Trui bedrukken voor kinderfeestje 

Afgelopen vrijdag hield mijn tienjarige dochter een kinderfeestje. Ze begint al met puberen dus het duurde even voordat we iets hadden gevonden wat haar leuk leek om te doen. Bowlen vindt ze voor oude mensen, in de bioscoop waren volgens haar geen leuke films en zwemmen had ze vorig jaar al gedaan. Ik stelde voor om iets creatiefs te gaan doen. Dát wekte haar interesse. We zochten op internet naar ideeën en een van de dingen die voorbij kwam was kleding bedrukken. Een trui bedrukken heb ik zelf meermaal geprobeerd. De eerste keer kwam maar de helft van de print erop, de tweede keer had ik een tekst verkeerd om gedrukt en toen een trui bedrukken eindelijk lukte vervaagde de print al na een paar wasbeurten. Kortom, veel moeite en geld met weinig resultaat. Ik raadde mijn dochter daarom af om kleding te bedrukken voor haar feestje. Daar was ze niet zo blij mee.

Trui bedrukken te veel werk?

Een week later kwam ik met een van de andere moeders op het schoolplein in gesprek. Zij had de oplossing voor ons. Zij heeft een aantal kledingstukken met haar eigen creatieve prints erop. Ze verwees me naar https://shirtprint.nl/. Dat is de website die zij vaak gebruikte. Toen ik thuis kwam pakte ik gelijk mijn laptop erbij en bekeek de website, ik was blij verrast met wat ik tegen kwam.

  • T-shirt, polo, mok, tegel of trui bedrukken? Het kan allemaal via de website, en het is ook nog betaalbaar.
  • Via de website kun je gemakkelijk een ontwerp maken, of je kunt een eigen ontwerp uploaden.
  • Creatieve uitspattingen, inspirerende citaten, liedteksten, katten- en hondenfoto’s et cetera.
  • The sky is the limit!
  • Basics in verschillende kleuren en maten, van s tot xxl.
  • Naast kinderkleding wordt er ook kleding voor zowel mannen als vrouwen verkocht.

Een geslaagd feest!

Mijn dochter was erg blij toen ik haar vertelde dat het toch wel door kon gaan. Ik stuurde de uitnodigen op zonder te vertellen wat de dames gingen doen. Toen hier afgelopen vrijdag hier kwamen vroeg een van de meisjes: ‘Waar gaan we heen?’. Ik lachte en zei dat we thuisbleven. De meisjes leken een beetje teleurgesteld. De moeders die nog niet wisten wat het plan was keken me ook een beetje verbaasd aan. Toen haalde ik een aantal grote vellen op en gaf iedereen een vel met potloden, stiften, gummen et cetera. Ik zette een bak chips op tafel en zei ‘ga maar kleuren, we gaan allemaal onze eigen trui bedrukken.’ Ze maakten allen enthousiast een eigen ontwerp. Ik ben met de andere moeders in de keuken gaan zitten. Er zaten werkelijk een aantal prachtplaatjes tussen.  Mijn dochter heeft regenbogen op haar trui gezet. Ze hebben er twee uur onafgebroken aan gewerkt, een unicum! Ze waren zelf erg trots op hun werk, en wij waren dat ook. Nadat ze klaar waren hebben we op https://shirtprint.nl/ de ontwerpen ingeladen en op de kleding gezet. Een aantal dagen later ontvingen de moeders de kleding thuis. Mijn dochter wil nu ook haar favoriete trui bedrukken, en ze draagt niets anders dan haar t-shirt met regenbogen.  Stiekem wil ik zelf ook een trui bedrukken via de website, een lelijke trui bedrukken voor kerst is wel een leuk idee. Misschien moeten we dit ook een als clubje moeders gaan doen, ik weet zeker dat er meerdere ouders zijn die hun creativiteit hier in kwijt kunnen. Ik wil Shirtprint.nl bedanken voor hun handige website, en dat ze ervoor gezorgd hebben dat mijn dochter toch het feestje dat ze wilde geven kon geven.