Hypotheekadvies nodig?

Onlangs hebben wij ons eerste huis gekocht in de stad waar wij al jaren heel graag wonen. Het was voor ons een grote en spannende stap, omdat wij altijd hadden gehuurd. Een huis zoeken is op zich erg leuk om te doen, maar waar we wel tegenop zagen was het regelen van de financiering. Wij wilden een goed en onafhankelijk hypotheekadvies en werden door vrienden gewezen op vanbruggen.nl. Wij klikten door en kwamen op vanbruggen.

Onafhankelijk en betrouwbaar hypotheekadvies

Onze situatie was niet bepaald ideaal voor het verkrijgen van een hypotheek. Toch wilden wij van het gevoel af dat we geld weggooiden voor een huis dat nooit van ons zou worden. Wij wilden investeren in de toekomst van ons gezin en voor ons gevoel was het belangrijk om een eigen huis te kopen. Het was nu of nooit voor ons. Maar zoals gezegd was onze situatie niet optimaal als je denkt aan het verkrijgen van een lening. Onze kinderen zijn nog jong, mijn man is zzp’er en ik heb nog een kleine studieschuld. Wij waren dus op zoek naar een hypotheekadvies waarbij er over al deze aspecten met ons mee gedacht zou worden. Vrienden van ons hadden ervaring met hypotheekadvies van Van Bruggen Adviesgroep en hebben hen aangeraden. We hebben een afspraak gemaakt voor een gratis en vrijblijvend gesprek voor een hypotheekadvies. Wij waren erg benieuwd naar en ook gespannen over het bedrag dat wij uiteindelijk zouden kunnen lenen en de adviseur kon ons gelukkig geruststellen en een helder beeld geven. Wij zaten natuurlijk ook met vragen als: “Wat als ik minder inkomsten krijg uit mijn werkzaamheden als zzp’er?” en “Wat als ik minder wil gaan werken om zelf meer tijd met de kinderen door te brengen?” We kregen een helder en goed te begrijpen antwoord op al onze vragen. Het hypotheekadvies heeft ertoe geleid dat we onze droom op het gebied van onze eerste eigen woning met vertrouwen hebben kunnen waarmaken. We hebben een hele mooie en fijne gezinswoning net buiten de stad kunnen kopen. We wonen er met veel plezier en de onrust en ontevredenheid over het huren van een woning heeft plaatsgemaakt voor een gevoel van trots en plezier bij het onderhouden en mooier maken van ons eigen huis.

Van Bruggen Adviesgroep

Van Bruggen Adviesgroep is een specialist op het gebied van:

  • hypotheekadvies
  • verzekeringen
  • makelaardij
  • financieel advies

Denk bij hypotheekadvies niet alleen aan het afsluiten van een nieuwe eerste hypotheek bij aankoop van een woning, maar ook aan advies over of het aflossen van uw hypotheek wel of niet aantrekkelijk is. Denk aan verhoging van uw hypotheek door middel van een tweede hypotheek bijvoorbeeld bij aankoop van een vakantiehuis of een verbouwing van uw woning en denk aan hypotheekadvies rond het oversluiten van uw hypotheek. Als je samen een eigen huis hebt en je gaat scheiden of verbreekt de relatie, dan heb je ook behoefte aan een integer hypotheekadvies, waar Van Bruggen Adviesgroep in kan voorzien. Als het gaat om verkeringen kun je bij Van Bruggen Adviesgroep niet alleen terecht voor verzekeringen met betrekking tot uw onroerend goed, maar ook voor bijvoorbeeld een autoverzekering en een reisverzekering.