Schade expert

Contra expertise bij schade | Maximaal resultaat! | Schadeoplossing Nederland B.V.

Een schade expert wordt ingeschakeld op het moment dat jij bijvoorbeeld te maken hebt gehad met een woningbrand, een inbraak of wateroverlast in jouw huis. Allemaal heel vervelende gebeurtenissen natuurlijk, die een grote impact op je leven hebben. Je woning is immers je eigen plekje, de plek waar jij je leven leeft en waar jij je veilig wilt voelen. Het is dan ook belangrijk dat alles zo snel mogelijk weer in goede staat hersteld wordt, zodat jij weer je gang kunt gaan zoals altijd. Het eerste wat je dus doet na een dergelijk voorval, is contact opnemen met je verzekeringsmaatschappij, zodat zij hun schade expert naar jou toe kunnen sturen. Deze kan dan kijken wat de omvang van de geleden schades is, hoe dit weer hersteld moet worden en hoeveel geld dit zou gaan kosten. Als je goed verzekerd bent, dan hoef je hier zelf in principe financieel nauwelijks bij in te schieten. Mits je verzekeraar natuurlijk doet wat beloofd is: alle schadekosten die je hebt uitbetalen. Helaas blijkt het zo te zijn dat je niet altijd volkomen kunt vertrouwen op jouw verzekeringsmaatschappij. Deze heeft er baat bij om de jaarlijkse uitbetalingen zo laag mogelijk te houden en dit kan het oordeel van de schade expert zeker beïnvloeden.

Je eigen schade expert

Natuurlijk wil jij absoluut voorkomen dat jij te weinig geld uitgekeerd krijgt, dat zou immers niet alleen onterecht zijn, het zou jou ook voor een grote financiële strop kunnen stellen. De beste manier om dit te voorkomen, is door je eigen schade expert in te schakelen. Vaak wordt hiermee door mensen gewacht totdat ze het idee hebben dat hun verzekering hen benadeelt. Hoewel dit heel begrijpelijk is, is dit ook jammer. Hoe langer het geleden is dat het schadegeval heeft plaatsgevonden, hoe lastiger het voor een schade expert wordt om alle zaken goed te beoordelen en een goede raming te kunnen maken van het financiële plaatje. Het klinkt misschien wat voorbarig en wantrouwend, maar het is echt aan te raden om meteen bij het inschakelen van je verzekering ook je eigen schadeprofessional in te schakelen voor een contra expertise. Je hebt hier namelijk recht op, het kost je niets en het kan je veel ellende in de toekomst schelen. Zo weet je zeker dat jouw eigen schade expert ook meteen vanaf het eerste moment betrokken is bij de zaak en zo een goed beeld krijgt van alles.

De experts van Schadeoplossing

Waar kun jij nu terecht voor het inschakelen van personen op het gebied van contra expertise? Schadeoplossing is daarvoor een uitstekende keus, zij kunnen jou altijd helpen! Hun schade expert inschakelen biedt jou vele voordelen:

  • een goed overzicht van alle geleden schades
  • een professional die in jouw belang denkt
  • er wordt snel gehandeld, om verdere beschadigingen te voorkomen
  • het herstelproces wordt door hen gecoördineerd

Hun experts weten bijvoorbeeld hoe belangrijk het is om zo snel mogelijk een reconditioneringsbedrijf in te schakelen, zodat er niet nog meer beschadigingen optreden dan er al zijn. Ook kunnen zij door hun kennis en ervaring bijvoorbeeld snel vervangende woonruimte voor je verzorgen. Hun professionals zijn dus eigenlijk meer dan enkel schade expert, zij helpen je door de hele afhandeling heen. En kunnen zij hierover geen overeenstemming met jouw verzekeraar bereiken, dan zullen zij juridische stappen niet schuwen. Zoals gezegd, dit kost jou allemaal niets extra’s, aangezien je vanwege je verzekeringsvoorwaarden gewoon recht hebt op bijstand via contra expertise. Krijg jij helaas te maken met wateroverlast, met een inbraak of een woningbrand? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Schadeoplossing voor het inschakelen van je eigen schade expert! Lees meer..