere hypnosepraktijken, namelijk die van De Hypnose Praktijk (www.hypnose-praktijk.nl). Daar vind je heel veel informatie over wat hypnose en de therapie eromheen precies inhoudt, en hoe het kan dat je met behulp van hypnose kunt afvallen. Het klinkt namelijk voor veel mensen nogal zweverig, vandaar dat het verstandig is om eerst helder te krijgen wat hypnose nu eigenlijk is, en dat het helemaal niet eng is. Bij De Hypnose Praktijk kun je terecht voor hypnose om af te vallen. Dit werkt waarschijnlijk iets anders dan je had verwacht. Het is namelijk zo dat je hunkert naar eten doordat er zich bepaalde overtuigingen en aannames in je onderbewustzijn bevinden, en hoe je ook probeert en welk dieet je ook test, afvallen lukt niet zolang je deze overtuigingen hebt. Dit kunnen overtuigingen zijn die je hebt opgedaan als (klein) kind, zoals dingen die je ouders of leerkrachten tegen je zeggen, maar ook resultaten van ervaringen uit je latere leven. Als je bijvoorbeeld collega’s of een baas hebt gehad die jou constant vertelden dat je niks waard was dan ga je dat op den duur geloven. En als je gelooft dat je niks waard bent dan is afvallen ontzettend moeilijk! Met hypnose afvallen richt zich dan op deze overtuigingen, en ontkracht ze door je te laten inzien dat ze niet langer nodig zijn.

Gemakkelijk met hypnose afvallen

Bovenstaande emoties of overtuigingen hinderen je misschien al jaren, waardoor je wellicht al veel te lang niet goed voor jezelf zorgt. Het is nu tijd om ze aan te pakken en met behulp van hypnose het afvallen te bevorderen. Het is goed om te weten dat dit op een hele makkelijke manier kan. Doordat een groot gedeelte ervan onbewust gebeurt zal je merken dat je er in het dagelijks leven helemaal geen moeite mee hebt om ongezonde voeding te laten staan, je hebt het namelijk simpelweg niet meer nodig! Door de hypnosesessies ben je:

  • Je ervan bewust wanneer je geen honger hebt, en eet je dus minder.
  • Zelfverzekerder, en dus gun je jezelf betere voeding.
  • Emotioneel in balans, waardoor emotie-eten wordt voorkomen.

Door de combinatie van bovenstaande drie redenen kun je gemakkelijk met hypnose afvallen. Je onderbewustzijn zal ervan overtuigd zijn dat je het waard bent en alleen de beste en meest gezond voeding verdient. Waarom zou je jezelf nog langer verwaarlozen? Laat deze oude overtuigingen los!

Een afspraak maken bij De Hypnose Praktijk

Als je met behulp van hypnose wilt afvallen kun je terecht bij De Hypnose Praktijk. Deze is gevestigd in Breda en Roermond, en te bereiken via hun website. Met hypnose gewicht verliezen kan bij De Hypnose Praktijk in drie sessies, waarbij je al na de eerste sessie resultaat opmerkt! De sessies kosten slechts €125,- per stuk en dus kun je al met €375,- van je constante drang tot eten afkomen, wat de (onderbewust) reden hiervoor ook is. Jouw hypnose therapeut gaat samen met jou op zoek naar de oorzaak en heft deze op door jouw onderbewust nieuwe, meer correcte overtuigen te geven. Zo wordt afvallen wel heel gemakkelijk!