Uniek personeelsfeest Twente laten organiseren

Vorige week had ik een personeelsfeest Twente met mijn collega’s. We zijn een jong bedrijf dat nog maar enkele maanden bestaat en om de start goed te vieren wilden we samen een dagje uit. Tijdens het personeelsfeest Twente verkennen lag voor ons voor de hand, omdat onze nieuwe onderneming ook in deze provincie gevestigd is. Omdat het een vrij internationaal georiënteerd bedrijf is, komen de meeste werknemers echter niet uit de Twentse omgeving. Een personeelsfeest Twente leek ons daarom ook gelijk een ideale kennismaking met deze provincie. Toen we gingen oriënteren op de verschillende mogelijkheden kwamen we er al gauw achter dat er meer dan genoeg opties waren. Er zijn steeds meer bedrijven die zich richten op het organiseren van bedrijfsuitjes en andere soortgelijke activiteiten. Ook escape rooms kwamen vaak voorbij als optie, maar we wilden uiteindelijk toch iets dat een Twents thema had. Op die manier kwamen we terecht op outdoorunlimited.nl. Hier kwamen we erachter dat dit bedrijf ook Twentse thema uitjes organiseert. Ideaal dus. Het zogenoemde ‘Twents Arrangement’ bleek zeer geschikt te zijn voor onze onderneming. Lees hieronder wat wij allemaal hebben beleefd op deze leuke en uitdagende dag. De personeelsfeesten van Outdoorunlimited zijn echte aanraders.

Afwisselend programma met personeelsfeest Twente

Ons personeelsfeest Twente vond plaats in Den Ham. Dit was handig, want deze plaats ligt vlakbij onze bedrijfslocatie. We hoefden daardoor niet ver te reizen om de buitensportaccommodatie van Outdoorunlimited te bereiken. Bij aankomst werden we ontvangen door een vriendelijke medewerker, ‘boer Harm’, die ons eerst trakteerde op Twentse krentenwegge en een kopje koffie. We voelden ons gelijk welkom dankzij deze vriendelijke en gezellige medewerker. Voordat we aan de activiteiten begonnen werden we ingedeeld in groepen. Zelfs voor ons kleinschalig bedrijf (we waren met 25 mensen in totaal) was er een programma te regelen. Tijdens ons personeelsfeest Twente leren kennen was ook een van onze doelen voor het personeelsfeestje en dit is zeker gelukt. We hebben onder andere de volgende activiteiten gedaan:

  • Spijkerbroek hangen
  • Boomstamzagen
  • Kruiwagen races
  • Vaten werpen

De activiteiten waren heel toegankelijk en werden stuk voor stuk goed uitgelegd. Het feit dat je tijdens het uitje ingedeeld wordt in teams geeft de dag ook een extra dimensie. Al gauw bleek dat de teams erg goed tegen elkaar waren opgewassen, wat het een spannende strijd maakte. De uitslag lag dan ook erg dicht bij elkaar. Het arrangement was helemaal compleet dankzij de prijs die de winnende groep aan het eind in ontvangst mocht nemen.

Zeer uiteenlopend aanbod activiteiten

Tijdens ons personeelsfeest Twente werd ons verteld dat Outdoorunlimited veel verschillende mogelijkheden heeft voor bedrijfsuitjes. Het personeelsfeestje in Twentse stijl is slechts een van de vele opties. Voor een personeelsfeest Twente kun je natuurlijk ook heel andere programma’s op laten stellen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor themafeesten. Denk hierbij aan casino avonden, een maffia night of jongens tegen de meisjes. Voor ieder type bedrijf is er zo wel iets leuks te bedenken en je dag wordt gegarandeerd een succes. Wanneer je contact opneemt met het bedrijf merk je ook gelijk dat ze echt aandacht voor je hebben. Je voelt je direct op je gemak en ieder moment serieus genomen. Ook hierom raden we deze onderneming zeker aan. Mailtjes werden snel beantwoord en aan de telefoon werden we altijd vriendelijk te woord gestaan. Ook werd er meegedacht over de verschillende mogelijkheden om de dag zo leuk mogelijk te maken. Nog een reden waarom we vinden dat je voor dit bedrijf moet kiezen: de prijs. Ook dit is natuurlijk niet onbelangrijk. Bij Outdoorunlimited kun je een leuk programma laten opstellen, tegen een mooie prijs.