Is een huis kopen zonder eigen geld mogelijk?

Toen ik na vele jaren allerlei losse contracten gehad te hebben, eindelijk een vast contract kreeg aangeboden bij mijn werkgever, ging er voor mij een wereld open. Ik meende namelijk dat ik nu eindelijk een eigen huis kon kopen. Dat zou voor mij een hele verbetering zijn want ik moest nu altijd huren en ik woonde ik een heel klein appartement met een vreselijke huisbaas die steeds maar meer huur wilde ontvangen en daardoor betaalde ik mij een ongeluk. Veel huurhuizen heb je bij ons in de buurt niet en daarom was kopen eigenlijk de enige optie. Ik heb toen gezien dat ik ook eigen geld mee moest nemen wanneer ik een huis wilde aanschaffen. Een huis kopen zonder eigen geld is niet iets wat goed mogelijk lijkt te zijn en daarom heb ik gekeken hoeveel geld ik moest sparen. Toen ik zag dat ik duizenden euro’s zou moeten sparen, zonk de moed mij meteen in de schoenen. Als ik op deze manier een huis wilde kopen, dan kon ik beter voor een aanleunwoning sparen want ik zou het geld pas rond mijn 65 bij elkaar hebben gespaard. Ik ben daarom meer gaan lezen over een huis kopen zonder eigen geld. Ik had namelijk gelezen dat een huis kopen zonder eigen geld we mogelijk was, maar dan moest je goed weten hoe je een huis kopen zonder eigen geld moest aanpakken. Ik ben altijd heel erg van het uitzoeken geweest en daarom heb ik op het internet allerlei informatie opgezocht over een huis kopen zonder eigen geld. Ik heb toen gezien dat een huis kopen zonder eigen geld zeker tot de mogelijkheden behoort mits je niet in de Randstad wilt gaan wonen. Daar zijn de huizen namelijk ontzettend duur en daarom is een huis kopen zonder eigen geld daar echt niet mogelijk. Ik had geen enkele ambitie om hier een woning te kopen want ik hou helemaal niet van de Randstad en daarom ben ik gaan kijken of ik een mooi huis in Drenthe kon vinden. Daar is een huis kopen zonder eigen geld namelijk nog wel mogelijk en omdat ik al in deze provincie huurde wilde ik er nu graag een woning kopen. 

Op lexwonen.nl leest u alles over een huis kopen zonder eigen geld

Mocht u ook een woning zoeken die u wel kunt betalen zonder eigen geld, dan raad ik u aan om een keer naar de site van lexwonen.nl te surfen. Deze mensen hebben heel veel kennis in huis over een huis kopen zonder eigen geld en ik kan u aanraden om een keer op deze site te gaan kijken. U zult zien dat deze mensen u goed kunnen adviseren en dat u hier kunt zien dat een huis kopen zonder eigen geld toch heus mogelijk is wanneer u het slim aanpakt. 

U kunt altijd advies inwinnen 

Mocht u een keer met een van de mensen van Lex Wonen willen overleggen over uw situatie, dan kunt u:

  • Naar de site van lexwonen.nl surfen 
  • Bekijken wat men hier aan informatie gepost heeft 
  • Een keer een gesprek aanvragen om u te laten voorlichten 

Ik hoop dat u hier goed advies kunt krijgen.