In een kluis kun je niet inbreken!

Drie jaar geleden is er bij ons ingebroken. We wonen aan de rand van een klein dorpje, op een boerderij. Je kunt via de schuur in het huis komen, maar de schuur heeft een stevige deur die ’s avonds altijd op slot gaat. Die dag was de deur ook op slot, maar de deur die je het huis in leidt deed ik in die tijd nog niet op slot. Ik vond dat niet nodig, omdat we dus een goede schuurdeur hadden. Sinds die avond doe ik alles op slot. De schuurdeur was opengebroken met een breekijzer. De inbrekers konden vanaf daar dus gewoon het huis binnenlopen. Om de een of andere reden is de hond niet aangeslagen. Mijn kinderen hadden die avond wel wat gehoord, maar die dachten dat ik nog wakker was en aan het rondlopen was. Mijn vrouw en ik lagen diep in slaap. Toen ik de volgende ochtend naar beneden ging om koffie te zetten zag ik gelijk dat het mis was. Sommige lades stonden open, de tv was weg en de tablet van mijn zoon die hij voor school nodig heeft lag niet meer op de oplader. Ik maakte mijn vrouw en de kinderen wakker, ik was erg geschrokken. Mijn vrouw was de hele dag stil. Later kwamen we erachter dat er nog meer spullen weg waren, maar we hadden vooral moeite met het feit dat er iemand in ons huis geweest is terwijl we aan het slapen waren. Ze hadden nog veel meer schade kunnen aanrichten. Gelukkig zijn we er inmiddels redelijk overheen gekomen. Destijds leek het ons een goed idee om een kluis te kopen, zodat we onze meest waardevolle spullen konden opbergen. Toch is er in de tussentijd geen kluis gekomen, het leven ging verder en het idee van een kluis kwam verder op de achtergrond. Niet zo lang geleden is mijn vader echter overleden, en hij heeft aan ieder van ons een brief geschreven. Mijn kinderen mogen de brief pas openmaken wanneer ze achttien zijn. Hoewel zulke dingen waarschijnlijk niet meegenomen worden door inbrekers, wilde ik spullen met emotionele waarde voor de zekerheid ook opbergen. Alles kan gebeuren, misschien hebben we ook wel een keer brand. Het werd tijd om een kluis te kopen, om waardevolle spullen tegen brand en inbrekers te beschermen.

De perfecte kluis voor ons

Ik besloot op internet op zoek te gaan naar een kluis. Ik kwam deze website tegen allesveilig. Ik besloot uiteindelijk een kluis via deze website te kopen omdat:  

  • Ik kon kiezen tussen verscheidene kluizen die je beschermen tegen brand en inbrekers.
  • Relatief gezien zijn de kluizen erg betaalbaar.
  • Alle kluizen zijn van hoge kwaliteit.

We hebben gekozen voor de brandveilige kluis, omdat we ondanks het feit dat er bij ons ingebroken is banger zijn voor brand. Het heeft wat gekost, maar het gevoel van opluchting dat het ons heeft opgeleverd is het meer dan waard.

Een veilig gevoel

Mijn vrouw en ik voelen ons een stuk beter, wetende dat onze waardevolle spullen veilig zijn mocht er nog eens iets gebeuren. Onze kluis staat goed verstopt, zodat onze kinderen er niet bij kunnen, en we hebben een goede code gevonden die mijn vrouw en ik niet zullen vergeten. Ik raad mensen die dezelfde angsten hebben die wij hadden aan om ook een kluis te kopen. Iedereen heeft zich waarschijnlijk wel eens zorgen gemaakt over het kwijtraken van waardevolle spullen, deze aankoop kan je van dat gevoel afhelpen. allesveilig.nl is een goede plek om een te kopen.