Uw oprit asfalteren? Kies dan voor Avema

Naast het aanleggen van plaatselijke wegen, ringwegen, haventerreinen en zelfs ringwegen bieden wij van avema.nl ook voor de particulier in Nederland allerlei opties aan. Denk aan het oprit asfalteren of het asfalteren van uw tuin waarna u het kunt vullen met aarde om uw tuin in te richten. Wilt u daadwerkelijk enkel asfalt in uw achtertuin omdat u genoeg hebt aan een terras? Dan is dat voor ons geen probleem ook al gaat onze voorkeur uit naar wat meer groen. Uw oprit kan daarentegen prima voorzien worden van dit zwarte goedje. We bieden u kwalitatief hoogstaand materiaal aan zodat er geen scheuren in kunnen ontstaan. Materiaal dat we ook gebruiken voor opdrachten van de overheid. Uw oprit asfalteren wij binnen enkele dagen. Want voordat we uw oprit asfalteren kunnen moet er eerst maatwerk verricht worden. Zorg ervoor dat er enkel zand of aarde in ligt zodat we de juiste afmetingen kunnen nemen en de ondergrond kunnen egaliseren. We beschikken over moderne machines, groot en klein, zodat iedere opdracht snel kan worden voltooid en u kunt genieten van uw prachtige oprit. Asfalteren is al bijna 25 jaar ons vak dus u krijgt te maken met ervaren en gemotiveerd personeel dat van geen kleintje vervaard is. Reken er daarom ook maar op dat het ons gaat lukken om uw oprit te asfalteren zoals u dat wenst!

Een oprit asfalteren is doorgaans goedkoper dan bestrating

Maar waarom uw oprit asfalteren in plaats van bestraten? Als u dit zelf wilt doen dan bent u wel even bezig, zeker als u een forse oprit hebt. Asfalt leggen is een vak apart, er zijn maar weinig consumenten die dat zelf kunnen. En dat geldt in verregaande mate ook voor het aanleggen van sierbestrating. Per vierkante meter zult u echter diep in de buidel moeten tasten, die prijzen vallen niet mee. En ook het materiaal zelf is prijzig. Het is dus de goedkoopste versie en de variant dat het snelste kan worden opgeleverd. U slaat dus twee vliegen in een klap als u kiest voor het oprit asfalteren bij Avema.

  • Wij verzorgen divers asfaltwerken voor zowel bedrijven, overheidsinstellingen en particulieren,
  • We bieden niet alleen de goedkoopste oplossing, het is tevens de meest duurzame. Want het product is van topkwaliteit en er kan geen onkruid doorgroeien of gaan verzakken,
  • U kunt niet alleen uw oprit asfalteren, ook uw tuin of terras nemen we moeiteloos mee. Het biedt bijvoorbeeld een prima ondergrond voor de speeltoestellen van uw kinderen in de achtertuin. We denken in ieder geval graag even met u mee.

U mag er wel vanuit gaan dat we u vanuit Achterveld, Utrecht, snel kunnen bereiken, ongeacht uw woonplaats. Daarom garanderen we een landelijke dekking voor consumenten en bedrijven,

Ook voor bedrijven en overheden kunnen we heel wat werk verrichten

Bent u benieuwd hoe een werkdag er bij ons uitziet? Wilt u meer zien dan enkel de foto’s op de website? Zoek ons dan eens op Facebook op. Daar vindt u vele foto’s maar ook video’s van onze actuele projecten. U vindt er filmpjes van onze geavanceerde machines en hoe wij zowel een oprit asfalteren als een totale nieuwe snelweg aanleggen. Wilt u weten wat het u gaat kosten? Klim dan in de pen en geef de afmetingen of de schattingen daarvan aan ons door. We stellen graag even een offerte voor u op. Die offerte is vrijblijvend en dat wil zeggen dat u er pas aan vast zit als u er akkoord mee bent gegaan. Dat betekent dat er genoeg ruimte is om veranderingen aan ons door te geven!