Ik schakelde hier een verzorgend ig in Amsterdam in

Ik ben al vele jaren aan het aftakelen en dat zou niet heel erg zijn, ware het niet dat ik steeds meer hulp nodig heb bij alles wat ik doe. Ik wil namelijk graag in mijn huidige woning blijven wonen omdat ik hier mijn hele leven heb gewoond en ik weet bijna zeker dat ik snel de pijp uitga wanneer ik naar een ander huis moet verhuizen. Vandaar dat ik er alles aan doe om ervoor te zorgen dat ik mijzelf kan blijven redden. Omdat mijn lichaam niet altijd even goed meewerkt, heb ik vorig jaar een verzorgend ig in Amsterdam proberen te vinden. Dat was gemakkelijker gezegd dan gedaan want een verzorgend ig in Amsterdam vinden is een hele toer. Ik wilde namelijk graag iemand hebben die mij ’s ochtends zou kunnen komen helpen om mijn kleding aan te trekken en ook wilde ik graag een verzorgend ig in Amsterdam bij mij hebben wanneer ik ’s avonds weer ging slapen. Ik ben daarom maar eens even gaan kijken waar ik moest zijn om dit in kannen en kruiken te krijgen en zo kwam ik uiteindelijk terecht op de site van ThuiszorgLajay.nl. Deze site sprak mij erg aan omdat ik meteen in de gaten had dat wanneer ik een goede verzorgend ig in Amsterdam wilde inhuren, ik hier het beste om hulp kon aankloppen. Ik zag meteen dat men hier kleinschalig werkt en dat heeft doorgaans als gevolg dat het niveau van het werk veel hoger is dan wanneer je dit bij een groot bedrijf inhuurt. Vandaar dat ik ook graag met dit bedrijf wilde gaan werken. Ik kreeg te horen dat er veel mogelijkheden beschikbaar waren voor mij om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Dat was precies wat ik graag wilde horen en ik was dan ook blij dat ik deze site gevonden had. Ik heb een afspraak met deze verzorgend ig in Amsterdam ingepland en de volgende dag kon ik al met iemand van deze organisatie mijn zorgbehoefte bespreken.

Via ThuiszorgLajay.nl vond ik mijn verzorgend ig in Amsterdam

Sinds een aantal jaar begin ik steeds moeilijker te lopen, dat zorgt ervoor dat ik dus ook steeds moeilijker uit mijn bed kan komen en dat ik moeite heb om mijzelf aan te kleden. Dit zijn niet echt redenen om naar een verzorgingshuis te gaan omdat je hiervoor vaak veel ernstigere klachten moet hebben. Vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken naar mogelijkheden om een verzorgend ig in Amsterdam te vinden. Zoals ik in het voorgaande al aangaf, heb ik deze verzorgend ig in Amsterdam gevonden via de site van Thuiszorg Lajay. Dit bedrijf gaf mij meteen een goed gevoel. Dat bleek ook tijdens het kennismakingsgesprek. De mensen die ik te spreken kreeg, lieten mij weten dat zij mij op heel veel mogelijkheden konden ondersteunen. Zo kon er ’s ochtends iemand bij mij langskomen om mij te helpen met het aantrekken van mijn kleding. Op woensdag kan ik ook gewassen of gedoucht worden. Dat vind ik ook heel erg prettig. Ik ben daarom ook heel erg tevreden over dit bedrijf.

Ik kan nog vele jaren in mijn eigen woning blijven wonen

Wilt u ook graag weten wat dit bedrijf allemaal voor u kan betekenen? Pak dan de telefoon een keer en plan een kennismakingsgesprek met deze mensen in. Zij zullen u:

  • vertellen welke zorg zij allemaal kunnen bieden
  • bekijken welke zorg u allemaal nodig heeft
  • kijken naar welke speciale wensen u heeft

Ik hoop dat ik u een aantal handige tips heb kunnen geven. Kijk snel even op ThuiszorgLaJay.nl.