Met regelmaat een flextent huren

Als landelijk gelegen hotel-restaurant op de Veluwe zijn we een gewilde locatie voor bruiloften, feesten en partijen. Het komt dan ook regelmatig voor dat wij een flextent huren via We Love Tents.

  • We hebben met hen de beste ervaring
  • Ze hebben verschillende soorten en formaten tenten
  • Ze leveren alles wat nodig is, dus ook de toebehoren

Via welovestretchtents.com zijn wij bij de dienstverlening van We Love Tents gekomen en hebben we voor het eest een tent gehuurd voor een kleinschalige bruiloft die bij ons aan de rand van de tuin werd georganiseerd. De flextent huren was zeer eenvoudig en gemakkelijk en we hebben er destijds voor gekozen om een flextent te huren met alles erop en eraan. Het was in september en dan weet je niet of het warm of koud wordt en wat het weer voorafgaand aan een bruiloft doet. We hebben het zekere voor het onzekere genomen en ervoor gekozen om een flextent te huren, voorzien van verwarming en verlichting en een mooie ondervloer, zodat mensen goed konden zitten en we stoelen en tafels neer konden zetten voor het diner. Toen de gasten voor het dessert naar een andere plek in de tuin werden geleid hebben we de vloer vrij kunnen maken, zodat een dansvloer ontstond waar de gasten naar hartenlust konden feesten. Uiteindelijk was dit zo’n succesvolle avond, dat we besloten hebben vooraan altijd onze flextent te huren via We love Tents.

Een flextent huren voor verschillende gelegenheden

In de zomer krijgen we meer en meer de vraag of we een event buiten kunnen organiseren en of we daarvoor een flextent kunnen huren, zodat mensen ook overdekt kunnen zitten. We hebben al meerdere keren gehad dat er een lezing gegeven werd of een workshop werd gehouden en ook voor zakelijke bijeenkomsten en seminars konden we flextenten huren via We Love Tents. We hebben ooit wel overwogen om zelf tenten aan te schaffen, maar dit heeft veel nadelen. Niet alleen zijn de tenten prijzig in aanschaf, zeker wanneer je diverse tenten moet hebben in verschillende maten, maar je moet die tenten ook nog ergens opslaan. Dat is behoorlijk wat materiaal waarvoor we momenteel de ruimte niet hebben om het op te slaan, zeker als je bedenkt dat een tent ook een ondervloer, verlichting en verwarming nodig heeft. Daarnaast biedt een flextent huren ons ook nog eens gemak. We kunnen gebruik maken van de kennis en expertise bij het op- en afbouwen van de tenten. Wij hebben daarvoor de mankrachten niet en als we ons personeel een paar uur moeten inzetten om een tent op te zetten voor een event, dan zijn we net zoveel geld kwijt als wanneer we een flextent huren. Daarnaast zijn we als onderneming erg transparant en we maken er geen geheim van waar we de tenten vandaan halen en dat we hier geen marge op zetten. We nemen het huren van de tenten altijd mee in onze offertes en hiermee ontzorgen we onze gasten tevens en hoeven we ook niet toe te staan dat ze zelf ergens hun tenten willen gaan huren om goedkoper uit te zijn. We houden zo grip op de hele situatie.

Veiligheid staat voorop

Een zeer belangrijk aspect voor ons bij het huren van tenten van We Love Tents is het feit dat alle tenten veilig zijn in gebruik. Ze zijn gemaakt van brandwerend materiaal en dit is voor ons een vereiste. Zelfs bij het plaatsen van verwarming zijn we verzekerd van deze strikte veiligheidsfactor en hiermee kunnen we onze gasten volledig een onbezorgd event bieden met de perfecte beschutting van een tent.