Onze advocaat verzekeringsrecht helpt u bij ieder conflict

Onze advocaat verzekeringsrecht helpt u bij ieder conflictEen conflict met uw verzekeraar kan voor nare situaties zorgen. Er kunnen dan namelijk rechten worden ontnomen of de problemen stapelen zich nog meer op. In dat geval kunt u een advocaat verzekeringsrecht in armen nemen. Een advocaat verzekeringsrecht kan u namelijk op ieder gebied rondom verzekeringen helpen, zowel als verzekeraar als verzekerde. Bij Advocatenkantoor Phea hebben wij een advocaat verzekeringsrecht in dienst die u kan helpen bij uw conflict. Wij leggen u graag uit wat onze advocaat verzekeringsrecht voor u zou kunnen betekenen en hoe u met ons in contact komt. Daarnaast geven wij ook enkele voorbeeldsituaties waarmee u te maken kunt hebben met een advocaat verzekeringsrecht. Zo heeft u een helder beeld van onze werkzaamheden en mogelijkheden.

Een groot scala diensten van onze advocaat verzekeringsrecht

Een advocaat verzekeringsrecht is een gespecialiseerde advocaat, die zich geheel richt op verzekeringen. Deze behartigt in conflicten vaak de belangen van de verzekerde, verzekeraar of een tussenpersoon. In sommige gevallen heeft de advocaat verzekeringsrecht om de deskundigheid verder te vergroten een specialisatieopleiding Verzekeringsrecht gevolgd. Een advocaat verzekeringsrecht behandelt de volgende verzekeringsrechtzaken:

  • Uitkering geweigerd door verzekeraar
  • Verzekeringsfraude
  • Melding gedaan bij Centrum Bestrijding Verzekeringscriminaliteit
  • Rechtsbijstandverzekeringen
  • Brandschade
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Indien uw verzekeraar weigert uit te keren en een beroep doet op schending van de mededelingsplicht, schending van informatieplicht of zegt dat er sprake is van een te late melding, kan onze advocaat verzekeringsrecht u helpen. Samen bekijken we dan de mogelijkheden waardoor u wellicht toch kans heeft op de uitkering. Daarnaast kan het ook voorkomen dat u verdacht wordt van verzekeringsfraude of dat u als verzekeraar te maken heeft met verzekeringsfraude. U kunt dan samen met onze advocaat verzekeringsrecht bekijken hoe wij dit kunnen oplossen. In het geval van de verzekerde kan er gekeken worden naar de harde feiten en is wellicht een registratie bij het CBV niet nodig. oor juridische kosten heeft de verzekerde een rechtsbijstandverzekering afgesloten en de verzekerde wilt bij een conflict bijgestaan worden door een zelf gekozen advocaat. De verzekerde heeft immers recht op vrije advocaatkeuze. De rechtsbijstandsverzekeraar weigert echter hier medewerking te verlenen door bijvoorbeeld te stellen dat de zaak geen kans van slagen heeft. De verzekerde kan zijn/haar zaak laten nakijken door een advocaat die als scheidsrechter optreedt en een advies schrijft. De rechtsbijstandsverzekeraar moet hiervoor betalen. Zo zijn er nog een tal van mogelijkheden bij onze advocaat in verzekeringen, waar wij u graag meer over vertellen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo heeft u direct een helder beeld van onze werkzaamheden en kunt u kijken wat de mogelijkheden voor uw zaak zijn.

Altijd het beste eindresultaat voor uw zaak

Advocatenkantoor Phea is uw specialist op het gebied van verzekeringsrecht. Onze advocaten hebben jarenlange ervaring met deze rechtsvorm, waardoor zij altijd tot een goede oplossing en inschatting van uw zaak kunnen komen. Wij leveren uitsluitend maatwerk. Iedere zaak is immers weer anders. Wij behartigen alleen de belangen van verzekerden om mogelijk tegenstrijdige belangen te voorkomen. U kunt er zeker van zijn dat uw belang als verzekerde voorop staat bij onze advocaten en dat u altijd met een goed eindresultaat geholpen wordt. Tijdens een kennismakingsgesprek wordt er direct een goede inschatting gemaakt voor de slagingskans voor uw zaak, zodat u van te voren al weet of het de moeite waard is. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.advocatenkantoorphea.nl/. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies.