Interessant voor verpakkingsproducenten: PTFE weefsel

Verpakkingen worden steeds complexer omdat ze moeten voldoen aan milieueisen. Bovendien moeten producten goed beschermd worden. De nieuwste technologie brengt daarin steeds nieuwe mogelijkheden. Daar is de ontdekking, toepassing en productie van PTFE weefsel een voorbeeld van. Met dit soort materiaal is het mogelijk verpakkingsmateriaal te fabriceren, maar ook transportbanden te bekleden en er is zelfs tape op de markt die gemaakt is van PTFE weefsel. PTFE behoort tot de familie van polymeren, en dit PTFE weefsel staat ook wel bekend onder de merknaam Teflon. Dit wordt vooral toegepast in pannen, als antiaanbaklaag. Hierdoor blijven resten niet aan de pan plakken, ook als deze verhit worden. Daarom is dit weefsel zeer populair bij het maken van keukengerei. Eenzelfde effect heeft ook PTFE weefsel dat in andere industrieën wordt toegepast. Hardick is een van de aanbieders van dergelijke producten en kan u als ondernemer alles vertellen over de toepassingen van dit materiaal. Daarnaast worden er in het assortiment van Hardick diverse kant-en-klaar-producten aangeboden, die direct kunnen worden ingezet in de verpakkingsindustrie, of een andere industriële omgeving. Via https://www.hardick.nl/product/ptfe-weefsels/ is meer informatie te vinden over dit soort materialen, de toepassing ervan en kunt u ook direct een bestelling plaatsen. Hardick biedt de volgende zaken aan op het gebied van PTFE:

  • Zelfklevende PTFE weefsels
  • Gecoate glasvezels gemaakt van PTFE
  • Gecoate dichte vezels gemaakt van PTFE

Hoge kwaliteit PTFE weefsel

Hardick maakt standaard PTFE weefsels in een breedte variërend van 1500 mm tot 4000 mm. Op aanvraag kunnen er ook andere afmetingen worden gemaakt. Dit combineert Hardick met het produceren van kwalitatief hoogstaande materialen. De mogelijkheid maatwerk te leveren, in combinatie met het afleveren van zeer goede kwaliteit, maakt Hardick al jaren dé producent van PTFE weefsel. Op onze website kunt u lezen welke industrieën gebruik maken van onze diensten. Hieronder vallen bijvoorbeeld de papierindustrie, textiel- en zeefdrukindustrie, en de tapijtindustrie. In de processen van al deze sectoren is PTFE weefsel zeer goed bruikbaar. Het is slijtvast en zorgt ervoor dat andere materialen niet aan bijvoorbeeld een transportband, blijven kleven. Uiteraard is het ook mogelijk elders PTFE weefsel te bestellen. Bij Hardick krijgt u echter de hoogste kwaliteit voor uw geld, altijd op tijd geleverd. Dat laatste is belangrijk voor onze klanten, dus wij doen er alles aan om onze beloften na te komen. Niets is zo vervelend dan een bestelling die te laat komt, terwijl u het onderdeel of het materiaal, dringend nodig heeft. Dat zullen wij te allen tijde voorkomen.

Contact opnemen met Hardick

Bent u nog niet precies op de hoogte van de toepassingen van PTFE weefsel maar wilt u hier meer over weten? De professionals van Hardick kunnen u uiteraard alles vertellen over dit materiaal, en andere producten in het assortiment. Neem dan contact op met Hardick, bijvoorbeeld via hardick.nl. U kunt gratis en vrijblijvend monsters aanvragen van materialen die u interessant vindt. Hierdoor kunt u de materialen zelf bekijken. De meeste klanten ontdekken dan hoe goed de kwaliteit is van de producten van Hardick, en gaan over tot het plaatsen van een bestelling. Bent u nog niet zeker van het nut van PTFE voor u Het is ook mogelijk een afspraak te maken met een vertegenwoordiger. Deze kan samen met u kijken naar mogelijke toepassingen van PTFE weefsel in uw bedrijfsproces. PTFE biedt talloze mogelijkheden. Het zou zonde zijn als u geen gebruik maakt van deze opties omdat u niet weet waar in uw bedrijfsproces deze weefsels van meerwaarde kunnen zijn. Hardick levert ook andere zaken die interessant zijn voor industriële omgevingen, zoals krimpbuizen en siliconenweefsel.