Huis kopen zonder eigen geld? Neem dan contact op met Lexwonen!

Een eigen huis kopen zonder eigen geld, is dat wel mogelijk? Ja dat is zeker mogelijk. U bent daarvoor bij lexwonen aan het juiste adres. Is het u door omstandigheden (nog) niet gelukt om een groot bedrag bij elkaar te sparen of investeert u liever uw spaargeld in het huis? Dan hebben wij speciaal voor u de oplossing. Wij gaan op basis van uw zoekwensen opzoek naar een huis. Benieuwd naar de mogelijkheden? Op onze website vindt u meer informatie of neem gelijk telefonisch contact met ons op voor informatie op maat.

Huis kopen zonder eigen geld

U bent tegenwoordig verplicht om zelf de kosten koper te vergoeden. Dit bedrag loopt al gauw richting tienduizend euro. Desondanks is het met de juiste makelaar van lexwonen mogelijk om zonder eigen geld een huis te kopen. Wij zijn al jaren expert op dit gebied en weten precies op welke wijze dit mogelijk is. Het begint allemaal bij een nauwkeurige inventarisatie. Stap voor stap begeleiden wij u bij het koopproces. Mocht het uiteindelijk toch niet kunnen, dan hoeft u ons niet te vergoeden. Op basis van de inventarisatie, weten wij exact wanneer het mogelijk is om een eigen huis te kopen zonder eigen geld te hoeven investeren. Hieronder vindt u een samenvatting van de belangrijkste voorwaarden.

Besparing op de eigen kosten is enkel mogelijk wanneer:

– De marktwaarde van de woning bekend is (dus niet de vraagprijs);
– U een bod uitbrengt onder de marktwaarde;
– Het bod geaccepteerd wordt en het financieringsvoorbehoud in de koopakte wordt vermeld ter hoogte van het bod, inclusief de bijkomende kosten.

De marktwaarde laten wij vaststellen door een onafhankelijke taxateur. Wij doen in de tussentijd onderzoek welke marktwaarde vergelijkbare huizen hebben in de omgeving. Zodra meer bekend is, kan er een bod uitgebracht worden onder deze marktwaarde. Let op dat u altijd ontbindende voorwaarden vermeld bij het uitbrengen van een bod. Wij helpen u graag verder bij het opstellen van correcte voorwaarden.

Unieke strategie huis kopen zonder eigen geld

Begin 2019 hebben wij van lexwonen.nl onze koopstrategie grondig aangepakt. Tegenwoordig worden huizen namelijk binnen no time verkocht. Het is daarom belangrijk om de juiste documenten tijdig in orde te hebben.

De juiste volgorde van documenten verzamelen:

  1. Maak een hypotheekberekening op onze website
  2. Vraag de BKR documenten aan via onze website
  3. Breng het bod uit, zoals besproken met ons
  4. Stuur uw werkgeversverklaring en salarisstrook door naar ons

Door strikt deze volgorde te volgen en gelijk tot de volgende actie over te gaan als wij u dit laten weten, heeft u tot wel 50% meer kans om eigenaar te worden van uw droomhuis! Als u actief betrokken bent bij het koopproces, staan wij ook zeven dag per week tot wel zestien uur per dag voor u klaar voor de koop van uw huis zonder eigen geld!

Voordelen huis kopen zonder eigen geld met lexwonen:

  • Bespaar geld op uw eigen inbreng
  • Vakkundig advies en ondersteuning
  • Geen koop, geen betaling
  • Ruime kantoortijden
  • 50% meer kans met deze unieke strategie om een huis te kopen zonder eigen geld

Waardebepaling, aankoopstrategie, ontbindende voorwaarden en de juiste bank staat gelijk aan een huis kopen zonder eigen geld! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op: lexwonen.nl.