Maak gebruik van e liquid

Overweeg jij het overstappen van gewoon naar elektrisch roken? Dan is het natuurlijk wel van belang om te weten hoe dit precies werkt. Waar je bij het eerste gebruik maakt van tabak en vloeipapier, gebruik je bij de laatste een e-sigaret met e liquid. De elektrische sigaret is een apparaatje dat op een accu werkt en waar je de vloeistof, de e liquid, in kunt stoppen. Op het moment dat jij het apparaat inschakelt, zal deze van binnen opwarmen waardoor de vloeistof aan het verdampen gaat. Je ademt deze damp vervolgens via het apparaatje in en op deze manier kun je dan roken. Waarom zou je dit nu doen en niet gewoon tabak gebruiken? Omdat dit vele malen beter is voor de gezondheid. Rook je gewone sigaretten, dan krijg je allemaal schadelijke stoffen binnen, zoals teer en rook. Dit zorgt allereerst natuurlijk voor ernstige problemen in de longen, maar ook in andere lichaamsdelen kunnen er problemen ontstaan. Helemaal stoppen met deze gewoonte is natuurlijk het beste voor de gezondheid, maar heel veel rokers lukt dit niet. Dan is het overstappen op het roken van e liquid, ook wel dampen genoemd, een gezondere optie voor jouw lichaam. Bekijk snel de website https://nieuwesigaret.nl/.

Verschillende soorten e liquid

Niet alleen is het overstappen op dampen veel gezonder voor je, het levert je ook veel meer variatiemogelijkheden op. Waar je bij tabak alleen kunt kiezen uit een paar merken, kun je bij e liquid kiezen uit heel veel verschillende smaken. Je kunt dus steeds weer een andere smaak kiezen en zo volop variƫren. Zo heb je steeds weer een geheel andere rookervaring. Uit wat voor smaakvarianten kun je dan allemaal kiezen? Dat ligt natuurlijk een beetje aan welk aanbieder je kiest, maar je kunt dan bijvoorbeeld denken aan:

  • banaan
  • chocola
  • espresso
  • cola
  • vanille
  • rozen

En dit zijn slechts een paar voorbeelden van de vele mogelijkheden die er zijn. Naast deze bijzondere smaakopties, kun je ook kiezen voor een e liquid met tabakssmaak. Op die manier wijk je zo weinig mogelijk af van je eerdere rookervaring en dat kan de overstap zeker gemakkelijker maken. Een ander voordeel van het gebruik van e liquid is dat deze te krijgen is met en zonder nicotine. We weten allemaal inmiddels dat nicotine zeer verslavend is en dat het lastig is om van deze verslaving af te komen. Met liquids heb jij zelf de keus of je deze stof nog inademt ja of nee en zo ja, hoeveel je er van binnen krijgt. Je kunt vaak namelijk ook zelf het percentage hiervan bepalen. Dit geeft jou ook de mogelijkheid om de nicotine-inname geleidelijk wat af te bouwen.

Nieuwesigaret laat je zelf samenstellen

Bij veel bedrijven die producten op het gebied van elektrisch roken verkopen, heb je al veel verschillende mogelijkheden. Maar bij Nieuwesigaret bieden ze jou de optie om helemaal zelf je e liquid samen te stellen. Je kunt op hun site dan gewoon aangeven welk aroma jij wilt hebben, hoe sterk dit moet zijn, hoeveel nicotine er in moet zitten en wat de verhouding propylene glycol tot vegetable glycerin moet zijn. Zo kun je dus zelf je ideale e liquid samenstellen. Ze bieden daarnaast ook nog de mogelijkheid om bij hen de losse ingrediƫnten te bestellen, waarna je deze thuis zelf kunt mengen in de gewenste verhouding. Op die manier heb je nog veel meer mogelijkheden om helemaal zelf de samenstelling te bepalen. Bovendien leveren zij alleen maar de beste kwaliteit, zodat je er zeker van kunt zijn dat het goed smaakt en goed vaporiseert. Zoek jij een goede e liquid en wil je deze zelf samenstellen? Dan moet je dus zeker naar Nieuwe Sigaret gaan.