Outdoor Unlimited voor uw personeelsfeest in Twente!

Outdoor Unlimited voor uw personeelsfeest in Twente!Na een periode van hard werken is een personeelsfeest voor alle medewerkers wel op zijn plaats. Een personeelsfeest geeft vaak een stukje waardering voor alle inzet van de medewerkers. Daar halen medewerkers dan weer grotendeels motivatie uit. Waardering is voor iedereen prettig en draagt bij aan een enthousiaste en prettige werksfeer. Daarnaast hebben medewerkers tijdens een personeelsfeest de tijd om contact te maken met elkaar. Op de werkvloer is namelijk vaak gebrek aan tijd. Een personeelsfeest maakt medewerkers op de werkvloer veel socialer! Daarnaast zorgt een personeelsfeest voor verbinding en versterking van het team. Een personeelsfeest is ook een stukje teambuilding  en zal bijdragen aan de effectiviteit van het team. De organisatie van z’n personeelsfeest vraagt erg veel en wat ga je dan doen? Het moet natuurlijk voor alle medewerkers een geslaagd feest worden. Outdoor Unlimited kan je helpen om een onvergetelijk personeelsfeest te verzorgen. Zij nemen de planning volledig uit handen en hebben veel te bieden op het gebied van een personeelsfeest in Twente. Het is geen enkel probleem uit welke branche het bedrijf komt, Outdoor Unlimited heeft voor iedereen mogelijkheden!

Arrangementen voor personeelsfeest in Twente

Outdoor Unlimited kan voor uw bedrijf een volledige casino avond organiseren. Het geluk staat daarbij hoog in het vaandel! De medewerkers leren gedurende dit personeelsfeest in Twente de basisvaardigheden van verschillende spellen zoals:

  • Poker.
  • Blackjack.
  • Roulette.

De medewerkers kunnen tijdens deze avond onderling met en tegen elkaar spelen. Het is deels competitief, maar op een prettige en gezellige manier. De winst gaat natuurlijk naar de spelers die het snelst en het beste leren! Een andere mogelijkheid voor een personeelsfeest in Twente is het CSI moordspel. De medewerkers worden hierbij opgedeeld in groepen. De groepen moeten op een zo snel mogelijke manier een moordzaak oplossen! Om daar onderzoek naar te doen krijgt ieder team speciale hulpmiddelen en tips. De samenwerking van de medewerkers onderling is erg belangrijk tijdens dit spel! Het bedrijf kan ook nog kiezen voor het spel ‘De Jongens tegen de Meisjes’ tijdens personeelsfeest in Twente, ook wel bekend van tv. Middels deze hilarische quiz worden beide geslachten uitgedaagd om tegen elkaar te strijden. Plezier is gegarandeerd tijdens dit personeelsfeest in Twente. Wil je als bedrijf een keer helemaal iets anders tijdens personeelsfeest in Twente? Kies dan voor het Maffe Maffia programma! Ook hierbij worden de medewerkers opgedeeld in groepen. Iedere groep zal langs de douane moeten komen, maar hierbij is wel divers smokkelwaar inbegrepen! Wie van de medewerkers is creatief genoeg om de douane te omzeilen? En wie wordt hopeloos gesnapt? Alle bovenstaande arrangementen worden volledig aangepast op het aantal medewerkers. Je kunt ook gebruik maken van horeca aanbiedingen om de medewerkers eens lekker te verwennen. Kies bijvoorbeeld voor een drankarrangement of een lekker hapje. De mogelijkheden tot uitgebreid tapas eten en een buffet naar keuze zijn ook nog een optie. De prijzen zijn uiteenlopend, maar je kunt het zo duur maken zoals je zelf wil!

Meer informatie

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een personeelsfeest in Twente? Kijk dan op de website via outdoorunlimited.nl. Er wordt op de website veel informatie verstrekt over de verschillende activiteiten. Je kunt daar de verschillende activiteiten eens rustig doorlezen en kijken wat een passend aanbod kan zijn. Via de website kun je ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Hierin kun je aangeven wat je voorkeuren zijn betreft activiteit en andere mogelijkheden voor een personeelsfeest in Twente. Wil je eerst nog meer informatie? Neem dan contact op. Dit kan telefonisch via 06-43766658 of per mail via info@outdoorunlimited.nl.