Horecabeveiliging voor de zaterdagavond

Ik werk altijd met veel plezier. Ik heb al jaren mijn eigen café en het is elke avond weer een goot feest. De vaste klanten komen elke dag een drankje bij me drinken. En dat is natuurlijk heel fijn. Maar op zaterdagavond dan is het stampvol. Dat is voor mij natuurlijk heel prettig want hier draaien de zaken dan goed. Maar het levert ook wat problemen op. Mijn klanten drinken een paar borrels te veel, het is druk dus mensen staan dicht op elkaar. Bij een vervelende opmerking of beweging krijgen mensen als snel een woordenwisseling. Na een woordenwisseling kan ik mijn klanten vaak wel tot reden brengen. Maar als klanten agressief worden en naar elkaar gaan uithalen dan sta ik met de handen in het haar. Ik kan en wil er absoluut niet tussenspringen maar mijn café door deze klanten laten vernielen zie ik ook niet zitten. Dus wat is dan het alternatief? Met andere eigenaren van horeca ondernemingen uit de straat zijn we rond de tafel gegaan. We hebben toen een mooie oplossing gevonden omdat we hier allemaal mee te maken hebben. Met elkaar hebben we elke vrijdag en zaterdag avond horecabeveiliging ingeschakeld zodat die dit soort incidenten kunnen voorkomen.

Horeca beveiliging voor als het nodig is

Er loopt nu dus horecabeveiliging door de straat. Als ik merk dat de sfeer gaat omslaan of zie dat bepaalde klanten te veel hebben gedronken en anderen klanten lastig vallen dan bel ik even. De horecabeveiliging komt me dan ondersteunen en samen zorgen we er dan voor dat vervelende klanten gemoedelijk het café verlaten. Door op tijd aan de bel te trekken kan ik veel vervelende situaties voorkomen. Maar het is hard nodig dat deze beveiliging er is want alleen kan ik het niet. Ik kan niet een café runnen, voor mijn klanten en personeel zorgen en daarnaast ook nog dit soort incidenten voorkomen. Ik ben dus heel dankbaar dat we horecabeveiliging hebben ingeschakeld.

Beveiliging om de avond rustig te laten verlopen

Als je eigenaar bent van een kroeg, café of club heb je er helaas mee te maken. Agressie komt overal voor, vooral als mensen onder invloed zijn van alcohol dan lopen de irritaties snel op. Dit kan omdat mensen worden lastiggevallen of dit kan zijn door een woordenwisseling. Wat de reden ook is, horecabeveiliging help ondernemers in de horeca om dit soort incidenten voor te zijn. Waarom moet je horecabeveiliging inschakelen:

  • Je hebt het druk genoeg met het binnen halen van je klanten en het bedienen van al je klanten.
  • Vooral in het weekend is het ongelofelijk druk, je hebt echt geen tijd om mensen uit elkaar te halen.
  • Voor je eigen veiligheid is het beter om niet te hoeven ingrijpen bij een vervelend incident.
  • Je maakt de werkomgeving ook een stuk veiliger voor je personeel als je horecabeveiliging inschakelt. 
  • Jij doet waar jij goed in bent en horecabeveiliging doet waar zij goed in zijn.
  • Dit is een ideale combinatie die goed werkt.
  • R-abeveiliging

Elke zaterdag avond ging het weer mis. Aan het einde van de avond hadden klanten genoeg gedronken en begonnen de ruzies. Een ruzie of woordenwisseling is nog te sussen maar als klanten met elkaar op de vuist gaan dan loopt het pas echt uit de hand. Als eigenaar van mijn eigen café wil ik dat de zaterdag avond prettig verloopt. Daarom heb ik met meerdere eigenaren de hulp ingeschakeld van r&a beveiliging Hierdoor zijn er altijd horecabeveiliging die we kunnen oproepen als we hulp nodig hebben.  r-abeveiliging.nl.