Profiteer gelijk van een subsidie voor een groen dak

Profiteer gelijk van een subsidie voor een groen dakEen groen dak is de toekomst. Middels een groen dak wordt er gewerkt aan een beter leefklimaat. Veel gemeenten stimuleren dit middels een subsidie groen dak, waarbij u veel geld kunt besparen. Een subsidie voor een groen dak kan een behoorlijk financieel voordeel met zich meebrengen. Simpel Sedum kan u hier alles over vertellen. Daarnaast kunt u bij ons ook alle benodigdheden aanschaffen om in aanmerking te komen voor een subsidie voor een groen dak. Wij leggen u graag uit wat wij kunnen betekenen in uw zoektocht naar een beter leefklimaat en een betere hemelwaterafvoer in druk bebouwde gebieden en grote steden.

Een subsidie voor een groen dak heeft grote voordelen

Een subsidie voor een groen dak aanvragen is in sommige gemeenten mogelijk. Niet iedere gemeente hanteert echter dezelfde voorwaarden voor subsidie voor een groen dak aanvragen. Over het algemeen wordt dit groene dak, bijvoorbeeld met sedumplanten, aan te leggen. Dit komt door de volgende voordelen:

  • De aanschafprijs kan tot 50 procent reduceren
  • U kunt uw groene investering op termijn terugverdienen
  • U werkt mee aan een beter leefklimaat
  • Een betere hemelwaterafvoer in druk bebouwde gebieden

Het is echter wel verstandig om vooraf te informeren naar de voorwaarden van uw gemeente, zodat u gericht bij ons een offerte aan kunt vragen voor een subsidie van een groen dak. In de ene gemeente moet er bijvoorbeeld een bepaalt aantal vierkante meters aan begroeiing zijn of dat het dak een wortelwerende laag moet hebben. Ook aan de helling van schuine daken zijn soms voorwaarden verbonden bij de aanvraag subsidie van een groen dak en het soort riolering waarop een pand is aangesloten. Als u overweegt om een groen dak aan te laten leggen met sedum dakbedekking, kunt u in aanmerking komen voor een regeling. Wij kunnen hierbij altijd adviseren en met een vrijblijvende offerte voor een subsidie voor een groen dak komen als deze van toepassing is in uw gebied. Als u van plan bent om te investeren in groene dakbedekking, kunt u er dus vanuit gaan dat u dit op termijn terug kunt verdienen. U profiteert dan niet alleen van de aantrekkelijke subsidie, maar ook een mooi groen uitziend dak waar u nog jaren plezier van heeft. Dit doen wij allemaal om een beter leefklimaat te stimuleren en hiermee de wereld groener te maken.

Alleen maar praktijkervaring

Simpel Sedum is uw adres voor het aanvragen van de subsidie voor een groen dak. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een groot assortiment sedum, waardoor u uw omgeving groener kunt maken. Wij zijn vernieuwend en denken altijd in oplossing. Dit doen wij niet vanuit boeken en historie, maar door eigen opgedane ervaringen in de praktijk. Wij vinden ons leefklimaat belangrijk. Daarom willen wij stimuleren dat iedereen op de weinige vierkante meters in Nederland hun eigen omgeving groener maken en daarmee meewerken aan een beter leefklimaat. De bebouwing en bestrating is nodig om te leven, te wonen en te werken, maar dat we hier ook verandering in kunnen brengen door samen te werken. Dit brengt een hoop uitdagingen met zich mee, die wij graag met beide handen aanpakken. U kunt sedum namelijk eenvoudig inpassen in de bestaande leef-, woon- en werkomgeving, zoals bijvoorbeeld daken van schuurtjes, platte en schuine daken, overkappingen en dakterrassen. Daarnaast kunt u sedum ook gebruiken als onderbeplanting van bloemborders of de stukken aarde waar u normaal niets mee doet. Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden of heeft u vragen omtrent de subsidieaanvraag? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.simpelsedum.nl/.