U wilt een landelijk huis bouwen?

Je hebt uitgebreid met je partner en / of familie overlegd en informatie en inspiratie in vele boeken en folders opgezocht en weet het zeker: Jullie willen een landelijk huis bouwen met behulp van vroombouw. Van alle bouwstijlen spreekt de landelijke stijl jullie het meest aan en dit is natuurlijk niet zo raar. Het is een hele elegante en tegelijkertijd gemoedelijke bouwstijl. Je kunt er hele authentieke elementen in verwerken of juist iets meer de moderne kant mee opgaan, en toch dat landelijke sfeertje en karakter in je huis behouden. Een landelijk huis bouwen doe je niet bij zomaar elk bureau, daarvoor heb je een bureau nodig dat precies weet hoe je dit het beste doet. Om die reden kloppen jullie natuurlijk aan bij de experts van vroombouw, een architectenbureau met ruimschootse ervaring in het bouwen in landelijke stijl. Voor iedereen die een landelijk huis wil bouwen schakelen ze hun architect landelijke stijl in, deze heeft daar namelijk zijn specialiteit van gemaakt. Met veel liefde en aandacht voor detail zal hij jullie droomhuis voor jullie ontwerpen en uittekenen. Dit kan op de manier die het beste bij jullie past. Je kunt namelijk een landelijk huis bouwen met veel oude elementen en ruwe(re) materialen erin verwerkt, of er juist voor kiezen om een huis te bouwen in landelijke stijl, maar wel met een strakker design en duidelijke nieuwbouw-uitstraling. In beide gevallen kun je terecht bij de architect landelijke stijl van vroombouw. 

Een interieur in landelijke stijl

Als je een landelijk huis wilt bouwen is het interieur natuurlijk bijna net zo belangrijk als de buitenkant van het huis. Een beetje expert weet hoe belangrijk het is om de stijl van de inrichting aan te passen aan het huis zelf. Zowel als je jouw woning door vroombouw laat ontwerpen als wanneer je al een bestaande woning bezit kun je bij ze terecht voor het ontwerp van een interieur of elementen daarin, zoals:

  • Een landelijke keuken
  • Een antieke schouw met open haard
  • Een (verlaagd) plafond met ornamenten

De architect landelijke stijl van vroombouw weet alles over deze zaken en helpt je dan ook graag bij het realiseren van jouw landelijke interieur, of je nu wel of niet een volledig landelijk huis laat bouwen. Op hun website vind je een aantal foto’s van gerealiseerde projecten en het moge duidelijk zijn dat we veel ervaring hebben in het bouwen van landelijke huizen en het inrichten ervan. Als je dus een huis in landelijke stijl wilt bouwen en daarbij ook de binnenkant wilt meenemen door allerhande authentieke elementen toe te voegen, klopt dan zeker aan bij vroombouw.

Een landelijk huis bouwen met een architect

Je vraagt je misschien af waarom het de moeite loont een architect in te huren met een specialisatie in het bouwen van huizen in landelijke stijl. Het is dan goed om je te bedenken dat iedere architect zijn eigen expertise (en interesses) heeft en je op het moment dat je een landelijk huis wil bouwen het beste af bent bij een architect die daar het fijne van weet. Alleen dan weet je zeker dat hij met de mooiste idee├źn en suggesties komt en jullie verrast met een landelijk huis op een manier die jullie (of een standaard architect) wellicht niet hadden kunnen bedenken.