Op een satijnen kussensloop van Satin Sleepers kom je goed de nacht door!

Op een satijnen kussensloop van Satin Sleepers kom je goed de nacht door!Het is een eeuwenoud en lang bewaard beautygeheim; het satijnen kussensloop! Dit item is niet meer weg te denken uit je dagelijkse beauty routine. Het satijnen kussensloop is hét kussensloop dat je nodig hebt om goed de nacht door te komen en stralend wakker te worden uit je schoonheidsslaapje! Zo word je wakker als een echte beauty queen! Het woord satijn komt oorspronkelijk van het Italiaanse woord ‘seta’ wat zijde betekent. Satijn is geen stof, maar een weefsel. Het wordt gemaakt middels een speciale weeftechniek die ervoor zorgt dat de garens van de stof heel dichtbij elkaar komen te liggen. Hierdoor ontstaat een glanzend en soepel stofje. Door het zachte zijden weefsel is het satijnen kussensloop ontzettend goed voor zowel je haar als huid. Dit in tegenstelling tot het ruwe stoffen oppervlak van een normale katoenen kussensloop. Een katoenen kussensloop kan namelijk veel schade aanrichten voor zowel het haar als de gezichtshuid. Denk hierbij aan het veroorzaken van klitten, uitdroging van de huid en het vormen van talg en puistjes. Een katoenen kussensloop kan zelfs rimpels veroorzaken! Ja, je hoort het goed! Dit wil je natuurlijk graag voorkomen. Koop daarom vandaag nog een satijnen kussensloop. De prijzen van een kussensloop beginnen vanaf 17,50. En waarom zou je niet investeren in dit speciale en zijdezachte kussensloop? Je brengt er maar liefst één derde van je leven mee door!

Een satijnen kussensloop zorgt voor een stralende huid en zijdezacht glanzend haar!

Celebs zweren bij een satijnen kussensloop. En dat is niet voor niets! Wanneer je een kussensloop van Satin Sleepers aanschaft, zul je merken dat binnen mum van tijd je haar en huid gaan stralen zoals nooit tevoren! En bij Satin Sleepers krijgt u niet zomaar een kussensloop. Dit bedrijf heeft meer dan vijf jaar onderzoek gedaan naar de eigenschappen van het satijnen weefsel met betrekking tot de haar en huid. Ze gebruiken alleen unieke op maat geproduceerde stoffen die maar liefst 80 draden per inch bevatten. Een normale kussensloop bevat slechts 52 draden per inch. Het satijnen kussensloop van Satin Sleepers is daarom niet te vergelijken met een normale zijden of satijnen kussensloop. Dit kussensloop biedt unieke schoonheidsvoordelen! We zullen eens een aantal van deze voordelen noemen:

  • De hydratatie van het haar en gezicht wordt bevorderd;
  • Gespleten haarpunten worden voorkomen;
  • Het haar wordt minder vettig door de remming van overtollige talgproductie;
  • Voorkoming van acne en rimpels in het gezicht;
  • De celvernieuwing van de huid wordt bevorderd;
  • Geen vouwen meer in het gezicht na het slapen;
  • En de kussenslopen zijn 100% anti-allergieën en diervriendelijk.

Behalve de bovengenoemde voordelen zorgt het satijnen kussensloop natuurlijk ook voor een goede nachtrust! Op satinsleepers.nl kunt meer lezen over de voordelen en meteen uw perfecte kussen uitkiezen!

Iedereen is enthousiast over de kussens van Satin Sleepers!

Men is ontzettend enthousiast over het satijnen kussensloop van Satin Sleepers. Op de website van Satin Sleepers kunt u al deze positieve reviews lezen. Behalve de ‘gewone’ Nederlandse burger, zweren ook vele celebs en BN’ers bij dit product. Als bekend persoon sta je vaak in de schijnwerpers en dan is een verzorgde look natuurlijk onmisbaar. Het satijnen kussensloop van Satin Sleepers helpt hen hierbij. Zo zijn onder andere Leontine Borsato, Froukje de Both en model Kim Feenstra zeer te spreken over het product. Zij zijn ontzettend enthousiast en raden het iedereen aan! U kunt de kussenslopen kopen op de webshop of in verschillende beauty- en wellness salons verspreid door heel Nederland. Genoeg kans dus om het product vandaag nog te kopen!