Restaurant Drenthe

Brasserie Zuiddrenthe, heel streekeigen

Wellness Hotel & Golf Resort Zuiddrenthe is een prachtige plek, waar u weer helemaal tot rust kunt komen. Wij zijn gelegen vlakbij het unieke groene natuurgebied Bargerveen en Veenland, midden in de natuur. Bij ons kunt u terecht voor een ontspannen overnachting in ons viersterrenhotel, een heerlijke maaltijd in ons restaurant Brasserie Zuiddrenthe of een vergadering in onze historische Fijnfabriek. Er is van alles mogelijk bij Wellness Hotel & Golf Resort Zuiddrenthe, waar u weer helemaal tot uzelf kunt komen. Ons restaurant staat bekend als een top restaurant in Drenthe en daar zijn wij zeer trots op. Onze chef-kok bereidt graag voor u de prachtigste gerechten, geïnspireerd door de streek.

Restaurant in Drenthe met streekproducten

Centraal staat voor ons de omgeving, dus ook bij ons restaurant. Drenthe is een fascinerende streek en wij hebben het geluk dat we het Wellness Hotel & Golf Resort Zuiddrenthe midden in het prachtige natuurgebied Bargerveen ligt. Het Bargerveen is een van de weinige stukjes hoogveen in Nederland dat nog overgebleven is. In de afgelopen eeuwen is veel van het hoogveen afgegraven, maar het Bargerveen is gelukkig ontzien. U kunt dus bij het Bargerveen genieten van een uniek stukje Nederland, zoals het vroeger was. Geniet van de stilte en de rust en ontspan uzelf volledig. En omdat we ons midden in een stukje prachtige natuur bevinden vinden we hier ook de producten voor ons in restaurant in Drenthe. Ons fruit komt van de kwekerij om de hoek, zodat u kunt genieten van echt vers fruit in ons restaurant, uit Drenthe. De groenten halen we gewoon bij de boeren bij ons in de omgeving en de kruiden komen zelfs uit onze eigen kruidentuin. We werken dus met echt streekproducten in ons restaurant en dat kunt u proeven. Wij zijn er trots op dat we een uniek restaurant in Drenthe neer hebben kunnen zetten, waar u kunt genieten van de natuur en alles wat de natuur voortbrengt.

Diner en lunch

Ons restaurant in Drenthe is niet alleen geopend voor het diner, maar u kunt er uiteraard ook voor de lunch terecht. Omdat wij werken met lokale leveranciers is iedere dag de kaart weer anders en heeft u altijd verse producten op uw boord. Kom langs en laat u verassen door onze chef-kok, die uit de producten van die dag een heerlijk gerecht samenstelt. Of kies voor een van onze klassiekers met een eigentijdse twist, luxueus en tegelijkertijd heerlijk. We vertellen u aan tafel graag meer over ons menu en hoe het menu er die dag uitziet, dat dus afhankelijk is van het seizoen en wat op dat moment de beste producten zijn. Natuurlijk is het ook mogelijk om ons restaurant in Drenthe te reserveren voor een grotere groep, zodat u samen kunt genieten van een heerlijke lunch of diner. Wij denken graag met u mee en kunnen samen met u een uniek menu creëren. Ook zaken als geluidsversterking zijn geen probleem in ons restaurant. Of combineer een bezoek aan ons restaurant eens met een van onze andere activisten. Overnacht in ons luxe hotel, waar u kunt genieten van de rust die Drenthe u te bieden heeft. Of speel een ronde op onze golfbaan en ontspan daarna in ons restaurant. En natuurlijk is het ook mogelijk om een vergadering in onze unieke Fijnfabriek te combineren met een lunch of diner, zodat u een compleet dagarrangement heeft. Wat u ook wilt, ons restaurant in Drenthe staat voor u klaar. Wij denken met u mee en creëren samen met u een persoonlijk arrangement, dat u nog lang zult blijven herinneren. Lees meer..